La cate saptamani ati nascut?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

La mine DPN are 13 august si chiar atunci am si nascut o fetita ....eu as spune sa ai rabdare....37 sapt e cam devreme...BB stie cand tre sa vina, de ce sa grabesti lucrurile?

si BB Fulvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela72 spune:

Nu va mai prostiti cu nasteri provocate, lasati natura si pe D-zeu sa-si faca treaba, nu degeaba sarcina e de 40 de saptamani, de ce sa intervenim ca sa nastem mai repede? Copiii nascuti la termen au plamanii complet dezvoltati si adaptati vietii de afara, nu risca complicatii. Daca tot ati asteptat 38 de saptamani cu greturile si chinul de rigoare, mai doua saptamani de chin si rabdare pt. copilul vostru merita, el sa fie sanatos. Mie mi se par inconstienti medicii care fac cezariene sau provoaca nasterea inainte de termen fara vreun motiv medical, doar asa ca maman nu mai are rabdare...


Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calida spune:

39 sapt cezariana programata,dr care m-a avut in grija a avut ceva prrobleme de sanatate si urma sa fie plecata si eu am preferat sa o stiu langa mine,asa ca.............
Sa fiti sanatosi!!!
Sa cresteti mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_ary spune:

Fetita exact la termen. In Timisoara, la spitalul unde am nascut eu, daca nasti cu medicul tau si nu este de garda platesti: 2.000.000 lei nastere normala si 4.000.000 lei cezariana. In 30.09.05 am avut termenul, in 30.09.05 a fost dr de garda si tot in 30.09.05 a venit si gogoasa mea pe lume. n-a vrut sa ne supun ala cheltuieli suplimentare!

,

Mama lu' Ary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viermisor spune:

fetita - 37 saptamani



Mari & Bianca(18.07.2004)

Oamenii uita ce ai zis sau ce ai facut, dar nu uita niciodata cum i-ai facut sa se simta.

http://community.webshots.com/user/viermisor100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Nici eu nu cred in babisme, la noi a fost exact invers: baietelul l-am nascut la 37 saptamani si fetita peste 40 saptamani, daca nu 42 dupa cit de uscata era si cit de mare.

P.S. Mirela72, eu la faza cu nasterea provocata nu-ti dau dreptate; poate am fost eu o exceptie dar la a doua nastere daca nu-mi provocau nasterea la cererea mea ori pateam eu ceva, ori copila. Eu sint una dintre cele care simteam ca nu mai pot si mi-au dat dreptate doctorii abia dupa nastere.

toate cele bune
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Ambii baieti la 37 de saptamini !Grabiti nu gluma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

la fix 39 de saptamani - baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abriana spune:

34 saptamani - fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

apropo de babisme: desi stiam de la eco - pe la 8 luni s-a confirmat - ca e fetita, unele persoane sustineau ca e baiat, tot din cauza de aspect burta, fatza, etc.
no, a fost o mandrete de fata, asa cum le-am spus ca va fi, de 3.700 si 54 cm! la 40 sapt si 1 zi prin cez - sarcina circulara, dar strumfi pornise deja sa vina pe lume.
baietul la 39 sapt+ 1 zi, tot prin cez, hotararea dr.
acum legat de nasterea provocata, unde nu se poate altfel, logic ca trebuie. in caz contrar, e bine ca bebe sa vina cand e pregatit, cum spunea si altcineva. de pilda Stef al meu, care ar mai fi stat, sunt convinsa, insa era riscant pt mine (uter cicatriceal), in prima saptamana a tot dormitat, nici de foame nu se trezea.

Gratiela, Mariei si a lui Stefan
www.babiesonline.com/babies/m/mariaalexandra" target="_blank">Pagina Mariei
Pozici noi

"Dragostea este indelung rabdatoare; dragostea este binevoitoare; dragostea nu vrajmaseste, nu se lauda, nu se trufeste." I Corinteni, 13

Mergi la inceput