The best of aug-sept-oct 2004 (116)
Raspunsuri - Pagina 5
andora spune:
Neata!!!
Ania felicitari pt suzi!!! Si tinem pumnii cu dezvatatul de pampers, noi incepem dupa ce ne trece febra... faza cu leaganul nu in Buc s-a intamplat.... dar ma uitam si ieri cat de usor te poate lovi leaganul peste gurita, Doamne fereste, nu trebuie scapati din ochi nici o secunda
Ana...... n-am avut stomatita pana acum desi criza de 3 saptamani de la 1 an cred ca cam asta a fost ca dr nu p[rea stia ce e.... febra, varsaturi rar, dar diaree si tot tacamul, a trecut dupa 4 zle de antibiotic partial... dar sa nu zic prostii. Acum la fel are febra de 3 zile, scade cu Novocalmin, Nurofen, basca azi e si ragusita, si chiar acum 30min ma gandeam la glicerina cu nistatin cu care o dadam pe limba cand era mia, ca iar are limba incarcata, nu stiu cum sa explic. Tre sa mergem la dr azi sau maine cred. Sanattae multa de tot va dorim si rezistenta la amareala de glicerina .
Mai cu fiertul nu stiu, exac ca tine gandesc si eu, daca-i sterilizezi tot inclusiv jucarile va fi mai naspa dupa, dar daca nu trece altfel.... bafta si Doamne-Doamne sa va ajute sa treaca kk din gura.
Danyce wow ce printesa cu sandalute am vazut... o scumpete ca de obicei. Mai... calatorie placuta sau bon voyage la Frantia va doresc, sa aveti vreme buna si bani in buzunar si sa va intoarceti cu bine!
Hai ca avui noroc ca m-a lasat maimuta sa scriu, e videoclipul melodiei din Secretul Mariei dupa care e topita.
Pup dulce tuturor!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
georgiana.david spune:
Ana sanatate lui Stefan!
Anielas felicitari pentru suzi! Zi si mie cum ati reusit ca Dami al meu e topit dupa ea
Mada spune:
salut
fetele tocmai am citit o chestie interesanta
legea nr 193 - privind acordarea tichetelor cadou si a tichetelor de cresa
si decretul 739 - pentru promulgarea Legii 193
leagea o gasiti aici http://www. trei ursuleti. ro/forum/index.php?act=Attach&type=post&id=6377
scoate-ti spatiile.
am citit ceva, dar nu am inteles cu ce data se aplica
oricum e bine de stiut.
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
ellen spune:
Neata fetele! Poate va mai amintiti si de noi.
Am intrat si eu sa vad ce mai fac piticii si aud numai de inbolnaviri.
Ana, multa sanatate lui Stefan. Noi nu am avut probleme cu aftele dar a avut o colega si am retinut de la ea doar faptul ca trebuia sa-i dea cu solutie din ala de la farmacie chiar daca ii dadea sangele...brrr, eu nu cred ca ar fi in stare sa fac asa.
Anielas, felicitari pentru realizarea cu Suzi.
andora spune:
Super chestia cu tichetele, eu am contract clectiv de munca si nu intru cred sub incidenta legii insa e interesant...
Ellen cum adik am uitat de voi? Pup Alexuta scmpa! Ce face, cum mai mananca?
Pufy cum e cu arsurile? Mai da' poze de pe strand nu aveti?
Ania noi azi mergem in parc desi mi-e sa nu aiba rosu-n gat.. acum e ok, sa vedem la pranz. Voi cand mai sositi prin zona?
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
pufymic spune:
Neata si de la noi!
Andreea nu am poze de pe strand ca am uitat aparatul acasa(deh, memorie de !)!.....dar poate mergem in week-end la balaceala si facem atunci sigur!
Cu arsurile inca nu e f rau....dar nici bine....asa la mijloc...
Ania !
Daniela e tare scumpa si harnicuta Alma!Drum bun sa aveti si sa va intoarceti cu bine!
Ellen voi ce mai faceti?Alexuta e bine?
Fug ca trage goanga de mine!
Pupici!
Ioana(23+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
ellen spune:
Andora, Pufy, multam de intrebare. Alexuta e bine. Este acasa cu mama mea (ca este tura ei iar in weekend-ul asta schimbam tura ). De mancat papa bine, de dormit e din ce in ce mai bine. Adica doarme cam 2 ore legate la pranz. De curand a inceput si ea sa mai spuna cuvinte noi si sa ne imite mai mult si e scumpica foc.
De stat la olita, slabe sanse, mai avem de invatat . I-am luat curand un reductor pentru toilete dar inca nu a inceput sa-l foloseasca. Imi este groaza cand ma gandesc ca o sa fie nevoie sa renuntam la scutece
Naty spune:
Ioana e iar mucioasa! De abia scapasem de cateva zile si o luam de la capat.
aissa, geo noi mergem la 2 mai, fie de pe 2 pe 8 iulie fie de pe 9 pe 15.
Voi stati la hotel?
Eu ma gandesc ca-i mai bine la vila, pot sa-i gatesc si in plus nu avem de urcat scari cu fata + tot harnasamentul aferent.
Poate ne vedem!
Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
bozo spune:
Noi inca (ne) intarcam, ooffff! Tudor a fost ff cuminte, din cand in cand mai plange si incearca sa bage manutza. Dar eu sunt inca plina de lapte, de noduli ... si de nervi. Iau pastile de la care imi e cumplit de rau.. si tot degeaba, ca dupa o saptamna eu am lapte care tasneste ca la furtun.
Tudor insa de cand cu intarcatul asta (bine, ca iar e bolnavior...), doarme la pranz intre 3 si 5 ore!!! E normal????? eu nu il trezesc, ca mi se pare ca ar trebui sa doarma cat cere organismul..
Pupici
http://photos.yahoo.com/turcanlaura