The best of aug-sept-oct 2004 (116)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Paranoia este boala generala la mamici dar parerea mea este ca bunicii sunt persoanele in care putem avea cea mai mare incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Andora, chiar ca parca e film horror ce povestesti tu despre fetita aceea. Nici eu nu as indrazni sa o dau pe Alma pe leagane din alea mari din lemn si cadru din metal cum sunt in Romania in parcuri.Pt varsta ei eu prefer leagane simple si mici din plastic, gen http://cgi.ebay.nl/PLASTO-BAMBOLA-Schommel_W0QQitemZ6058809498QQcategoryZ374QQrdZ1QQcmdZViewItem. Acum sigur ca nici cand va fi mai mare nu cred ca as da-o pe leaganele acelea.Eventual pe asa ceva http://cgi.ebay.nl/Houten-schommel-BOOMBLAD_W0QQitemZ8817070097QQcategoryZ234QQrdZ1QQcmdZViewItem sau http://cgi.ebay.nl/Houten-schommel-MAAN_W0QQitemZ8817070106QQcategoryZ234QQrdZ1QQcmdZViewItem, insa usor mai solid (nu gasesc acum exact modelul pe care-l vad prin parc pe-aici. Hai ca te-am zapacit.
Mai fetelor, asa mi-ati facut o pofta cu marea.Noi o sa ne multumim sa ne ducem pe la Marea Nordului in weekenduri vara (e 1 ora pana acolo cu masina daca te trezesti devreme tare si nu e aglomeratie pe autostrada), desi tare mult mi-as dori sa mai ajung pe la Marea Neagra. Dar nu stiu ce sanse am in sept cand sunt in Ro.
Alma e putintel racita azi, sper sa fie OK maine cand plecam la drum.
Sunt nevoita sa va las ca n-am nici timp, nici Alma nu ma lasa.Revin diseara.O zi minunata si pupici,

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salut!

Si eu as vrea sa plec in vara asta la mare cu Stefan, mai mult pentru el, pentru ca mie nu-mi place mare...io mis daia cu muntele dar poate un 5 zile doar eu cu Stefan, tati nici nu vrea sa auda de mare...poate o sa mergem si noi, inca nu stiu.

Va pup si va urez o zi buna!
Aici e foarte cald, eu ies doar pana pe la 8.30 maxim 9 dimineatza, si seara dupa 7, noroc ca sau incalzit si peretii casei noastre si acum ne lafaim gratis la 22 de grade, au trecut 2 nopti de cand nu ne-a mai mers centrala termica.

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Am venit si eu in viteza sa va zic ca avem ceva poze noi pe pagina lui Alesio!

Pupici!

Ioana(23+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Ma ia cu frig cand va aud ce povestiti... Andreea, horror direct cu fetita. Doamne, ce tragedie... Sper sa fie bine dupa operatie...

Aici sunt leagane cu lant si usoare, chestia aia pe care te asezi e din cauciuc f moale. Sa-l vedeti pe fiu-meu ce invarte la ele... Am pus poze din parc, daca vreti sa vedeti.

Cand va aud cu canicula... aici e f frig de vreo 2 saptamani. Ploua la fiecare jumatate de ora si temp nu depaseste 15 grade. M-am saturat de frig!

Aveti vreo prognoza pt luna iulie? Ca atunci vrem noi sa venim in tara. Sper sa se mai racoreasca...

Va pup si o zi buna!

Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Danyce, Lorena, am vazut leaganele si dintosul la "sip .. mai adr noi nu avem asa leagane "gandite", cand vad leaganele alea de metal greu puse exact pe asfalt mor de ciuda, astia parca nu se gandesc... acum imi zicea sotul ca nu mai au voie leagane din alea si nu mai mult de 2 pe o sg bara... drept urmare le-au schimbat si pe cele din parc insa sunt fara spatar 4 plus 2 cu si mereu ocupate... si tot grele si cu rama metalica sunt Dar in afara de spatiile de joaca inchise pt copii nu am vazut in Buc leagane de lemn usoare si adaptate varstei in afara d unele din Herastrau...

Ana lasa ca si la mare e bine pt copil...si noi tot cu muntele dar si marea e draguta....
Lorena pt iulie chiar nu stiu...
Tu Ioana tu, no pai binie domne asa pruncut prapadit de smecher ai si ni-l arati asa rar? Pup Alesio si ptiu sa nu deochi iara burtica

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Voilà inca niste pozici cu Alma.
Cam slaba activitate azi pe aici.Noi maine plecam la Frantisoara scumpa si frumoasa.Sper sa aud numai de bine cand ne intoarcem.Pupici tuturor

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!

Noi venim cu vesti nu prea bune Stefan a facut stomatita, nu vrea sa manance si il doare rau gurita...
Bietul de el, de luni imi tot spunea ca are kk in gurita, a fost destul de agitat, de acolo si salivarea asta ffff abundenta, abia ieri a reusit sa ma convinga ca are totusi ceva acolo, desi eu m-am tot uitat dupa kk asta de care zicea el nu am vazut nimic pana ieri.Am fost din nou la medic si ne-a dat o solutie preparata in farmacii cu glicerina+nistatin, o chestie super amara cu care dr mi-a spus sa-l dau de multe ori pe zi.
Am tot cautat pe forum sa citesc despre alte tratamente inafara de aceasta glicerina cu nistatin si nu am gasit nimic...dr mi-a spus ca trece foarte greu ca depinde de mine cat de des reusesc sa-l dau.Trebuie sa sterilizez toate biberoanele asa ca fetelor am revenit la fiert sticle si tetine....
Sa mai confruntat careva cu aceasta stomatita?Eu mi-am propus sa-i sterilizez si jucariile, sotul in schimb imi zice ca exagerez ca ar trebui sa-si formeze si el o imunitate ca daca sterilizez tot ce intra in contact cu el dupa ce il duc din nou la cresa va face din nou chestia asta....voi ce parere aveti?
A facut si febra foarte mare, ca urmare a rosului in gat depistat de dr luni, asa ca marti am inceput cu antibioticul, problema urata a fost ieri cand mi-a refuzat si antibioticul si dr era hotarata sa ne dea injectii, pe care le-am cumparat dar ajunsa acasa m-am razgandit, am zis ca mai incercam cu suspensia si daca chiar nu-i scade febra tot la injectii va ajunge...
Va pup si mai revin

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza fetele!
Mercic mult ca sunteti cu gandul alaturi de noi..inseamna enorm..si mercic si pt aprecierile adresate Inei.
Am vazut si eu pozele cu Alesio si Miron-Radu ..s-au facut asa mari puii nostri si scumpici foc.
Acum vizionez pozele cu Alma- mai mai ce vrednicutza e eamai ales in gradina.
Danyce-drum bun...si de abia asteptam pozicile de acolo.
Andora-chiar ca infioratoare faza cu leaganul..in Moghiorosh s-a intamplat? cum mai sunteti cu maselele si raceala? sanatate multa si .

Ina a facut ieri primul semn de buna purtare..a alunecat pe asfalt si s-a julit putin..e clar..de acum tb sa umblu cu plasturi cu rivanol dupa mine.
Avem si noi o realizare..am renuntzat la SUZI...
Cu olitza am incercat ieri..si dupa ce am spalat 10 perechi de pantalonisi chilotzei mi s-a cam luat mie...si de abia la sfarsitul zilei a recunoscut ca a facut pipi si e uda..in rest zicea "niu, niu"
Voi aveti mai mult succes?..o sa caut in capitolul trecut..ca parca ati mai discutat pe acolo...
Va pupic dulce

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Ufff Ana-ce nasol...Ina a avut anul trecut la un moment dat guritza plina de afte...si pe buze avea si sangereau...si tot cu solutie din aia i-am dat si cu albastru de metil..de multe ori pe zi..ii puneam pe tetine..pe suzi..multa sanatate

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput