The best of aug-sept-oct 2004 (116)
Raspunsuri - Pagina 6
CRISMIR spune:
Salutare fetelor!
Am intrat si eu sa va salut...nimic nou la noi,nu am ce povestii si sunt si intr-o pasa proasta,cred ca e vremea de vina,ca ploua
ANA sanatate multa lui Stefanel
ELLEN puiuta si bine ai revenit pe la noi!
fetelor si multa sanatate la toata lumea!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
Mada spune:
neata fetele,
bozo, eu chiar urmaresc subiectul tau de la parintii intreaba, cel cu intarcarea si ma-am tot gandir la tine. cand scrii ca te dor sanii, parca retraiesc si eu durerile alea de la nodulii aia scarbosi. parerea mea sa te mulgi eventual daca poti sa-i golesti de tot odata si apoi putin cate putin ca sa nu se mai umple atata cu laptic.
ana, sanatate multa lui Stefan.
noi suntem bine, Ilinca cu alergatul si cu nemancatul si eu cu serviciul.
parca am inceput sa nu imi mai fie asa greu, ca tare fost in primele zile.
am vazut pozele cu ALma cea frumoasa si eleganta, ca de nazdravana nu mai pomenesc. Distractie maxima in Franta.
Naty, pupici mucioasei si multa sanatate. las ca trec ei repede, numa sa nu faca febra.
Ania, felicitari ca ati scapat de suzi, eu n-am inca intentia asta, nu e foarte atasata de ea, daca o are bine daca nu... iarasi bine
mai stiti ceva de ADela si Crista?
am mai intrebat odata, m-am gandit ca poate citit si mai bagat o stire de baieti.
cum e cu cresa?
Frosa tu ce faci?
va pup
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
pufymic spune:
Neata fetelor!
Bozo si eu te urmaresc la parintii intreaba...!si retraiesc durerile de la intarcare....groaznic!Iti doresc sa scapi cat mai repede de laptic!
Masajul te ajuta mult la eliminarea nodulilor(dar doare rau)!
Raluca multa sanatate Dodolinei cu muci!
Ellen si la noi e jale la capitolul olita....ca nu sta deloc pe ea....si l-am tinut zilele trecute in chilotei doar si a facut pipi si kk in ei dar nici macar nu s-a sesizat....pe el nu l-a deranjat!Cam nesimtitor fiu-meu!
Andreea voi cum sunteti?Ce mai stii de mezina trupei(Andreea_si_Doru)?
Mada e ok Cristia, mi-a trimis un email super scurt ca e f ocupata la servici!
Pupici!
Ioana(23+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
ana_a spune:
Salut si de la noi!
Haideti sa va mai spun cum o mai ducem si noi
Cu stomatita suntem ok, adeca nu a trecut dar acceptam tratamentul, chiar din ziua respectiva a acceptat o sticla de lapte, insa ieri abia am reusit sa-i dau cartof pireu cu un ou fiert si date cu blenderul, o pasta moale si fina...dar saracutul a papat tot, se pare ca nu-l mai doare asa de rau, azi a rontait si biscuiti
O treaba este buna si cu stomatita asta...il amenint si de 10 ori pe zi ca daca baga kk in guritza - pietre/nisip mergem in casa si spalam guritza, ceea ce si facem...interesant cum a acceptat "soarta" adica iesim afara, vine cu piatra in gura, mi-o da, il iau de mana il duc la baie, ne spalam, intram in camera ungem limba cu chestia aia superrr amara, el casca frumos gura, dupa care binenteles ca i se face un pic de greatza, apoi din nou afara...si vreau sa va spun ca din nou il vad cu piatra...zau, imi face in ciuda, ma sfideaza, chiar vine cu piatra in manutza si aproape de guritza si se uita la mine daca il vad sau nu...si o luam de la capat...macar asa nici mie nu-mi este mila de el ca-i amara dracia aia, am si eu o motivatie ca sa-l dau mai des...si sper ca dupa acest tratament sa scapam si de bagat pietre in gura...imi este imposibil sa cred ca va continua acceptand chestia asta inca vreo saptamana la rand....
Adela imi place ce ne-ai povestit, se vede treaba ca la Andrei ii place mult la gradi, tare sunt curioasa cum va scapa si al meu de pampers.
Apropo de asta, miercuri mi-a spus Stefan "A chesha dus Doii(Dori) Shan a ateu " in traducere, la cresa la dus Dori - una din asistente pe Stefan la veceu Inca nu am apucat sa o intreb pe doamna respectiva daca intradevar la pus la olitza marti dar luni chiar sunt curioasa sa aflu daca e adevarat sau doar inventeaza el:)
I-am cumparat o carte noua "Tom Degetel" si este innebunit dupa ea, nu va puteti imagina cata dragoste poate avea de cartea aia...cei drept la fel a fost si cu Ferma de animale, o carte cu ferestruici, de care deja se plictisise, o stia pe derost, acum ii povesteste la tati povestea cu Tom, asa pe limba lui si tati e topit dupa el...nu-i vine sa creada ca-i poate povesti din carte
Lilia, voi ce mai faceti?Ieri ma gandeam la voi....
mai am o intrebare, azi am gatit piept de pui cu ciuperci, si as incerca sa-i dau un pic sa guste si la Stefan, ati dat ciuperci?Binenteles, cate putin si fff rar.Imi aduc aminte ca herra parca zicea ca Vladutu papa cu pofta,(da poate gresesc....) chiar sunt curioasa daca la al meu o sa-i placa
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
bozo spune:
Pufy, Mada, multumesc. M-am saturat de intarcatul asta pana peste urechi. tot scot cate putin atunci cand masez nodulii si tot sper ca nu se mai face... din contra parca se face din ce in ce mai mult, cu toate pastilele. Acum am inceput sa beau si ceai de salvie.
Marti plecam in concediu in Turcia, prima noastra vacanta dupa 6 ani. Sper sa nu am probleme cu sanii pe acolo. Oare am voie sa stau la soare?
Naty, si noi suntem muciosi. Si tusim rau, dar asta nu ne impiedica sa fim zbantuititi rau.
Pupici tuturor.
http://photos.yahoo.com/turcanlaura
CRISMIR spune:
Weekend placut fetelor!
Wauuuuuuu,ADELA face deja la olita fara probleme al tau?...eu nici nu mai ma chinui...nu vrea sa stea pe olita asta,in Ro statea acum nimic...plus ca aici la cresa degeaba il duc ca astia il schimba din doua in doua ore pamp,deci slabe sanse sa faca,aici e principiul ca dupa 2-3 ani sa faca...eu sper sa-l pacalesc mai repede totusi,cand intelege si mai multe sper sa faca la wc direct ca altfel
Stiti ce face Robert,imi zice cand ma vede la wc "mama caca,tata caca"adica mama si tata fac acolo..eu ii tot zic ca si el face dar fuge cand aude...desii daca il asez cu fundul imbracat acolo sta,fara urla...mai vedem peste cateva luni
si numai bine la toata lumea!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
aissa spune:
Neata!
Naty noi la hotel stam, uite ca nu m-am gandit la urcat, dar sper sa fie cu lifta (habar n-am cate etaje are hotelul), daca nu am sa cer o camera mai jos....sper sa se poata, ultimul concediu stateam la 4 in hotel fara lift. De gatit nu vreau sa gatesc macar 5 zile, sper sa ma descurc cu mancarea de la restaurant (mergem cu niste prieteni care au fost anul trecut la acelasi hotel si m-au asigurat ca e ok mancare), o ciorbita de vaca, un gratar, un piure, nu se intampla sper nimic... Pe mine mai mult drumul ma ingrijoreaza si modul in care va dormi acolo (ca nu am pat pliant si ea nu e invatata sa doarma cu noi). Dar sper sa ne descurcam.
Bozo sa stii ca si Ale doarme 3- 3,5 ore la pranz si 10-11-12 noaptea.
Cristina si Ale (30.09.2004)
danina spune:
Adela bine ai revenit.
Ellen crezi ca te uitam asa usor mai ales eu ca mi-ai facut un mare bine si iti multumesc .
De doua zile Didiutza mea bea din nou lapte dupa ce a fost la regim 3 sapt am revenit cu greu la laptic ca nu il mai vroia, am inventat o multime de lucruri si acum a inceput din nou sa il bea, nu ca inainte dar 200-250 servim.
Sunt happy e primul weekend in care stam si noi fara musafiri si trambaleala pe cine stie unde ne relaxam sper.....ca deabia a inceput ziua. Am refuzat sa plecam la Brasov ca eram iar franti si sapt viitoare tati e prin tara in control cu firma, ramanem singurele sper sa fim ok sa nu mai sunam si sa il stresam cu probleme.
Vreo intalnire cu fetele ceva ca venim si noi daca va hotarati.
Va dorim weekend placut.
Danina Diana - strengarita familiei
PAULA-DIANA *** Raza de soarePoze 2006DIDIUTZA
[red]PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR
lorena_andreianu spune:
Pupici la toate! We placut si toate bune!
Noi n-avem vesti...
Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)
Pozele noastre
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
andora spune:
Salutare gasca de mamici!
Aparui si eu din oras... multumimde intrebari, ne-a trecut febra gata, raceala aproape complet, am ramas nitel ragusite dar luam Stodal cu incredere.. dar asa-mi place de ea cum pune mana la gura cand tuseste ca-mi trece grija. Acum cica vreau sa ma culc 30 min si apoi sa ma apuc de treaba pe aici...dar n-am vlaga deloc... asa ca v-am deschis sa vaz ce mai facet.
Pufy cum e, ploua? Strand ceva? Mai de Andreea nu mai stiu nik, i-am dat mesaj pe mess odata si nu nimic. O stresez eu pana raspunde .
Bozo wow concediu placut in Turcia!
Danina felicitari c-ati scapat de regim, pai sapt asta e 1 iunie, vreo iesire undeva?
Intreb si eu, Herastraul va tenteaza intr-o dimineata?
Naty, ce frumos ca emrgeti la 2 mai... noi n-am fost niciodata, doar in Vama...
Aissa o sa fie ok si cu mancarea, acum deja Ale e mare si vorba ta, un piure cu o carnita s-o gasi 5 zile... gogoasa papa si anul trecut la restaurant de spargea.
Ana.. bafta cu sterilizatul, tre' sa-ti fie f greu, mai ales ca e flacau istet si stie ce are si nu are voie.... cu sfidatul ma cam gandesc eu prin ce tre' sa treci, cunoastem... bafta
Adela wow, asa bine numara Andreiutul si face si la olita, sa fie sanatos si la fel de istet si ma bucur mult ca i-a priit gradinita...s-o tineti tot asa La tiene la noul serviciu cum e, e ok?
Ania ce mai face Inu'?
Ellen reductor din ala de toaleta avem si noi de juma de an. Sta pe el dar nu iese nik. Acum ca a trecut raceala o sa incepem terapia in forta anti-pamp. Sa va vada pe voi cum stati pe wc si sa vezi cum vrea si ea.
Mada pup Ilinca
Mirela, de ce mai pasa proasta? Fiindca ploua? Da-o-ncolo de ploaie
Danyce voi sunteti plecate si va distrati sunt sigura....
Minaaa tu ce mai zici de vizi?
Lilia.... dar Amelia? Cum ii mai este libera?
Lorena cum nimic dom'le? Ce frantuzisme mai auzim?
Nu mai stiu ce vroiam sa zic. Asa ca inchei ca destul v-m stresat. Pup dulce!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea