The best of aug-sept-oct 2004 (116)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Salutare feteleor!
Ania sigur ca vreau sa mergem la acel balon de la Plaza maine, sa vedem ce ne fac cumnatii si nepoticasi vorbim. Bafta la serviciu.. wow ce putin mai ai ,
Lilia pup dulc eprintzesa curajoasa si felicitari pentru pogrese, ai sa vezi ce repede veti uita de problemutele caer s-au dus
Danina scumpa rau Dienuta cu lumina... sunt copii dastepti mai dor ca nu ne gandim noi sa-i intrebma lucruri mai serioase Rochita haabr n-am de unde, ia-o si tu pe Magheru si pe Lipscani poate e ceva..desi tot din alea clasice vaz Ma eu vazui una intr-o revista si-am zis ca mi-o fac odata la croitoreaza, ea fara umeri, gen top, se oprea peste genunchi, cambrata putintel si sub sani avea o cravata legata ca un fel de funda, dar ea cravata, nu stiusa explic dar asta e ultima mea obsesie iti dais eama cum arat in ea.
Mina sanatate ce bine ca v-a trecut... am avut si noi cateva zile cu febra si-am zis ca murim de jale.... lasa ca logoreea de acum e intr-adevar parfum vorba ta
Pufy hihi nu stiu cantecul cu pitigaia, dar situ ca de cat ori mergeam la Arad unchi-meu imi zicea Pitigoi.
Geo ce bine ca Dami papa, brtavo lui, la asa aer curat cum sa nu-ti fie fomica....
Lorena felicitari! Sunteti mari domnule!!!
Aissa ma mie-mi vine sa te pup de cate ori te citesc, super dialogul vostru, e o dulcica Ale ! Pension vorba ta, ce mai!!!
Ellen perseveram lasa, sa vezi tu ca-n doua-trei luni aperciez eu va iesi si ceva ni wc.
Nu stiu ce mai vroiam.....
Noi suntem ok relativ, vorbim de toate felurile dar nu exageram, papam singurele, pampersul e la locul lui, si acum ma innebuneste cu Teo si Icea Nadu, Mtii i-a inregistrat sambata Secretul Mariei pe o caseta ca fara Maria nu vrea sa adoarma, belele multe ce mai. Acum ma strteseaza cu "mami opa mae" sa-i fac baloane toata ziua si cu "ei ti tu?" adica vrea si ea.
In incheiere va anunt ca mesakul asta il scrisesem de dimineata dar mi-a picat etul irevocabil noroc ca l-am salvat....
si fiindca e trecut de mult de miezul noptii va urez
LAMULTIANICOPIIIIIIIIIIIII!!!!!!!

si

Christos S-a-naltat!!!!!!!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI PUIUTILOR DRAGI,SA NE TRAITI 1000 DE ANI!!!!!! si miiiiiii de

tuturor,pe mai tarziu ca acum mor de somn

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Fiecare prunc este posibilitatea unei lumi mai bune...
Copilul ne inapoiaza lumea pe care am pierdut-o- lumea
MIRACOLELOR. Prospetimea florii. Palpaitul unei
flacari. Un fluture. O frunza. O pasare. O noua
fiinta. Minunata. Le vedem prin ochii inocentei. Iar
bucuria copilului este a noastra. Numai un prunc ne
poate arata puterea si iubirea si curajul- pe care
le-am ascuns in noi. ( H. Exley)

La multi ani comorilor voastre de 1 iunie iar voua,
timpul si puterea de a va bucura si de a fi fericiti
alaturi de ele!

Fie ca visele tuturor pruncilor sa nu cunoasca teama!

La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

LA MULTI ANI COPILASILOR!!!!!! Sa aveti o copilarie si o viata minunata!!!!

Hristos s-a inaltat!
Pupici!

Ioana(24+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

La Multi Ani! copilasilor

Hristos s-a inaltat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

LA MULTI ANI piticilor nostri iubiti! Sa cresteti mari si voinici!

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La multi ani copilasi dragalasi!
Hristos s-a inaltat!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

LA MULTI ANI COPIII SANATATE SI VESELIE, BUCURIE IN INIMIOARELE VOASTRE.

HRISTOS S-A INALTAT

Fetelor multumesc o sa fac poze la nunta sa vedeti pe Dia am luat si noi o rochie frumusica macar la ea am nimerit-o.

Cam urat afara mai merge cineva pe undeva????

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA-DIANA *** Raza de soarePoze 2006DIDIUTZA
[red]PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Buna fetele!

La multi ani! dragii nostri scumpisori si dragalasi!

Cristos s-a inaltat!
editez ca sa corectez ca am scris Cristos a inviat! sa mi s-a facut rau cand am vazut,
sa stiti ca nu am innebunit, doar m-am grabit
va pup
Patricia, pupici Ilincutei cea cuminte si distractie maxima, va duceti si voi la ea?
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

La multi ani scumpilor nostri!

Trec si io rapid pe aici, sa dau rapoartul: Ilinca e la mare de sambata trecuta, cu soacra-mea.Vorbim de 10 ori pe zi la tel, e bine, mananca de rupe si doarme la fel, si-a decalat programu',ca e obositor la mare, de, asa ca la 11:30 dimi ea doarme de pranz si la 8 seara si-a baut deja lapticul si cade lata! Acum m-a sunat soacra-mea sa-mi spuna ca Ilinca e ocupata, are un admirator, un Andu cu cateva luni mai mare.

De-abia astept sa plecam si noi maine la ele!

Vad ca vorbeati de creme de plaja: eu ii dau cu Nivea Kids si e ok, nu a facut nici o reactie alergica si nici nu s-a ars de la soare.

Va pup

Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput