The best of aug-sept-oct 2004 (116)
Raspunsuri - Pagina 11
lorena_andreianu spune:
LA MULTI ANI la toti copilasii!
E Inaltarea azi?! Cristos s-a-naltat!
Fiu-meu a primit de la noi (pe aici nu se sarbatoreste 1 iunie) un cos de baschet cu minge aferenta, un ciocan care "chitaie" cand lovesti cu el si o nelipsita masina... Daca era dupa el le-ar fi luat pe toate... ca avem garaj deja acasa...
A, si ieri a zis "banana"
O zi minunata la toate!
Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
ana_a spune:
Salut si de la noi!
Sa ne traiasca puiutii frumosi!!!
Noi avem numai vesti bune, Stefan e ok, la gradi sa acomodat neasteptat de bine...are deja o saptamana de cand merge singurel in clasa, imi zice paaa mami, imi da pupu si fuge repede la micul dejun
Mananca acolo de ma sperie, vreau sa va spun ca la masa de pranz au 2 feluri, felul 2 e primul, carnita cu legume sau ce-o mai fi si apoi le da si supica/ciorba, candtitatile sunt pentru mine enormeeee acasa nu-i dadea atat de mult, si pt ca nu mi-a venit sa cred ca mananca TOT a fost musai sa ma uit din umbra
Le innebuneste pe doamne cu vorbitul, toata ziua toca-toca, a inceput sa vorbeasca tot mai frumos si mai divers, isi corecteaza si cuvintele, daca inainte zicea "to" la tractor acum se cheama tatolul, "co" era camionul acum este "camonu"Este innebunit dupa escavatoare, imi explica cum au cupa cu care sapa in pamant...intr-un cuvant e un dulce!
Ieri mi-a facut o bucurie enorma Cand am intrat acasa tocmai ajunsi de la gradi a venit la mine repede sa-mi spuna "mami, Shan face kk" L-am intrebat daca nu vrea sa faca la olita, mi-a spus ca "doii - dori pus shan a ateu a chesa", insa pana am ajuns eu cu olita deja facuse in pampers, mi sa parut ca ala a fost tot, asa ca nu l-am pai asezat pe ea, eu am iesit din camera sa dau un telefon si cand m-am intors...Stefan era pe olita, imbracat binentelesL-am intrebat ce face si mi-a raspuns senin "fac kk" sa mor de ras...dar chiar a mai facut!
La gradi il pun pe olita de 2 ori mi-au zis doamnele ca face pipi, kk inca nu a facut acolo dar probabil dupa ce va si dormi acolo se va obijnui mai bine.
Eu va citesc zilnic, dar tare greu ma hotarasc sa si raspund...cred ca vremea asta asa de schimbatoare e de vina, mai mereu sunt super somnoroasa, pe aici sa racit tare mult, nu-s mai mult de 12 grade, maxim 15, ploua si sufla vantul din tpoate partile...parca nu mai vine o data vara aia calduroasa sa ne balacim in apa...
Va pup si sa auzim de bine!
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
ionella3003 spune:
La multi ani tuturor copilasilor (si celor mari cu suflete de copii) de 1 Iunie!!!!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
danyce spune:
Salut, mamici si pitici,
Noi ne-am intors din Franta unde a fost tare frumos, desi vremea nu a tinut deloc cu noi. Alma a invatat sa vorbeasca frantuzeste, adica a zis "c'est bon", "tiens","bravo-bravissimo"(babo-babisimo), "la-haut".A papat bine, s-a jucat toata ziua si a savurat vizitele in natura, muzee, castele.Ne-am intors cu fosta mea profa de franceza, care sta la noi aproape 2 sapt, asa ca nu am timp nici sa respir ca am de vizitat Olanda de-a lungul si de-a latul in rastimpul asta si de facut pe ghidul...nu mai zic ca am si destule alte treburi de facut.Poate o da si Alma de tot pe franceza pana pleaca madame.
Eu am o veste:de cateva zile am cetatenie olandeza, obtinuta in timp record, adica 2 luni jumate de la solicitarea ei.Pardon, am dubla cetatenie si sunt super happy ca-mi pot pastra nationalitatea romana.
Am citit mai inainte in diagonala cam ce s-a mai scris si imi cer scuze ca n-am timp sa raspund fiecareia in parte. Va multumesc pt aprecierile la adresa d-rei in pozele de dinainte de vacanta.Urmeaza inca o tura din mini-vacanta noastra, dar nu stiu exact cand o sa apuc sa le pun (probabil maine seara, dar nu promit nimic).
Urez tuturor copilasilor "LA MULTI ANI" din suflet.
Fug repede sa ma ocup de site-ul unui client ca maine se arata zi de vizite pe la muzee in alta localitate si cred ca doar seara o sa aterizez acasa (norocul meu ca are sotul liber pana marti sa se ocupe de d-ra).Pupici multi tuturor
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
anielas spune:
Neatza fetele!
Ana-felicitari pentru progresele lui Stefanut..ei baietel mare deja .
Lorena-felicitari si voua pt noul cuvant..sa sti ca si Ina a primit ieri printre altele un ciocan din ala piuitor si e tare incantata de el.
Danyce-pupa mica frantzuzoaica..ce nostimi tb sa fie ei rostind cuvintele in franceza...asteptam pozele.
Patrice-ce bine ca-i prieste Ilincai la mare...de abia astept sa o trimit si eu pe Ina sa vad cum se acomodeaza.
Noi ieri am serbat toata ziua...dimineatza am fost cu Inu la spectacol in Plaza si a fosd super distractiv:baloane, copilasi care cantau si dansau, confeti, un clovn...si Ina in mare forma..era fascinata..apoi a cazut lata. La trezire ne-a luat tati si am serbat 4 ani de casnicie la festivalul berii unde a fost concert Iris..aici i-a placut Inei mai mult ca la specatacolul pt copii..a vrut langa scena si a aplaudat si a chiuit intr-una...
Se pare ca nu a fost prea obosita ca deja s-a trezit..va pupic si WE placut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
LiliaToma spune:
Salutare si felicitari si de la noi pentru ziua de 1 iunie: multa sanatate la toti copilasii si Adevarat s-a inaltat!
Ieri am avut o noapte urata, Amelia a plans si tipat tare mult. Nu putea respira prea bine pe nas si eu am crezut ca e de la nas. Dar dimineata am vazut ca i-a iesit un dinte( era si timpul, ca nu i-au mai iesit de multe luni si avea doar 6). Si cum eu nu mi-am dat seama nu i-am dat nimic de durere,s-a chinuit si ea si noi.
Sunt cam indispusa ca cica dupa 2 saptamani de gimnastica, tr sa facem pauza, sa lasam si alti copii sa vina la centru. Si pe noi ne-a reprogramat abia pe 10 iulie pentru inca o tura de 2 saptamani. Aveam banii pregatiti in buzunar sa dam la doctora, dar cand am vazut pe cand ne-a programat, m-am enervat si nu i-am dat nimic. Si am observat ca desi era amabila cu noi, cand a vazut ca iesim fara sa ii dam nimic, nici nu ne-a raspuns la ramas bun( data trecuta dupa ce i-am bagat banii nu a fost asa).
In fine, o sa ii facem noi acasa exercitii si masaj, asa cum am vazut acolo. Sa chemam acasa sa ne faca nu ne permitem ca costa o groaza fiecare sedinta, nu am avea atatia bani pe luna.
Ni s-a spus ca e obligatoriu sa o ducem la mare si sa o lasam pe nisipul ud de acolo si in apa marii.
Ni-a dat si o lista de vitamine sa ii dam, pentru intarirea musculaturii, am inteles ca si alea sunt cam scumpe, dar o sa i le dam bineinteles.
Si noi am fost ieri in parcul Tineretului, unde erau muuuulti copilasi. Amelia a fost incantata si de leagane si de magarusul pe care s-a dat :"uta" acolo.
Pupici la toti
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Naty spune:
Buna fetele, mai trec si eu pe aici ca sa nu ne uitati.
Ania La multi ani impreuna! Sa fiti fericiti si sa va bucurati de Inushul mic si scump!
Danyce felicitari pentru cetatenie!
Ioana ce mai face bb mic? Iti dau PM cu nr. ala de tel, in sfarsit am facut rost.
Geo as deci va ingrasati? Pai e frumos, vrei sa ramanem doar noi slabanoage?
Editez ca sa va zic ca e oficial, mergem la mare de pe 8 pana pe 15 iulie. Sunt asa bucuroasa!
Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
pufymic spune:
Ola fetele!
Raluca multumesc mult!
Ania felicitari si sa fiti fericiti impreuna toata viata!
Lilia multa sanatate Ameliei...si sper sa se recupereze bine si repede!
Daniela ma bucur ca sunteit bine si ca v-a priit mini-vacanta!Asteptam poze cu madmoiselle!
Ana ai flacau mare deja....acusi il poti insura!
Noi suntem ok....pe maine ma doare gatul de azi-dimineata...sper sa fie numai atat!Alesio e mare vorbaret...ma dor si urechile(din cauza lui)...si gura(ca trebuie sa le "traduc" celor din jur....)!
BB mic e activ nevoie mare, miercuri in 7 mergem la Cluj la control iarasi....am emotii!
Pupici!
Ioana(24+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
danina spune:
Cam slaba miscare sunt mamicile cu trebi....
Off cand vad ce vine pe cerul Bucurestiului cand programasem un gratar pe weekend acum aman iar si imi doresc de mult dar asta e.
In seara asta ne-au invitat niste prieteni la concertul lui Tudor Gheorghe eu una nu l-am auzit in concert pana acum sper sa fie frumos.
Aseara Diduta a primit cel mai frumos cadou pe tati. Eram gasca mare la mine de serbam Inaltarea si 1 iunie au venit cativa prieteni cu cadouri la pitica si pe la 21:00 ma intrebam eu de ce naiba nu mai pleaca astia ca imi era un somn,cand colo interfonu' sare o prietena si deschide, eu o cert de ce nu a intrebat cine e ca nu vine nimeni la ora asta si fug catre geamul de la bucatarie sa ma uit jos si ce sa vaz masina lui tati am crezut ca imi sta inima de bucurie parca nu imi venea sa cred. Trebuia sa ramana in Brasov si sa vina azi ca era dupa un drum de la Timisoara insa dupa ce l-a lasat pe fin a venit la fetele lui offf daca stiam ca e pe drum si as obosit isi lua el papara. Asa ca am avut o seara perfecta noi ne iubim mult si ne facem surprize uneori care sunt traite la maxim.
A si tot ieri am fost iar la biserica sa o impartasesc si a fost de rsul lumii caeram si cu pomana si a trebuit sa stau mai mult. cand iesea popa acolo in fata la altar ea zice in gura mare mosu mosu..radeu babele de numa si facea doame, doame marog adica doamne, doamne. Asta pana cand a impartasit-o si dupa stiti ca se da inca un paharut cu vin ,matusamea tot cu ochii sa nu se pateze omul care ii dadea nu a observat si asta mica a baut tot paharelul sa o fi vazut pe Dia mea dupa 10 min ca era si nemancata a inceput sa cante si nu o mai tineau picioarele s-a asejat in fund si se dadea de-a busilea de nu mai stiam ce sa fac.
Fug sa ma pregatesc de concert si sa fac cumparaturi ca bate vatul in frigider la mine.
Danina Diana - strengarita familiei
PAULA-DIANA *** Raza de soarePoze 2006DIDIUTZA
[red]PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR
timea spune:
Va salut si eu dupa cam mult timp... numai bine la toata lumea:)
E destul de greu sa ma asez la calc cu 2 copii, probabil ca si eu sunt prea "agatata " de copii. Iza e un bebelus tare frumos, cuminte si sanatos, Suge toata ziua, creste ca din apa. Mara a crescut si ea, e o alintata de nu se poate cu bunicii aici, peste o saptamana o sa vedem cum o sa fie caci ne pleaca. Mara a inceput sa mearga iarasi la gradi, deocamdata 3 ore pe zi... ii place ca au jucarii pe afara, toata ziua sunt afara, masinute, casute, paradisul ei. A inceput sa si rupa cateva cuvinte, intelege absolut tot si arunca tot ce prinde in mana, la noi e ca la balamuc, supa si fructe pe covaor, parchet si gresie, pesretii sunt desenati si manjiti... asteptam sa creasca sa-i treaca.
Cam asta despe noi, eu nu am timp de citit mare lucru ca eram tare curioasa sa mai aflu ce mai fac copii, vreau sa ma uit cat mai apuc la niste poze.
Cam atat, sanatate maxima:)
Timea si Mara 10 sept. 2004 si bb2 DPN 19 feb.2006
http://community.webshots.com/user/timea2004