The best of aug-sept-oct 2004 (116)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Geo ar fi super sa ne intalnim....numai sa nu fim plecati din Arad(ca atunci are Ovi concediu).

Pupici!

Ioana(24+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Sanatate multa vizigotului, Mina! Nasol cand sunt bolnavi astia mici...

Amelia, recuperare rapida!

Fetelor, noi am fost astazi la vizita de 20 de luni (deh, sistemul frantzuzesc) si luna viitoare facem al treilea vaccin contra Hepatitei B. Are 12,300 Kg si 86 cm. Voi va mai duceti la cantareli?

Mai nou fiu-meu refuza laptele seara, cu toate ca nici nu mai mananca asa bine. Are 2 canini iesiti de alaltaieri si mai are 2 pe iesite... Mai avem un rand de masele si gata!

In rest nimic nou.

Pupicei multi!

Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Danina, oricand te hotarasti tu sa-i dai, poti sa ma suni .
Mult succes cu piticuta la circ
Daca gasesti rochita sexy sa-mi zici si mie de unde ca si eu am o nunta in curand. Nu ca m-ar ajuta cu ceva rochitele sexy, ca nu mai am nici o sansa, dar macar sa-mi mai clatesc si eu ochii in timp ce umblu dupa rochii in care sa incap si eu

Mina, multa sanatate micutului vorbaret si succes cu Monti (ca am uitat sa-ti zic)

Pufymic, hehe felicitari vorbaretului. Si Alexuta mea mai are momente cand vorbeste in somn.

Lorena, ohooo dar ai cavaler mare. Noi nu ne-am mai cantarit in ultimul timp dar eu estimez ca ar avea pe undeva in jur de 11,5kg. Iar la inaltime, avea acum 1 luna 86 cm si se vede pe ea ca s-a mai inaltat.

Andora, eheeeei pai daca e sa ma iau dupa urcatul scarilor inseamna ca fata mea ar fi trebuit de mult sa stea la olita....dar la noi sunt slabe sansele. Ieri a stat putin pe reductorul ala, dar bineinteles ca nu a facut nika...

Lilia, ce bine ca ai mai intrat sa ne mai zici ce face Amelia. Recuperare rapida

Aissa, hehe parca te vad peste cateva zile cum zici si tu ca Ale vorbeste in somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Haha Ellen, de vorbit vorbeste ea, dar "indescifrabil". Chiar ii ziceam mai devreme lui Pufy ca azi dimineata, in somn facea "ham, ham" si Tony cica "o auzi cum latra?"
A mea acum se trezi dupa 3 ore de somn....oare doreste caprioara sa si pape?

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Zero.....nu ii e foame

Mergi la inceput

Aissa, hehehe hai ca ati fost draguti cu "ham, ham". Si Alexuta mea vorbeste chestii pe care nu le descrifram dar eu nu-mi fac probleme o sa vorbeasca ea corect in curand.
Chiar ieri imi zicea intr-una "cici, cici, cici", cam greu m-am prins eu ca ea vorbea de Trici

Pofta buna, poate reusiti sa papati

Ca tot veni vorba de papat, am uitat sa ma laud si eu ca ieri a mancat bebelina singura cu lingurita niste branza cu smantana...si chiar a mancat curat, fara sa dea pe ea sau pe jos. Mare realizare la noi, mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Lorena felicitari pentru canini!

Ellen felicitari pentru mancatul singurica!

Pai fac piticii astia la progrese de abia te tii dupa ei....!

Pupici!

Ioana(24+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Ellen nu am gasit un magazin anume dar rochii sexy nici vorba . Sa mai fie si frumoase pauza, am umblat azi de ma dor picioarele din ....e o vorba cred ca o stiti si nimic deosebit mi-am luat ceva dar sincer nu imi place asta e mai mult de gura prietenelor care probabil si ele s-au saturat si uite asa ma oftic ca vroiam sa fiu frumoasa. Acum caut sandale sa asortez rochia sper sa gasesc ca daca pana acum vedeam maroul ala spre auriu peste tot acum parca au intrat in pamant.
Gata ca sunt ofticata rau ca ma dat si bani pe ea offfff .

Pitica mea azi s-a bronzat un pic ca a alergat prin soare si ma gandesc sa folosim cremele voi nu?
In rest ne e dorut de tati azi era prin Arad ca au gresit drumul nu ma mir deloc il striga toata ziua si zice ca e brrrrr truuuuu adica cu masina plecat e o dulce.
A si sa nu zic ca nu stie fii-mea ce si cum e prin casa azi matusa-mea cauta lumina de la bucatarie care se aprinde de pe hol dupa o usa si in gluma o intreaba pe Didi la care ea o ia de mana da usa la o parte si ii zice " ici" si arata in sus a ramas asta masca.

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA-DIANA *** Raza de soarePoze 2006DIDIUTZA
[red]PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR

Mergi la inceput

Neata. Mama ce ametita sunt, nu stiu de ce nu prea doarme Ale de 2 nopti, se tot foieste.
Azi dimineata iar hamaia, are concert de latraturi pesemne .
Ellen si Ale zice niste indescifrabile din astea, dar la trici zice tici, barba lui tacsu zice baba, imi place mult cum zice bebe (achizitie noua) cu un e rotund, nu stiu cum sa explic. Restul, cum v-am mai zis, o da pe ceha/turca/olandeza cine stie ce limba vorbeste ea acolo.
Loreena felicitari pentru mancatul singurei. Apropo de asta sa va zic ce fata educata am : sambata la o petrecere de pici cand le-a dat sa pape meniul era cartofi prajiti si "degete" de pui. Toti copiii (ma rog, majoritatea) papau cu furculita. Vede si maimuta mea si ce face ea? Ia cartof cu mana, il infige in furculita si apoi...il ia cu mana din furca si-l baga in gura. Maniere de pension monser!
Danina sunt sigura ca vei arata super, esti oricum frumoasa si eleganta, ai sa vezi ca iti va place rochia pana la urma.

Mergi la inceput

Danina, vorba Aissei si eu sunt sigura ca vei arata super. Succes la gasit sandalute. La mine cand e vorba de incaltari este jalea dupa lume pentru ca eu nu port deloc toc si nu-mi gasesc mai nimic calumea. Noroc ca anul asta am observat ca nu se mai poarta cu tocuri asa mari...poate am si eu o sansa.

De creme de soare eu nu stiu ce sa zic. Nu am dat-o niciodata cu crema de soare. Oricum pe toate cremele de copii pe care le-am vazut eu scrie ca nu sunt recomandate pana la 3 ani....asa ca noi stam mai mult pe la umbra

Pufymic, multumim mult Ieri mandrulita mea a perseverat si a mai mancat niste branza cu samnatana singurica...suntem pe drumul cel bun.

Aissa, he he si Alexuta mea zice "toate" cu un "o" rotund si se mai si opinteste asa cand zice. E super simpatica.

Lorena, felicitari pentru cei 2 canini iesiti. Si mandrulitei mele sta sa-i iasa toti 4 deodata si nu ne lasa deloc sa ne uitam in gurita. Va tinem pumnii sa iasa usor si celilati 2.

Mergi la inceput