Minunatele Scorpiute (36)
Raspunsuri - Pagina 9
georgi75 spune:
dragele mele
Io am cam lipsit de pe la voi ca am avut zile incarcate.
Ieri mi-au venit cumparatori la apartament.Aseara am fost la nunta, am venit la 5 dimineata apoi azi au venit cumparatorii iar si am batut palma.Pe urma la un chef de piticei...asa ca numai pe la 22.00 ne-am adunat si noi pe-acasa.
Deci de maine ma apuc de cautat apartamente cu 3 camere
Ana suntem in aceeasi oala acum
Sa-mi tineti pumnii.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
monica-elizabet spune:
buna dimineata scorpiute
georgi, ma bucur ca ai reusit sa dai apartamentul...bafta la cautari...de ce nu luati direct unul cu 4 camere? (eu sunt in situatia in care as vrea sa vand 3 si sa cumpar 4 sau o casa)....daca mai apare un fratior pentru stefania
pe toate, sa aveti o zi minunata
monica
nastasie spune:
neata fetelor.am terminat santierul.am zis ca nu se mai termina.insa de 2 zile razvan nu mai vrea lapte nici dimineata nici seara.cred ca o sa iau iar miere si sa-i pun putin in lapte ca asa am mai patit odata si vad ca a atinut mentosanade 2 zile se treeste si devreme.or fi maselele de vina.suzeta e pe cale sa se rupa de tot si cand prinde aer nu o mai vrea.ieri am fost si noi putin pe plaja dar era un vant turbat.
georgi, bafta la apartament sa gasesti ce-ti doresti.
ma duc sa savurez cafeluta.revin cu niste poxe mai tarziu.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
voicu_bebi spune:
buna dimineata ,scorpiute! ce faceti...eu is buimaca...nici cafeaua nu am baut-o,urmeaza
adriana,ma bucur ca terminasi cu santierul...eu mai am putin si termin si eu...mai am doar de dat cu lavabil...si pe miercuri asa terminam si putem sa ne luam mobila
georgi,ma bucur ca ai gasit cumparator...vorba monicai mai bine va luati unul cu 4 camere poate va veni si un fratior pt Stefania,mai stii?
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
monica-elizabet spune:
wow fetelor ce repede ati terminat cu santierul...eu nici nu vreau sa-mi aduc aminte de cat m-au taragant muncitorii
adriana, asteptam pozele
monica
GabyHila spune:
Pup fetele de dimi. Eu sunt inca acasa, in zi libera pt un examen care il dau azi. A 15 oara
I shall kill the
Gata m-am descarcat. Georgi ai vazut ca toate la vremea lor? Poate gasesti direct de 4 camere de banii aia. Cat despre Ana care viseaza cifre si consultanti financiari.... Noi te iubim !
Nastasie e super sa gati cu santierul. Incep sa simt si eu cum eu dupa aproape 2 ani acuma, cand e aproape pe gata casa.
Dandush, m-am tot socotit eu. Cum o fi sa imi fac luna de miere in Japan? C-am scumpa din cate cetesc eu, dar cine stie..?
Pupiiiiiii la mamici si
P.S. Nina azi incerc sa trimit coletul catre tine.
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
voicu_bebi spune:
gaby,bafta la examne azi sa fie cu noroc si sa ne zici ce facusi? e bine ca mai ai nitel si termini casuta...eu mai am ceva pana la mobila...dar ma bucur ca terminam in sfarsit...deja incepuse sa ma apuce toate alea...pupici la fete
Poze
GabyHila spune:
in viata mea nu mi-au trebuit atatea motivatii pentru a face ceva! Uf... am inclusiv un mesaj de la Bogdan prin care zice ca ma iubeste o zi intreaga daca iau examu:)M-am prostit cu totu, dar il urasc pe asta!
Sar`mana fetele pt incurajari. Voicu esti olteanca? Spusei? :)Cool
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
voicu_bebi spune:
olteanca nu sunt...dar asa mai vorbesc eu...ce sa fac ...
si eu am joi examen ar trebui sa ma apuc sa invat si eu ceva azi...dar cu sila asta...
sa ne zici ce facusi la examen...
dar ce te mai iubeste barbatul tau....
Poze