Minunatele Scorpiute (36)
Raspunsuri - Pagina 10
GabyHila spune:
Mancuia-sh gura lui de frumos
Bafta Voicu bebi. Eu constat cu stupoare ca NU mai vrea creieru meu sa invete. Stimulente am incercat: ciucalata, sms cu barbatu vietii, mutat cu cartea afara la aer, uitat la film preferat, DC, sprite cu bere, ciucalata din nou. Si asta de vineri. Si am reusit sa ingurgitez o tona de porcarii si sa citesc doar 70 de pagini. Dau vina pe sistem. Eu nu pot invata pe de rost si gata.
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
Anina_n spune:
Buna, minunate scorpiutze !
Chiar daca am avut o vreme mai urata, am petrecut un weekend frumos, relaxant, in familie. Cristina este bine, ceea ce ma bucura foarte tare ! Scapam de glicemiile mai dese, facute de cand am venit de la Buzias, din cauza schimbarii insulinei.
Bebi, rochita aceea de culoarea piersicii este cea despre care scriai zilele trecute ? Este superba, diafana...
Gaby, multumesc de pe acum !
Ce fel de examen dai ? ...Permis de conducere ?
Bafta la examen !!! Iti tin pumnii !
Monica, unde plecati cu avionul ?
Poate se intampla minunea ca Ruxi sa nu faca boala.
Sa foloseasca sanatoasa, mama ta, noul aragaz ! Noi avem Indesit si sunt foarte multumita de el, mai ales de cuptor.
Georgi, felicitari pt. tranzactie si bafta la unul mai mare si nu prea scump, dar pe placul vostru !
Ana, ati mai gasit ceva potrivit pt. voi ?
Adriana, ce placut sa iti bei cafeaua in bucataria curata si noua ! Abia astept sa vad pozele !
Elena, sunteti bine ? N-ati dat nici un semn de viata in weekend.
Sapt. trecuta, doctorita de diabet a Cristinei ne-a scris adev. medicala pt. a putea avea insotitor permanent, Cristina. Asta pt. ca acum, Cristina are 5 administrari de insulina, din care cea de la amiaza i-o face mama mea. Am depus cerere pt. schimbarea gradului de handicap, urmeaza sa se intruneasca comisia, mai catre sfarsitul lunii, iar apoi, depinde de Primarie(serv. de asistenta sociala sau cine!) daca ii acorda mamei mele statutul de asistent social, fara sa renunte la pensie. Speram sa reusim, sa nu mai depindem de altii pt. testele de glicemie ale Cristinei !
Va doresc o zi frumoasa, chiar daca vremea este urata !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabet zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73624" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75197" target="_blank">Copii capricorn
voicu_bebi spune:
hello ,Nina mersi de apreciere la rochita...chiar ca e diafana...
si fie sa fie bine si ca mama ta sa obtina Statutul de sistent medical sa poata sta cu Cristina. Santate multa iti doresc tie si Cristinei!
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
nastasie spune:
intr-adevar este frumos sa bei cafeaua in bucataria noua, dar asta numai daca ai pe ce sta.trebuie sa ne luam 2 scaune ceva rabatabile ca sa nu ocupe mult loc, ca dupa ce ca bucataria e mica mai vin si cu scaune.
voicu bebi, ce mobila iti iei, unde renovezi?
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
voicu_bebi spune:
adriana...noi am renovat tot apartamentul...urmeaza sa ne uitam azi dupa mocheta ca ne faceam sufrageria piersica si dormitorul vernil sa vedem acuma...ca muncitorii termina maine cu lavabilul
mobila o luam intai pe cea de dormitor...ca bucataria o iau ai mei parinti asa cadou de nunta...
si restul pe parcurs...ca pana in august o luam si pe cea de sufragerie...
tu ce ti-ai renovat?
Poze
georgi75 spune:
Pai as lua fetelor cu 4 camere da e vorba de bani...In conditiile in care io l-am dat cu 750 si unul cu 3 camere sare de un miliard...nu-mi permit unul cu 4 camere.
Gaby bafta la examen.
Nina si pe tine si pe Cristina si ma bucur ca sunteti mai bine.Nu am uitat ce am promis.Te anunt pe PM.
Voicu super rochita.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
nastasie spune:
voicu bebi, eu mi-am renovat bucatarie, baie, hol si as fi vrut sufrageria dar nu am mai putut.dar am ster lavabilul cu apa si dero si e si ca si nou.mi-am luat mobila in sufragerie si bucatarie, am schimbat perdele si niste jaluzele.la anu fac ca lumea sufrageria si dormitorul pt razvan.adica scot patul dublu si ii fac camera lui acolo.de aia ne-am luat o canapea rezistenta in sufragerie pt ca acolo vom dormi noi.dar tu de ce vrei mocheta?e foarte greu de intretinut.eu am avut un covor care venea din cap in cap si tare greu ma mai luptam cu el.plus ca il scoteam la batut o data pe an.pune parchet ca eu am pus acum si sunt foarte multumita de el.si eu am si copil si face mizerie si stiu ce zic.
albumul meu
voicu_bebi spune:
ce fac fetele?
adriana..nu stiu ce sa iau eu una as vrea un covor ii zic lui iubi ca mai bine iau pt sufragerie mocheta si dormitor un covor usor de intretinut sa nu imi dea mare bataie de cap...
e bine ca tu ai facut deja unele aranjamente in casa...ziceau ai mei de parchet dar am zis ca nu ...poate peste cativa ani ...
urmeaza zilele astea sa luam covor sau mocheta ramane de discutat si sa ma uit dupa mobila de dormitor sa vad acuma...
georgi...mersi mult de apreciere chiar ca e frumoasa...imi trebuie niste sandalute sau pantofi pt ea si niste bijuuri...
Poze
nastasie spune:
bebi, iti spun eu una ca o mocheta buna si usor de intretinut e mai scumpa decat parchetul.asa pui parchet si arunci un covor rotund sau oval si nu te doare capul.eu chiar azi am vazut unul micut dar acum nu-mi mai permit ca ne-a rupt de lovele santierul.maine pun poze fetele ca acum am vazut ca nu am baterii la aparat.si la bucatarie mai imi trebuie atatea:tije de-alea de inox de se fixeaza in faianta, niste scaune, etc.
dar v-am spus de lampadarul care l-a spart sotul meu in praktiker?de l-am platit de bun?avea abajur de ceramica si s-a facut ciobulete.acum avem lampadar de 1.300.000 dar trebuie sa-i luam abajur.plus ca a trebuit sa schimbam chiuveta.deci 3 milioane neplanificati la santier.dar acum am chiuveta rotunda.
albumul meu
HelleneC spune:
Buna la fete!
Eu incerc sa ma adun, am avut una bucata saptamana... de groaza! Si tocmai ce a inceput alta... in ton
Pe langa ca am avut treaba la serviciu la greu, am mai avut de lucru si la cineva, asa ca tot la ore mici am ajuns si... sotul a facut o enterocolita atat de urata de l-am dus la spital la mine, insa i-am luat acasa perfuziile si i le-am facut si tot tratamentul, ca acolo conditiile sunt... nepotrivite pt. cineva bolnav. Asa ca inca e la regim, in refacere, si sincer m-am temut rau de tot. In cateva ore s-a deshidratat atat de rau de... imi venea mie sa urlu, d'apoi lui, ca ii era atat de rau ca nu putea nici sa vorbeasca. Asa ca nu ne laudam cu nika bun, la serviciu sunt ape tulburi rau de tot, tot imi caut altceva si nu gasesc aici.
Nina, ma bucur ca poate se va rezolva, cred ca e singurul judet in care la diabet I nu se da in cazul copiilor gr. I cu insotitor. Sper sa se rezolve si sa vezi cu cei de la primarie cum faceti, daca poate fi mama ta angajata. Trebuie vorbit la resurse umane acolo sau cu un jurist, nu stiu daca aveti asistent social cu studii de specialitate in M. Ciuc. La noi, in alte localitati din judet, nu sunt, ca avem o meserie pe care o fac si juristii, si economistii (de aia merg lucrurile asa si multi nu isi obtin drepturile). Ideea e sa te vezi cu certificatul cu insotitor, si apoi sa birui. Sunt niste bani de care voi aveti mare nevoie. Iti tin pumnii!
Fetele, va pup in gashka, ma simt rau, azi iar am gasit biroul inundat la serviciu, deci am strans apa de nu imi simt spatele, si maine cred ca la fel, ca si azi a plouat, si izvoraste din fundatie
O seara buna, si sa se termine ploile astea odata ca simt ca...
Elena
Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele