Minunatele Scorpiute (36)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

elena, sanatate multa sotului tau
eu sincera sa fiu ma tot uitam azi in piatza dupa caise, piersici, nectarine, cirese...si apoi dintr-o data mi-a traznit in cap ideea unei enterocolite ca astia mici nu or sa se abtina si or sa bage la greu...asa ca am renuntzat repede la ideea de a cumpara, am luat tot banane si mereda' ce sa fac, astept macar sa termine cu varicela...ca m-am saturat cate chimicale am bagat in ei
am fost sa-i cumparam cadou lui alex de ziua lui, am luat cate ceva(de imbracat si carticele, jocuri, dulciuri) dar vazusem un joc super misto la care mi-au ramas ochii...cred ca si lui i-ar fii placut tare mult...era ultimul, nu avea toate piesele...si-l mai primesc abia pe 7 adica exact de ziua lui....deci mai am totusi o sansa sa i-l iau.(un fel de 7 in 1...fotbal, biliard, snooker, etc)
v-am pupat si am fugit in pat ca am inceput sa fiu matinala rau de tot...macar sa adorm devrmeme ca altfelo sa fiu in transa maine
noapte buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

neatza,scorpiute,ce faceti?
eu is somnoroasa dar vine cafeluta acusica
aseara dupa ce am bagat un mesaj pe DC am plecat cu iubi sa vedem ce luam mocheta sau covor pt sufragerie si ne-am tot foit ca noi am fi vrut mocheta dar ne-am convins de calitate si am luat in schimb un covor tocmai bun pt sufrageria noastra dar iubi cica sa ne luam o mocheta mai bunicica asa pt dormitor ....offf cate avem de luat saptamana asta si cea viitoare dar nimic nu e mai frumos cand te vezi in casuta ta mobilata si sa-ti bei cafeluta in noua ta casuta...
pupici la fete

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza scorpiute.

Elena sanatate la sot si fii tare.

Bebe spor la cumparaturi si sa stapanesti sanatoasa casuta.

Va pe toate ca fi-mea e constipata si se jeleste pe-aci ca nu poate sa faca kk.I-am pus supozitor.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

fetele eu abia acum ma apuc de tortuletz...trebuia sa fii terminat deja la ora asta dar m-am tot luat cu altele pe-aici si a trecut timpul...parca vad ca trebuie sa plec la repetitie si nu-l termin
va pup pe toate, sa aveti o zi buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Deci, maine petrecem ! [tobe] E ziua lui Alex, daca am inteles eu, bine !
Gaby, ce ai facut la examen ?
Georgi, oricand sunt bineveniti banutii.
Bebi, bafta la cumparaturi, sa gasiti ceea ce va place ! In curand iti vei bea cafeluta in casa noua, frumos aranjata.
Elena, insanatosire grabnica si refacere usoara, sotului tau ! Multumesc pt. sfaturi !
Mira, ce faci, cum iti mai este ? Dar fetitele, ce iti fac ? Si David ?
Adriana, pe cand pozele cu noul look al bucatariei ?
Ana, voi, ati mai gasit ceva potrivit pt. voi ?
Sa aveti o zi frumoasa ! Pupici, tuturor !
Pe maine !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabet zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77517" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75197" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

am terminat tortuletzul am facut un tiramisu dar pe care l-am ornat in mod special pentru alexutz si niste tartutze unele cu capsuni si unele cu ananas.
am fost si la repetitie la cor, acum mai am o meditatie si apoi ma apuc din nou de treaba...sa vad ce mai "construiesc"
va pup sa aveti os eara placuta

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

buna fetelor,
Ieri am avut program administrativ prin casa, l-a apucat pe omul meu curatenia....adica arucatul de lucruri inutile..... pe el il apuca cam rar asa ceva asa ca a trebuit sa profit.
noi am reinviat... ne-a trecut varicela.... Selin mai are destule puncte pe ea dar sunt uscate.....dar asta seara cum am ajuns acasa David s-a dezbracat direct in pijama n-a mancat nimic.....are febra....l-a cata inghetata a mancat zilele astea nu-i de mirare....are o tactica de cate ori suntem plecati undeva spune ca-i e foame..... adica vrea sa manace dar numai cartofi prajiti si inghetata.
Ieri am facut o tura cu bicicleta, a fost frumos, pe Selin am pus-o in port-bebe m-a cam daramat de umeri, si mi-a fost tare frica sa nu cadem amandoua.... pana mai creste putin sa stea pe scaun!
Acum va las ma conversez cu taica-meu!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

you all si noapte buna.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

'Neata fetele!! .

Monica, am intrat sa ii urez "La Multi Ani!" lui Alex, sa va traiasca si sa va bucurati de el .

In rest va pe toate si va doresc o zi frumoasa.

D.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

neatza..fetele ce faceti? da matinale sunteti ca si mine de altfel ..am si facut putina curatenie...
georgi...am luat un covor pana acum si vrem sa mergem sa ne luam ceva lustre si sa ne uitam dupa jaluzele verticale...
Nina,asa e mai e nitel si imi voi bea cafeluta in noua mea casuta amenajata ...offf dar mai e ca momentan e numai praf asa ca zilele astea curatenie la greu...va pup ca v-ati gandit la mine ...pupicei si pt Cristinica...

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput