Minunatele Scorpiute (36)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata fetelor.ieri nu am mai intrat ca razvan a cazut de pe canapea cu mana sub el si cred ca a facut o entorsa.rupta nu e, doar ca o tinea mai ferita.acum vad ca apuca obiecte cu ea dar tot il mai doare.ce sperietura am tras.
ma duc in piata si promit sa fac poze azi.
bebi, eu de ex in dormitor mi-am pus jaluzele de bambus.nu tin el multa umbra ca sunt deschise dar sunt frumoase.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Mi-aaaaaaaa datttt cinciiiiiiiiiiiii! A 15-a oara s-a trezit si asta cu mintea de apoi si m-a trecut! Mai am joi un exam la care nu am ajuns niciodata din cauza lu nebunu asta, dar ... gat facultatea:) Schinguieala scoala asta pt mine JUR!

pup fetele. Cred ca trebe sa plec in spania sa cumpar conduri pe sapt astea. Pupiiii

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

La multi ani Alex! Sa traiasca si mamica pe langa tine!:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi ani, Alex !
Sa cresti sanatos si voios, sa ai parte de o copilarie ca in basme, alaturi de surioara ta si de minunatii tai parinti !
Petrecere frumoasa si daruri pe masura !
Felicitari, Monica !
Sa va traiasca si sa va bucure mereu sufletele, mandretea voastra de baiat !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabet zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77517" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75197" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Felicitari, Gaby ! Imediat te vezi cu diploma in mana ! Ce va scrie pe diploma ta ?
Bebi, bafta la examen, maine ! Iti tin pumnii !
Georgi, cum e zambareata, azi ? Mai poti cu invatatul ?
Mira, ma bucur ca sunteti bine, ca ati trecut peste ce era mai greu !
Cred ca aveti timp frumos, daca ati iesit la plimbare cu bicicleta. Si la noi, se anunta o zi senina, azi, in sfarsit !
Elena, cum mai este Marin ? Se reface usor, usor ?
Dar frumosul de George, ce mai zice ?
Adriana, bine ca nu si-a fracturat manuta, pilotistul tau ! Pupici pe manuta, sa treaca mai repede....
Ana, ce faci ? Esti ocupata rau la serviciu ?
Cum e cu noua locuinta ? Ati gasit-o ?
Dandush, tu ce mai faci ? Acolo, cand se intra in vacanta ?
Aveti ceva planuri pt. vacanta ?
Poze noi cu frumosii tai, putem vedea ?
Monica, asteptam impresii de la petrecere si poze multe....
Va doresc o zi cat mai frumoasa, minunate scorpiutze !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabet zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77517" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75197" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

La multi ani,Alex!sa fii cuminte, santos si sa-i asculti pe parinti.
Pun cateva poze, dar nu au iesit grozave si erau imediat dupa ce a venit mobila deci nu prea era curat.dar sa va faceti o idee.promit sa pun unele mai frumoase ca am mai facut modificari.si as vrea sa va arat si jaluzelele din bambus pe care le-am pus in dormitor.pana atunci daca aveti chef http://pg.photos.yahoo.com/ph/nastasie_adriana/detail?.dir=/68a4re2&.dnm=b679re2.jpg&.src=ph

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

[pup fetili pa ziua de azi.

In primul rand LA MULTI ANI ALEX!Sa cresti mare si sanatos!.

In al doilea rand, felicitari Gaby.Chiar, ce facultate termini?

In al treilea rand felicitari Adrianei pentru cum a iesit casa.Super fain.S-o stapaniti sanatosi.Si pupicei lui Razvan sa nu-l mai doara manuta.

Nina ma intrebai daca mai pot cu invatatul?Sunt disperata de-a dreptul...Timpul trece si am zile cand nu pun mana pe carte.Si asta nu e bine...Dar efectiv nu ma simt in stare.

Va si revin ca nu ma lasa maimu.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor va multumesc din suflet pentru urari, sa dea Dumnezeu numai bine si sanatate la toata lumea
la noi deja au inceput sa vina musafirii si alex este tare fericit
gaby, felicitari
adriana abia astept sa ma uit la poze
va pup pe toate

monica

Mergi la inceput

Avocat scrie pe mine mancati-ash.... A se citi cat de mult astept din cuvantul citat mancati-ash..

Nici o sansa sa practic vreodata dar e buna diploma. M-a ucis chestia asta cu hartia la mana. Plus ca am citit un articol de resurse umane care cerea angajatorilor atentie : sa nu fie discrepante intre faculta terminata si jobul care il are, varsta si post... etc.
Eu daca muncesc in ultimii 4 ani nu am cum sa ma fac desteapta si sef nu?

Moni sa aveti cheflie minunata cu copilasii. Poate o chemi si pe Lori sa va vedeti. Nu am mai vb cu ea, sa imi fie rusine.

Ana draga mea sunt acasa invat pt ultimul examen pilos al vietii. Maine gat si apuc sa respir. Iarta-ma ca nu rsp la telefon.

Nina a plecat pachetul catre tine.

Pusiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

hello fete..la noi ploua cu pietre deja ce e aici vai de noi...papagalul meu oracaie de nu mai poate ca deeee e sperios foc....
monica,iti urez cam tarziu vad UN SINCER LA MULTI ANI LUI ALEX ..SA FIE SANATOS...SA FIE CUMINTE SI SA ASCULTE MAMICA SI DE TATICUL LUI !
adriana acuma ma uit la pozele tale...sper sa apuc sa pun si eu poze cand om termina cu curatenia si cand om mobila casuta ...ca na ma mandresc cu casuta noastra
pupici la fetele cucuiete....ca dee ploua afara

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput