Minunatele Scorpiute (36)
Raspunsuri - Pagina 13
monica-elizabet spune:
neatza scorpiute
gata petrecerea, a fost super desi au fost doar cativa copilashi s-au distrat frumos(chiar si ruxi a fost in centrul atentiei)...ce mi-ar fii placut sa-i fac petrecere mare...dar deh...varicela nu ne-a lasat...au avut acces doar cei care facusera varicela
adriana, am vazut pozele, imi place tare mult cu ti-ai facut, sa le stapaniti sanatosi
gaby ce mi-ar fii placut mie sa vina si lory dar deh...suntem inca in carantina
fetelor va multumesc la toate pentru urarisi numai bine la toata lumea
am fugit ca azi am o zi grea, care culmineaza cu serbarea unei grupe de pitici de la gradi...sper sa nu se emotioneze prea tare
va pup sa aveti o zi minunata
monica
HelleneC spune:
'neatza la fete!
Monica, pentru puiul tau cel mare La multi ani! si sigur ii face mama petrecere dupa ce se face bine cu totul!
Va pup pe toate, maine e vineri!
Elena
Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele
nastasie spune:
neata, scorpii.noi tocami ce am venit de la piata.la noi e frumusel azi.sper sa se mai incalzeasca ca as vrea in we sa merg la plaja cu razvan,asta daca am timp sa ajung la coafor sa ma epilez
ana, cum mai stai cu creditul ?cu cautarile?si mama cauta credit sa-si ia si ia o casuta mica acolo.asa ca daca ai vreo informatie despre vreo banca avantajoasa astept amanunte.te pup mult si sa dea domnu sa gasesti.
georgi, dar tu?parca ai vandut apartamentul.ai gasit ceva?
nina, superbe poze.aratati foarte bine amandoua.pupa fata mult si sanatate in continuare.
bebi, cum stai cu cumparaturile?ceva mobila?
monica, o zi usoara in continuare.am vazut ca ai program incarcat.
fug sa mai strang nitel prin casa si apoi sa-i dau mancare copilului.cred ca trag un pui de somn cu el.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
GabyHila spune:
Nina imi plac tare pozele cu voi. Si de parul tau imi place:) crettttzzzz si lung...fain fain
Azi la unu am alt exam. Ultimul pana la licenta. Care o dau in februarie ca nu mai am timp de nici un fel acuma.
Ana ce mai faci scumpi? Te sun dupa ce ma eliberez de nebuniile astea.
Pupi la evribadi. Gaby
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
georgi75 spune:
Va pupezez pe toate.
Gaby bafta la examen!
Adriana eu caut.Nu ma grabesc pt ca inca nu am luat banii.Pe 12-13 ia ala creditul de la banca.De fapt mi-i vireaza mie in cont ca nu-i da lui banca banii in mana.Si apoi ma pot apuca sa caut mai bine.Am gasit ceva la etajul 4.Inca nu l-am vazut ca proprietarii stau la tara si vin tocmai pe 19.Nu am nici o graba pentru ca astia au zis ca ei nu se muta un an sau doi.Asa ca am timp sa-l aranjez pe celalalt si sa ma mut dupa ce termin santierul.Tu ai vazut cat de greu e...sa si stai acolo si sa si faci ...
In fine.Pana la sarbatori ma mut sigur.
Va pe toate.Ca alte noutati nu am.Decat ca am luat alocatia...Ce-oi face eu cu atatia bani???
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
Anina_n spune:
Buna, fetelor !
Multumesc pt. aprecieri !
Monica, asteptam pozsele de la petrecere !
Adriana, am vazut camera si bucataria. Tare eleganta este camera, asa. Iar bucataria imi place...le-ai potrivit frumos toate.
Georgi, tocmai de aceea te intrebam de invatat. Tare va mai admir eu, pe voi, mamicile care invatati. De unde atat energie ?!
Gaby, saru'mana de pachet ! Esti o scumpa ! M-ai facut sa ma simt de parca ar fi ziua mea.
Bafta la ultimul examen ! De acum, poti sa te apuci de pregatirea nuntii, nu ?
La fel si tie, bebi, ca azi, parca aveai un examen !
Maine, nu voi fi, aici, fetelor. Este "ultimul clopotel" la un nepot de al sotului si de la liceu mergem acasa la el, la masa si cadou...
Elena, la mine a venit mai repede weekend-ul !
Va doresc un weekend minunat, tuturor ! Pe luni !
Imbratisari si pupici dulci !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabet zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77517" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn
voicu_bebi spune:
hello fetele...eu am avut azi un examen cam greu dar ce e drept l-am luat am venit sa va impastesesc si voua bucuria mea ca de imi sunteti ca o familie...
adriana cu mobila abia saptamana viitoare mergem sa ne mai luam si altceva pe langa mobila
ce ai facut gaby la examen?
monica,ca v-ati distrat la ziua celui mic...si distractie palcuta la serbare...
pupici la fete...
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
nastasie spune:
georgi, cu atat mai bine cu cat poti sa-ti renovezi noua casuta fara mobila in ea.e nemaipomenit daca poti asa.sa dea domnu sa gasesti ceva pe sufletul tau.
fetelor, multumesc pentru aprecieri.nu e ca in nekerman, dar eu ma simt bine acasa la mine si cred ca asta conteaza cel mai mult.
va pup pe toate.bafta la examen tutror si we frumos celor care au inceput mai devreme.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
va citesc mai mult pe diagonala, nu am timp astazi(ca de obicei) si mai trebuie sa merg la secretariat sa-mi semneze si dir ceva si asta ma enerveaza cel mai tare
copilashii sunt bine, au scapat de toate bubitele, am inceput sa iesim cate putin afara dar bate vantul rau de tot.
va pup pe toate...sa aveti o zi minunata
monica
voicu_bebi spune:
neatza fetele...ce faceti?
monica ma bucur ca au inceput sa dispara treptat bubitele si ca incepeti cu incetul sa iesiti afara si aici vad ca s-a innorat si cam friguletz afara...eu nici nu am chef de iesit...
va pupicesc...
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata