Minunatele Scorpiute (36)
Raspunsuri - Pagina 14
GabyHila spune:
Try try try to separate them.... it`s an illusion:)
Fetele ma duc la cumparat de conduri in Spania.De abia astept sa vad ce gasesc iar prin mandra insula. Plus ca e cald.... MRRRR plec pe 24 si stau 4 zile... offf de as putea mai mult.
Va pup si o sa va cer sfatul in privinta condurilor de cupchii. Va pupppp, Gaby
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
georgi75 spune:
Neatza fetele.
Monica bebeii si ma bucur ca deja sunteti mai bine.
Bebi felicitari pentru examen.
Nina sa stii ca e foarte greu cu invatatul.Cand se culca Stefania ma uit sa ma apuc repede de citit cate ceva....O placere, ce mai... si la tine si la Kiki.Am vazut pozele si m-ai innebunit cu parul tau.Si al lui Kiki.Sta la spalat?Nu se vaieta?Dar la pieptanat?
Adriana si io ma bucu ca am posibilitatea asta de a aranja apartamentul cat e gol.Te misti mai bine asa.
Va pup pe toate.La noi e soare si frumos ( in sfarsit...) si ies putin afara ca dupa amiaza nu se stie cum va mai fi.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
voicu_bebi spune:
Fetele...va multumesc de urare....
Gaby,distyractie placuta in Spania...sa imi aduci si mie un cadou...
Georgi si noi o sa ne punem mobila ca e gol apartamentul asa ne miscam mai bine...ai vandut apartamentul?
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
Ana68 spune:
Dragelor,pe fuga iar si iar....
Va pup pe toate si va doresc un weekend minunat si plin de dragoste!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
voicu_bebi spune:
Ana68...te pupacesc si eu ...si sa ai un weekend minunta ca de altfel si celelalte scorpiute...va pupa fata ....
eu sunt apartament mai bine zis iubi e pe baricade si muncese de zor...ma apuc si eu de curatenie dar sa termine de montat ....offf si saptamana viitoare cred ca ne mutam...va pup
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
georgi75 spune:
Fetele io am mai dibuit azi pe site-ul primariei un post de inspector.Imi incerc norocul iar.Dar e asa de mult de invataaaat....
O sa trec mai rarut dar nu va suparati, nu?
si un we fain.
P.P. Bebi, inca nu am luat banii.Formal e vandut, dar practic... astept banutii..Bafta sa te muti saptamana viitoare.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
monica-elizabet spune:
ura, am invins si ziua de azi
maine am auditie cu astia mici de la pian de acasa, toti sunt super emotionati...
va pup pe toate sa aveti un we fain
monica
GabyHila spune:
Haida hai numa! Pe pagina 4?? Oleoooooooooooo
Fete cucuite o vreme de absoluta minune in Sibiu:) adica ploua asa cate putin da des:) Am fost la iarba verde si noroc ca am avut cabana, ca de altfel... grataru s-a facut sub umbrela.
Vine baiatu meu in trei saptamani.
Pup fetele oachese.Duminica faina:)
monica-elizabet spune:
eu am avut o zi super faina, auditia a mers f bine, copilashii au cantat frumos iar dupa aceea am venit acasa am luat copilashii mei si ne-am intalnit toti parintii si elevii de la auditie la mc s-au distrat astia mici de minune si noi pe langa ei...
va pup pe toate, noapte buna
monica
GabyHila spune:
F bine Moni:) Uite asa ne facem viata frumoasa.
Pup fetele:)
Gaby