Minunatele Scorpiute (36)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

scorpiute sa aveti o Duminica placuta

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

you all... ca erati pe pag 3

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

ce liniste-i pe-aici
eu dupa slujba de la patriarhie care a fost una deosebita am venit repede acasa unde ma asteptau, piticii si adultiisi am plecat in parcul carol...i-am culcat pe-astia mici un picutz mai tarziu azi dar s-au distrat de minune.
va pup pe toate, am fugit la culcarica...maine este din nou sarbatoare asa ca merg la patriarhie din nou

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Neata:) Georgi tot pe pagina 3 le-am gasit si eu. hmmmm

Ce o fi cu fetele mai? Ano? Voicu? Nastasie tu cred ca te-ai pus numa la cafele in bucataria noua.

Eu vreau sa mesteresc niste surprize pt ziua la al meu, din 22 iulie.
Niste poze sucheate... etc:)
Pupii...

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Fetelor, am pus poze noi, de scris altadata, acum l-am dus pe David la gradi, Daria vrea si ea sa butoneze si ^Selin maraie......si la mine in casa e un adevarat haos!!!

Va pup, sa aveti o zi buna!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Scorpiute,
Va pupa fata....io mi-s tot cu biscuitele pe conducta...cu agitatie mare ,cautari ...stiti voi!
Asa ca pup copilasii nazdravani ai vostri si pe voi si va doresc tot binele din lume!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

hello fetelor,
subiectul pluteste in deriva pe pag 4, ce mai faceti? sper ca sunteti bine.
pe mine ma enerveaza rau de tot vremea asta ciudata, vroiam sa merg la tara la bunica-mea dar acolo nu pot intra pe drumul de pamant daca plouatrebuie cel putin 2 zile fara apa ca sa se poata usca toata baltile.
va pup pe toate

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata si de la mare.aici nu se mai incalzeste vremea pentru plaja.de baie in mare nici nu mai zic.noi suntem afara mai tot timpul.astept sa treaca sarbatoarea sa pot spala ca am tone si nu mai am cu ce sa-l imbrac pe razvan.
va pup pe toate si o zi minunata.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Neata fetele. Chiar ma gandeam noi nu m-ai trecem de pagina 10 de la scorpii 36? rrrrr

Mie imi vine baietu mai repede cu trei zile. Sunt cu listele dupa mine ca sa ma asigur ca nu uit nimic din ce am de facut. chestii administrative si de aranjamente..

Se face vara in curand, sa avem speranta:)
Am niste amici care au zis ca merg la mare la Portita de cativa ani. Stie sa imi dea careva detalii? Mi-au deschis apetitul.

Plec in Spanien. Mi-am luat biletul si de abia astept sa il vad pe fratimeo. Cica sunt 40 de grade.... Sper sa am coraj sa ies din casa, ca in asa conditii nu ma fac f buna prietena cu soarele.

Va pup fetele cucuiuetele: Ana, Mira, Nastasie, Elena (pe unde o mai fi draga de ea?) Voicu, Dandush care ne-a parasit pt japonici, Monica, Georgi spor la invatat pentru inspectoare:)

Am uitat pe careva? Pe Nina:) Pupici

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

neatza fetele...scuzati absenta...dar de vineri pana ieri inclusiv am fost la apartamentul care inca e in santier am muncit cu iubi al meu sa ne mai grabim un picut ca sincer ma apuca toate alea cand vad ca nu se mai termina cu munca asta...dar mai e nitel si terminam si cu asta...pana sambata speram sa terminam...
Gaby,mersi ca mi-ai dus lipsa...deci vine ziua de nastere a iubitelului tau...ce ai dde gand sa ii pregatesti? ce bine de tine te duci la spanioli acolo..eu una nu prea is prietena buna cu soarele cand sunt 40 grade afara..poate tu vei fi mai stii?
Georgi,spor la invatat pt postul de inspectoare tin pumnii sa reusesti si fie ca postul sa fie al tau...
pupici pt fete :Mira,Adriana,Nina si pt Cristina fetita ei multi pupici ,Monica...va pupa fata pe toate

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput