Minunatele Scorpiute (36)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

bebi, nu mai e mult.stiu ca ai senzatia ca nu se mai termina dar vei iesi si la liman.asteptam si poze.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

asa e , Adriana...simt ca nu mai pot si ca nu se mai termina o data...cred ca dupa ce terminam o sa stam relaxati sa nu mai facem nimic o luna intreaga...dar e bine cand totul se termina cu bine si casa e gata si aranjata si apoi sa fac niste poze sa va arat cum arata inainte si cum e acum...am ceva poze dar facute in baie...cum arata baia acum...

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

stiu cum e.uite eu am zis ca nu mai fac nimic, dar cu sarbatoarea asta s-a facut ca la vite.nu pot sa fac nimic.plus ca am atata de spalat si calcat.dar parca nu pot sta degeaba.
asteptam macar pozele din baie.te pup, spor la treaba si sa terminati cat mai rpd.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Buna ziua scorpiute.
Io sunt cu burta pe carte si am intrat mai rar pe DC.Pana vineri mai e putin si de invatat mai e o gramada.

Adriana tare scumpa esti cum o incurajezi pe BebiPana nu demult erai tu ca ea...Si stai sa vezi ca vine si randul meu...Dar e bine ca avem case mai fetelor.Asta e cel mai important.Ca de terminat nu terminam niciodata.

Gaby drum bun si distractie placuta in Spania.Auzi ce cald e pe-acolo...Si noi la jumatatea lui iunie...
Apropos de jumatatea lui iunie...Azi e ziua soatzei mele.33 de ani... ce-a trecut timpul...Parca ieri ne-am cunoscut si era un pustan de 22 de ani si io aproape 20...
Nu v-am zis.De ieri dimineatza am dus-o pe Stef la mami la tara.E prima data ... e casa asa goala...Dar ea se simte bine acolo, nu a plans (inca dupa mine) si e ff fericita.O sun pe mami de 5-6 ori pe zi...Of!Of!

Va pe toate si va doresc o zi faina.Chiar daca e marti, 13...

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

georgi...la multi ani cu ocazia zilei de nastere a soatei...va doresc multa fericire in continuare si sa ne vedem asa si cand oti avea 100 ani......spor in continuare la invatat...pupici si pt fetita ta
haideti ca de terminat tot oi termina ca doar nu oi munci cu iubi toata viata la apartament...sper doar sa terminam pana duminica ca saptamana viitoare sa luam mobila...
pupic adriana...si spor la calcat si spalat rufe.....mersi pt cuvintele de incurajare parca ma simt mai bine....
va pup fetele...na ca sunt o pupicioasa tare

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Georgi...LA MULTI ANI sotului si sa-i dea DD suficienta minte incat sa te respecte si sa te iubeasca inca 33 de ani .

In rest va pup pe toate si chiar daca va urmaresc zilnic, nu prea am ce scrie, dar ma gandesc la voi . (Voicu, crezi ca numai tu poti fi pupacioasa??)

D.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Georgi sa iti traiasca soata si sa te iubeasca ca la 20 de ani!
Sanatate pt amandoi si pupici de drag din SIBIU,

Gaby

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Ceau fetele,

Intru scurtut sa va doresc o zi minunata si "La Multi Ani!" sotului lui Georgi.
Gaby,cand pleci?Distractie faina si sa aduci papuci frumosi!

No,va pup si mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

la multi ani! georgi sa-ti traiasca sotiorul sa fiti fericiti impreuna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragele mele scorpiutze !
Ma bucur ca toata lumea este bine, sanatoasa ! Numai vremea sa fie motiv de suparare !
Felicitari pt. examen, bebi ! Cat despre locuinta...mult a fost, putin mai este.
De unde esti, ca nu ti-ai scris orasul sub ID, daca nu este secret, bine-nteles !
Georgi, multumesc de compliment ! Am scapat de corvoada coafatului, ba si a pieptanatului.
Cristinei ii place parul lung, sta la spalat, clatit, pieptanat si aranjat parul, nu face mofturi. Are parul matasos, se descurca usor. Insa, acum, are o multime de fire scurte in jurul capului si am vrut sa-i tai mai mult din par, dar nu vrea decat din capete sa ii tai si ma conformez.
Toate fetele din familia mea, suntem cu parul lung, poate de aceea ii si place parul lung.
La multi, multi ani, fericiti, alaturi de tine si zambareata, sotului tau, Georgi !
Puteti sarbatori in voie, fara zambareata in preajma.
Desi, imi dau seama cum stai cu gandul la ea, fiind prima despartire mai lunga.
Noi am sarbatorit vineri, 15 ani de cand am inceput sa iesim impreuna.
Adriana, ce-ti mai face pilotistul ?
Cat despre casa ca in reviste, cum zici si tu, important este sa te simti tu bine in ea, ca acolo trebuie sa iti petreci o viata intreaga. Si este chiar frumos si placut la tine, sa stii !
Mira, multumesc pt. poze ! Esti o scumpa ca ti-ai facut timp pt. ele !
Ce creste Selin si ce seamana cu David, zic eu ! Iar Daria, este tare dragalasa cu buclele ei. De la cine le mosteneste ?
Tare frumos este acolo, pe la voi.
Asta este visul sotului meu....o casuta la munte.
Gaby, ce frumos, vei merge in Spania ! Sa te bucuri de tot ce vei face acolo, chiar daca este o calatorie de afaceri !
Monica, nu aveti poze de la petrecere, inca ?
Imediat vei intra si tu in vacanta, nu ?
Dandush, acolo cand se ia vacanta ? Mergeti undeva ?
Elena, ce mai faci, cum esti ? Ocupata cu munca si sotul, cred. Sper sa-si fi revenit Marin, ca tare greu este sa nu ai putere !
Ana, succes in cautarile voastre !
Fetelor, aseara am vorbit cu Laura ! Teodora, de sambata este o micuta crestina. Colicile s-au rarit si a luat peste 1 kg in greutate. Amandoua sunt bine, sanatoase, mai petrec cateva zile la parintii Laurei, la curte, unde nu este atat poluare.
Va imbratisez cu tot dragul si va doresc o zi cat mai frumoasa si in continuare !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabet zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77517" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput