Minunatele Scorpiute (36)
Raspunsuri - Pagina 17
nastasie spune:
georgi, sa-ti traiasca sotul si sa va bucurati impreuna de tot ce e mai bun si mai frumos.georgi, asa e, important e ca avem unde sta.ma uit la mama ca ne-a lasat pe noi aici ca nu vrea sa stea cu noi si vreao o garsoniera a ei.dar o ajut si eu cum pot.
bebi,stiu ce inseamna santier.in fiecare an fac.asa ca la anu ma asteapta dormitorul lui razvan.si vreau cu 2 paturi ca parca sa fie acolo de rezerva pt inca un copil.daca nu, isi alege razvan in care pat va dormi.
nina, multumesc pt aprecieri,pilotistul nu sta o secunda locului.acum vrea din ce in ce mai mult afara, dar s-a puturosit si vrea in carut.asa ca am scos carutul din uscator si cara adriana 4 etaje de-mi ies ochii din orbita.asta e. ce sa fac.
va pup pe toate.ma pregatesc sa ies afara cu pilotul si apoi trec pe la mama sa vad ce face.mi-a facut si mancarica, ca eu am fost puturosica mare zilele astea.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
ce mai faceti?
noi ne pregatim pentru serbarea lui alex de maine de la gradi...el abia asteapta...are rol de imparat si tot timpul repeta prin casa
adriana, opentru mamicutza ta...si ai mei au facut la fel...s-au mutat ei in alta casa si ne-au lasat pe noi unde era mai bine...of, parintii "astia" ce ne-am face fara ei
va pup pe toate, sa aveti o zi buna
monica
Dandush spune:
Salut scorpiutelor :
Anina intai de toate multa sanatate Cristinutzei !!Imi cer scuze, am impresia ca m-ai mai intrebat o data de vacanta....offf...ma lasa memoria
Aici anul scolar incepe in Aprilie, deci cea mai lunga vacanta ( 3 saptamani!!!) este in Martie. Vacanta de vara difera de la an la an , dar cred ca anul asta e pe la mijlocul lui Iulie si in general e se 2 saptamani si un pic. Erika mereu ma intreaba cat de lungi sunt vacantele in Romania si ce fac copiii acolo.........of! of! of!...numai "copilarie" nu se poate numi asta la japonezi .
Va imbratisez pe toate , fara exceptie si va doresc o zi buna.
D.K.
HelleneC spune:
Salut la toata lumea!
Nu mai am vreme decat sa va citesc... astept concediul care nu stiu cand va fi! De vineri George e in vacanta, asa ca la tara cu el, iar noi in continuare la joburile noastre Din motive de vreme aiurea... nu am dispozitie prea buna de vreo cateva zile bune si vestile pe care le primesc de la unii apropiati tot sunt negative... asa ca sorry de dispozitia asta de "zile mari"
Va pup in gashka si sa auzim si de bine!
Elena
Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele
GabyHila spune:
Neata:)
Ploua bleaks.
Eu sunt f bine dispusa. Imi vine baietu cu trei zile mai repede:) Adica de pe 7 iulie am baiet forever:)
Pupi pe toate fetele:)
Gaby Hila
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
GabyHila spune:
Sunt calare pe toti norii nr 9 :) in love
Anina_n spune:
Salutari si pupici din M-Ciuc, fetelor !
La noi, parca e toamna, nu altceva. Nu stiu cand va fi vara, daca va fi vara, anul acesta.
Dupa-masa mergem la serbarea si noi. Doar ca, avand o educatoare foarte tanara, neexperimentata, serbarea consta doar in cantece si poezii. Important este sa se simta copiii bine.
Dandush, Doamne, ce vacante scurte au copiii in Japonia ! Nu e obositor pt. ei ?
Aici, abia se asteapta vacanta mare, de toti, mari si mici. Pur si simplu, se vede oboseala, atat pe copii, cat si pe adulti(educatoare, invatatoare, profesori).
Adriana, l-o fi apucat oboseala si pe Razvan. Au ei perioade, ba numai pe jos, ba numai in carucior. Sa speram ca il tine cat mai putin.
Gaby, ma bucur si eu de fericirea ta ! E minunat sa fii indragostita !
Monica, succes micului imparat la serbare !
Elena, dupa nori, urmeaza soare, ai sa vezi !
Bebi, ce faci, pe unde esti ?
Georgi, cum ati sarbatorit ? Ce face zambareata, mai sta la tara, fara tine ?
Tuturor minunatelor scorpiutze, va doresc o zi senina !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabet zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77517" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn
georgi75 spune:
fetele si va multumesc mult pentru urari.
Cum am petrecut?Am iesit la o bere si o pizza cu inca 3 perechi.Am stat pana pe la 23.30 si apoi fuguta acasa sa continui invatatul.Ca mai am o gramadaaaaaa......Of!Imi doresc atat de mult sa reusesc...Sa scap de invatamant...Partea buna e ca mai e un concurs pe 20 si unul pe 29.Asa ca din 3 oi lua eu unul.
Stefania e inca la tara, se simte super, mananca, doarme si e fff cuminte.Am observat ca atunci cand e singura e super cuminte.Daca apar eu sau tati, se schimba treaba.E mofturoasa si bla bla bla.
Mama zice ca e OK.Acum nu stiu daca ma minte ca io plang ca proasta la telefon cand o sun....Dar cred ca nu ma minte.Mi-e fff greu....Voua cum v-a fost?Trece nu-i asa?
In rest, toate bune, abia astept sa vina ziua de vineri sa dau examenul si sa fug la ea.
ca iar m-a apucat
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
GabyHila spune:
Uleoooo unde sunt scorpiile mele? pe pagina 4?
Se intoarce Lori la ea acasa zilele astea. Draga de ea:) Imi fac procese de constiinta ca nu am mai sunat da sun azi. Moni tu te-ai vazut cu ea?
Sa aveti o zi cat se poate de prospera:) De dimi zicea ca zodiac ca suntem capiate de cap azi...