Minunatele Scorpiute (36)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata fetele.
o asteptam cu drag pe lori din nou pe forum.ii simtim lipsa.
fetelor si eu am o veste buna:ieri am vb cu soramea pe mess si a zis ca mai mult ca sigur vin in august aici.toti 5.si s-ar putea ca vecina mea usa de usa sa plece la fata ei in grecia si ne lasa pe noi 3 sa stam la ea si sora-mea la mine pe la inceputul lui august..acum caut un carut dublu pentru ea, cu locuri unul in spatele celuilalt, dar ceva mai usor, nu din ala cand sunt bebei, ci ca pentru 1 an,daca auziti eu sunt prima.sun asa fericita ca-mi vad nepotelele si ea il vede pe razvan prima oara.
va pup pe toate si va urez o zi minunata.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Buna fetelor,
Am o veste nu prea buna. M-a sunat Nina si de ieri este internata cu Cristinutza. A facut amigdalita acuta si este pe injectabil si perfuzii. Nu stie exact cat vor sta in spital, probabil pana luni.
Cristinutza a inceput de ieri sa faca febra si rosu in gat, apoi a varsat tot ce manca.
Sa speram ca totul o sa fie bine si curand se vor intoarce acasa.
Sanatate micutzei!
Sa ne rugam pentru sanatatea Cristinutzei

www.babiesonline.com/babies/a/andrada/" target="_blank">puiut de om

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

acum am aflat si eu de la ema.imi pare rau pt cristina.sa dea domnu sa nu fie grav si sa nu doara.refacere rapida.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Aoleu.....saraca Nina. Sa dea DD sa -si revina Cristinuta cat mai repede si sa nu mai auzim de probleme .

Va doresc si voua o zi buna

D.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Of, nu mai vine vara asta odata, ca uite ce a patit mititica! Nina, refacere grabnica micutei!

Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

fetele.
Nina si Cristina si sanatate multa va doresc.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

of Doamne...multa sanatate cristinucaisi putere de la DD pentru nina

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Nina,insanatosire grabnica Cristinei!Imi pare rau sa aflu ca aveti necazuri cu sanatatea...Doamne ajuta sa fie bine!

Fetele,eu am pipota de o tona,crescuta intr-o parte,sunt fericita si mandra de plesnesc,ca am baiat destept si frumos.Ieri a fost festivitatea de premiere si a fost laudat si aplaudat,a primit si diplome....Tare bucuroasa mai sunt!Si azi a fost ultima data la scoala,sa isi ia canetul de note si mi-a spus la telefon ca a incheiat clasa a III-a cu 10 ,e primul din clasa(ca si in clasele anterioare) si ca ma roaga frumos,daca ma intreaba cineva ce clasa este acum sa spun ca deja e a IV-a.
Ieri doamna invatatoare i-a dus la pizza,au fost de pe la ora 16 pana la ora 20.30...Mi-a zis ca s-a distrat tare frumos si sa nu ma supar ca a facut el cinste cu pizza Alexei(colega lui de clasa pentru care o simpatie aparte)si sa ii dau saptamana care vine 10ron ca sa mearga cu ea la cofetarie....Eeeh,viata grea pe baiatul meu.Pun poze in album,daca vreti sa vedeti si o sa fie acolo si poza cu ei doi,s-o vedeti pe Alexa(Alexandra de fapt)...
Asa ca,dragelor,nu-mi mai incap in piele de bucurie si mandrie...
Va pup pe toate si va doresc un weekend minunat.Sa fiti iubite !

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Ana, sa-ti traiasca premiantul . Am indraznit si m-am uitat la poze .

pentru tine si ici lui Alex si Luanei.

Fetele celelalte...ce faceti? Va doresc un weekend de milioane.

D.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

neatza fetele...
noi am fost tare ocupati cu apartamentul...ieri ne-a sosit si noua mobila de bucatarie...azi vine cea de dormitor...ce bucurie mare pe noi....
in schimb eu nu am luat un examen miercuri...am fost trista dar mi-am revenit cu forte noi....
ieri am fost cam bolnavioara...o durere de cap insuportabila...dar somnul a facut bine...
Nina...insanatosire grabica Cristinutzei...sa se faca bine...pupici multi pt voi
Ana68...ce baietel ai tu...deja incepe sa ii placa fetele...sa ne spui cum a mers la cofetarie si abia asteptam pozele...
gaby...ne bucuram pt fericirea ta ca iti vine iubitelul acasa...
georgi....bine ca ai iestit la pizza...sper ca ati savurat-o cu placere......si spor la invatat pt examenul acela de inspector...te pup ...si nu mai fi plangareatza...hai ca mai e nitel si o vezi si pe cea mica...pupici
pupicei la toate fetele....

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput