Minunatele Scorpiute (36)
Raspunsuri - Pagina 19
GabyHila spune:
Ziua buna fetele:)
Eu sunt administrativa si astazi si rezolv chestiute minore care ma fac fericita:) Va pup pe toate si va multumesc pt cuvintele frumoase:)
Ana am vazut pozele da in curand iti spunem mama soacra:)hahaha Te pupi cu drag.
Voicu spor la aranjat. Nastasie fericito iti vine sora:)
Georgi da cu cartea sa gatam cu examanele pe aci ca m-am prostit si io cu totul. Monica esti o boema, la patriarhie, la chef cu cupiii:)
Nina si Cristina sa aveti multa putere si si sa va faceti bine.
Pusiii
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
georgi75 spune:
Gata Gaby.Dam!Io acum am venit de la concurs.Inca nu stiu ce si cum.La ora 17 ma duc la interviu.Sa vedem.
Ana sa-ti traiasca premiantul si un dulce si pentru tine.Te asteapta vremuri grele deja...auzi....cofetarie...
bebi spor la aranjat si sa le stapanesti sanatoasa.
Nina si pe tine si pe Kiki
Si pe toate in
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
georgi75 spune:
Salutari.
Nimeni pe-aci?In we?
Interviul a constat in intrebari din aceleasi legi.Asta inteleg ei prin interviu.
Rezultatul luni.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
voicu_bebi spune:
georgi...ma bucur ca te-ai descurcat la interviu...asteptam luni atunci pt rezultat.
eu astept pe iubi sa vina acasa sa ne apucam de treaba iara la casuta sa vedem ce mai facem...pupici la fete
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
monica-elizabet spune:
noi am fost la tzara, copilashii s-au simtit super bine...dar acum eu sunt franta de oboseala
georgi,ma bucur ca te-ai descurcatfacem galerie...deja presimt ca dai de baut
noapte buna fetelorpe toate
monica
georgi75 spune:
Io nu... ca acu le cam pun io cap coada si nush daca e ceva...
Am indoielile mele...da asta e.
Noapte buna
Avem si POZE
monica-elizabet spune:
buna dimineatza,
georgiiiiii...incerci sa ma duci cu preshul?vrei sa eviti cinstea? numai astazi nu e mainesa dea Domnul sa obtii postul(daca n-o fii sa fie acum inseamna ca te asteapta ceva mai bun)
va pup pe toate fetelor sa aveti o duminica placuta
monica
HelleneC spune:
Salut la fete!
Georgi, ce-i al tau... deoparte e pusAfli maine ce si cum. Bine ca o ai pe zambrici acasa! Eu azi il duc la tara ca e vacanta, asa ca iar incepe trilogia plangerii in fameleonul nostru. Tin pumnii sa birui!
Gaby, vad ca dragostea asta e "belea" mare... iti da un spoor!Ai mai adus papucei de copii?
Anaaaaaa, da pup la baiet, uite asa mi-a crescut si mie inima vineri cand mi-a zis doamna ca George a fost cel mai cuminte copil din grupa in anul asta... cica nu are nimic sa imi reproseze, se vede ca l-am educat cum trebuie... am crezut ca mor acolo de inima - de bucurie, ce mai!
Moni, super fain sa mai faci escapade de astea, lasa ca se indreapta si vremea de acum si... Parca tu trebuia sa pleci, nu?
Sper sa avem vesti curand de la Nina, sa vad azi poate o sun si io, cred ca partea dificila a trecut si o gasesc mai linistita!
Va doresc o duminica bestiala si sa apara iar soarele... ca vad ca la Sv e iar innourat!
Elena
Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele
georgi75 spune:
Io fa cinste oricum si incepand de azi.Asadar...Luati de-aici:
Si de papa, vreti ceva?
Si un trabuc, ceva,
Elena pe George cumintelul.Sa-ti traiasca si sa-ti mai faca de-astea. Hai ca va obisnuiti si cu plecarea la tara mai ales ca nu e prima data.
Avem si POZE
GabyHila spune:
Hah:) am prins scorpiile la beute fara mine
Eu am fost harnica rau tot weekendul:) si acusa imi astept baiata pe chat:)
Georgi iti tin pumnii schatz! Maine asteptam vestea buna:) Sa ai parte numa de primar cumsecade, asa ca al nostru Klaus:)
Sunt la cura ca nu mai incap hainele pe mine de cand cu iubirea asta mare si lasatu de tigari 7 kg. Stiti ce e misto? Ca nu am gard cu vecina si asa o salata buna creste in gradina ei.
Salata + porumb + o conserva de ton si ulei de masline secretul reintratii in pantalonii de altadata.
De azi intr-o sapt sunt in Spania la fratimeo. Poate capat si eu otzarica de color, ca mi`s alba ca branza:)
Elena draga mea bucura-te ca inca mai plange dupa tine... va veni vremea cand iti zice sa il mai lasi singur:) fac haz de necaz ca sa nu mai fii suparici
I pup you all
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060