Minunatele Scorpiute (36)
Raspunsuri - Pagina 8
Ana68 spune:
Fetili...cautam si saru-mana de sustinere...Nu uitati sa ma bagati si pe mine in rugile voastre si va raman vesnic datoare...
Va pup pe toate ,toate si plec acusi ca-s pe fuga...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Anina_n spune:
Buna, minunate scorpiutze ! Si multumesc pt. primire !
Avem poze, de la Buzias si Alba Iulia(cu Nicole si Julian), aici.
O vreme tare urata este si la noi, de azi noapte. Si am inteles ca asa va fi tot weekend-ul, cu ploi si inundatii...
Unde esti, tu, vara, unde ?
Gaby, bateriile mele cum se incarca se si descarca, din pacate. Si eu, ca Elena, abia astept ziua de vineri in fiecare saptamana. Dar nu serviciul ma slabeste pe mine, ci grija Cristinei si trezirile peste noapte pt. a-i verifica glicemia, sa nu ne mai surprinda cu vreo hipo in somn.
Am sa iti trimit adresa noastra, dar cu marimile Cristinei la papucei este cam greu, caci avem si 24, dar avem si 26 sau 28. Mai bine iti scriu in cm ca au 17 cm papuceii ei, cat palma mea. Asta inseamna ca se incadreaza la marimea 25-26, normal.
Multumesc pt. gestul tau, esti minunata ! La fel si Georgi si toate scorpiutzele de aici.
Asa mi-a si venit ideea de a numi topicul nostru, "Minunatele scorpiutze" , dupa ce in decembrie, scorpiutzele ne-au surprins cu banuti pt. testele de glicemie ale Cristinei.
Elena, numai barbat bolnav la pat sa nu ai, nu ? Insanatosire grabnica si refacere usoara consortului tau !
Dandush, la voi ce vreme este ? Ce-ti mai fac minunile de copilasi ?
Monica, ce fain ! De acum vei putea conversa cu noi si de acolo. Aragaz ati reusit sa-i cumparati mamei tale ?
Pupici, scumpilor tai copliasi !
Ana, bafta sa gasiti exact ceea ce va doriti ! Ideal ar fi mai langa serviciu, mai ales intr-un oras mare.
Ce zice Luana ca va merge la gradi ? Asteapta ?
Adriana, mult a fost, putin mai este, nu ?
Eu am avut noroc, am scapat si de curatenie, nu doar de zugraveala. Cat am fost la Buzias, Cristi a pus la punct camera noastra, care acum este de un roz pal, cum si-a dorit Cristina. Care ii zice ca la toamna, cand mai mergem la Buzias, sa o faca albastra. [:-))]
Ce fac viitoarele miresici ? Abia astept sa va vad in poze, printeselor !
Mira, cum mai esti ? Dar fetitele ?
Laura, chiar asa, mami a ta nu te poate ajuta cu baita ? Eu, mult timp, nu indrazneam sa o imbaiez pe Cristinuca, doar cu mama sau sotul impreuna.
Colicile....sunt un chin, atat pt. bb, cat si pt. parinti. Cu rabdare si dragoste veti uita de ele in curand.
Va doresc un weekend cat mai placut, tuturor ! Sa ne "revedem" cu bine, luni !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabet zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73624" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75197" target="_blank">Copii capricorn
voicu_bebi spune:
HELLO FETELE! scuzati absenta mea...dar vad ca nu mi-a dus nimeni lipsa......nu e nimic
gaby,felicitari pt vanzarea de papuci..sa fie asa mereu...
nina,bine ai revenit...sper ca sunteti bine tu si Cristina si va urez sanatate multa si sa aveti parte de un weekend frumos...
pupicei la toate fetele...
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
GabyHila spune:
Notat marimea picei.
Am vb si cu Nina si cu Lori. Intr-o zi:) Fericita de mine.
Voicu tine-te de scris la noi si o sa iti ducem lipsa. Oricum rade ciob de oala sparta.
Pupi. Eu invat la examen pt luni.
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
monica-elizabet spune:
da, am reusit sa cumparam un aragaz mamei, am luat un zanussi eu din asta am si sunt f multumita de el
am terminat si eu pe ziua de azi si acum sunt cu piticeii la mama
ruxi inca nu are varicela si alex e tot cu cateva bubite amarate...mai rau este ca trebuie sa plecam si daca ruxi face varicela cred ca nici nu ne primesc aia in avion
monica
georgi75 spune:
Pupici si de la mine.
Un we fain s-aveti.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
voicu_bebi spune:
scorpiute..ce faceti? o noua zi si insorita ce mai sunt binedispusa...si vreau s ava dau si voua o doza din bunastarea mea...
mocia,ma bcuur ca i-ai luat mamei tale aragaz...si sper sa se faca alex bine ....sanatate la piticei..
fetelor va pup .....si sa aveti un weekend superb...
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
monica-elizabet spune:
fetelor ce liniste-i pe-aici, unde-ati fostpe ploaia asta...eh ce-am mai fii iesit si noi pe-afara cu tot cu vremea asta de kko...astia mici s-au plictisit rau de tot in casa
va pup pe toate
noapte buna
monica