Minunatele Scorpiute (36)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Nina bine ai revenit.Pupici tie si Cristinei si sa auzim doar de bine de-acum inainte.

tot

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor,
eu am inceput sa am trezesc la ora 6,30 maxim desi nu am nimik de facut si nici copilashii nu sunt aici ca sa ma trezeasca...oare ce-i cu mine?
azi chiar e urat de dimineatza, dar macar bine ca s-a potolit vantul ala turbat de ieri.
am intrat sa urez la multi ani! tuturor copilashilor de 1 iunie sa fie sanatosi si cumintei si sa le dea Dumnezeu tot ce e mai bun pe lume, alaturi de dragostea parintilor lor...multi

monica

Mergi la inceput

LA MULTI ANI PITICI!

LA MULTI ANI MAMICI!

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

La multi ani la piticoti!
La multi ani mamelor si mie:)

Eu sunt f bine si super busy cu noua tura de pantofi. Am avut vanzari record alataieri!:) 56 mil intr-o zi.

Nina bine ai venit. Ai bateriile incarcate asa ca acuma te poti bucura putin de timpul bun daca e. Imi dai si mie un PM cu adresa ta si nr picei la papucei? Pusiiii

Ana am uitat sa zic Doamne Ajuta dar zic acuma sa iti gasesti cuibusor de nebuni......

Nastasie cum stai cu mesterii carinha? Eu sunt pentru ca au montat cada si nu curge f bine apa. In baie noua. Pup pup pup

Laura cred ca ai o viata mai plina ca a mea datorita la bebelina. Te iubim si iti tinem pumnii.

Moni,Elena, Georgi, Dandush, Mira,

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

La Multi Ani copilasilor si pupici dulci pentru mamicile lor!!!

D.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti evribadi,

Io nu stau bine cu mansarda azi...ca de altfel de ceva vreme incoace...asa ca iertati daca nu veti intelege mare lucru din putinul care il scriu....
Azi dimineata m-am trezit la 5.30,ca io am desteptarea la 6.20...vorbind singura,mah fete.Ce credeti voi ca spuneam?Stateam de vorba cu consilierul nostru financiar si faceam socoteli ca sa ne iasa banii de credit imobiliar...Asa ca d-aia zic ca nu mai stau bine cu mansarda..sunt deja extraterestra...
Ieri vazuram doua apartamente....unu' super aranjat si mic,altul super nearanjat si mare.Al mic cu 38500 euro,iar celalalt mare cu 34500 euro.Unu' langa mine,unde locuiesc acum(ala mare),al'lalt langa servici(al mic)...O sa ne mai uitam,mai studiem....toti ne-au zis asa...Bah ce senzatie de rahat am,parca tot astept sa se intample ceva,parca am uitat ceva....

Hai ca va pup rau pe toate si in gashaca mare si mai vorbim....

Sa nu uit :LA MULTI ANI! copiilor si copilutilor nostrii.Sa fie sanatosi si sa ne aduca numai bucurii!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Mai scorpiutelor, chiar asa???Trebuie sa va pescuiesc de pe pagina 4???

Va astept la cafea.

D.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

gata, am venit...buna dimineatza...acum am pregatit-o si eu si
ce vreme ciudata e afarabate un vant...
in ciuda vremii asteia ciudata va urez din tot sufletul sa aveti o zi minunata ca voi

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Saluty la gashka!
De abia azi am intrat sa citesc retrospectiv, de marti nu am mai avut vreme nici sa mananc.
Recapitulez: imbolnavit sot rau de tot - enterocolita, pus perfuzii, venit spital, plecat, pus acasa perfuzii... oblijit ca e rau de tot (mama lor de capsuniiii)
- eu am avut treaba la cineva si tot la ore mici veneam acasa, chiar am sa tac alta data din gura si nu mai zic la nimeni ca ma pricep la multe altele, ca sa imi ramana si vreme pentru mine!
- ieri am scos copilul in parc, ca era soare si ziua lor, deci macar atat am putut face si m-am relaxat putin.
Deci azi am citit si noutatile despre voi!
Nina, bine ai revenit, ma bucur ca sunteti bine si "refacute"!
Moni, sanatate la pici... si eu care ma gandeam sa ii fac copilului vaccinul, de aia stateam in dubii: daca e sa il faca, il face si trece, noroc ca am prieteni medici de specialitate!
Gaby, cat mai multe zile bune! Cand scap la bani si la timp liber cred ca mai iau ceva de la tine, povestim oricum!
Mira, sanatate la toti!
Dandush !
Ana, cuscrito, apoi ma rog sa birui cu aparatamentul, ca e musai sa ne vedem de casa noua!
Georgi, ce mai faci?
Nana, stai linistita ca si aici tot marunt ploua, zici ca e noiembrie nu iunie!
Adriana, cum stai cu renovarea?
Am fugit ca tocmai ce mi-am facut a doua cafea sa ma trezesc din "ploaia" asta, ma asteapta clientii si fisele
O zi... minunata, macar in suflet, ca afara prea le toarna!
Elena

Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele

Mergi la inceput

scorpiutele.
Si la mine e o vreme taaaare urata.A plouat toata noaptea.Acum nu mai ploua dar bate un vaaaaant...

Elena mersi de intrebare.Noi suntem bine, cel putin Stef e bine si asta e cel mai important.Eu am avut ceva probleme cu sora mea care a incercat sa faca o tampenie dar am ajuns la timp la ea si am salvat-o.In rest, sanatosi toti.Mari si tari.
Sanatate multa sotului tau.Cum a facut enterocolita de la capsuni????E alergic, sau ce?Nu mai mancase pana acum?Hai ca m-ai speriat ca io bag capsuni in mine ca sparta de cand apar si pana se trec.Chiar acum am un mare castron in frigi, dar parca nu mai imi vine sa le mananc.

Ana bafta la gasit apartament.Mai am ramas masca.Pai la voi in Timisoara sunt preturi ca la noi aici????Sau mai bine spuneam invers...La noi aici cer nebunii 30-35 mii euro pe un apartament...
Oricum, gandeste-te bine ce-ti alegi pt ca vei sta acolo cel putin pana termini creditul de plata.Io cred ca as opta pentru cel mare si nearanjat.Ca sa mi-l fac io cum imi place.

Gaby si la tine, ca nu ai mai intrat demult si vanzare buna la papuci.

Elena ce mai fac piticii?Oare de la toamna dupa ce o duc pe Stef la gradi tot asa ma veti auzi si pe mine?

Dandush si la tine.La voi cum e vremea?Ca aici... ai auzit si tu.

Oare Lori-k mai sta mult in Romania?

Nana cat mai e pana la nunta?

Apropos de nunti, maine am o nunta si cu vremea asta....Parca nici nu-mi vine sa ma duc.Pe de alta parte insa abia o astept sa ma intalnesc cu prietenii nostri.

Hai ca m-am intins.

P.S. Nina cand ai timp te rog trimite-mi si mie adresa ta sa-ti trimit si io ceva banuti prin mandat telegrafic, pentru ca la banci sunt cozi ingrozitoare in permanenta si nu pot sta cu Stef la coada.Dar la Posta am pile.

Avem si POZE

Mergi la inceput