Minunatele Scorpiute (36)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

scorpiutele si-mi cer scuze ca nu-s prea activa.Am avut ceva pb. dar se rezolva(sper).

Laurici acum ai vazut mesajul?Ok.Mai bine mai tarziu decat niciodata. la tine si la Teo.

Mira multa sanatate tie si la bebei.

Va pe toate.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Salut din nou, a doua oara intr-o zi, nu pot sa cred ca mi-am gasit vreme!
Dimineata am uitat sa va transmit de la Carmen salutari, ea e bine, va pupa si ii e dor de voi!
In rest, pe azi am scapat normal de la serviciu, la 4 am plecat parca nu e normal, dar... am comis-o!
Mira, am vobit azi cu un medic de la mine (infectionist) legat de varicela, si din ce mi-a zis, chiar copilul ei cu vaccin antivaricela a facut asa ceva. La adulti e periculoasa ca se manifesta ceva mai... dur, ai vazut si tu, pe propria piele, insa la bebelusi e cea mai simpla forma, cateva bubite care dispar rapid, uneori si fara febra. Asa ca pupam pe bubite pe toti: copii si mami si sa isi revina repede de tot. La noi am vazut ca se recomanda pt. varicela Acyclovir, sunt si capsule si unguent. Sa auzim ca esti bine!
Georgi, sa scapi rapid de probleme!
Ana, cuscro draga mea, azi nu am mai putut sa te "stresez" pe mess, ca am avut la hartii de facut, clienti gramada, ca asa e marti, toate ceasurile se aduna odata. Abia astept sa mai plece lumea in concediu, sa am mai putine hartii de facut! Multumim de pupaturi, le intoarcem insutit! Uite asa mi-a crescut inima cand mi-ai laudat odorul!
Eu ma reintorc la dl. Goe, ca are chef de bagat in seama, ca sa vadaLaurici ca la orice varsta ei vor atentie si nu poti sta linistita pe net - nu vreau sa o sperii!!!
O seara frumoasa, Elena
Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

seara buna fetelor,
bleah...am avut azi o zi de alergaturi...nici nu-mi vine sa cred ca s-a terminat si pot sta linistita...norok cu mama....sa traiasca!! i-am lasat pe amandoi copilashii la ea sa-mi revin
elenafrumuhselul din partea mea...ah ce-mi place locul in care ati fost...pare asa relaxant...tranmite-i pupici lui carmen si din partea mea...ne e dor de ea
fetele, va las ma duc sa stau in pat ca deja imi pica ochii in gura
noapte buna

monica

Mergi la inceput

buna dimineatza scorpiutze...desi pentru mine nu este buna delok...am venit cu alex inapoi de la gradi acum chiar ca au toti varicela inclusiv alexi-au aparut 3-4 bubite si imediat l-am dus la dr care a zis ca acum isi face boala debutul si chiar daca are vaccin tot o sa faca dar o forma mai usoara...bineinteles ca o sa faca si ruxi
acum mi-am notat ce ai spus tu elena si ma duc la farmacie sa-l cumpar
va pup

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza scorpiute.

Monica si sanatate multa la bebei.
iar voua o zi faina va doresc.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata scorpiute,

Io mi-s agitata rau....ca acusica am aflat ca s-a aprobat creditul personal si suntem in cautari de cotet...Preturi ca la balamuc aici la timisoara asta....bani sa fie ,ca de gasit gasim.Tot cautam si sa ne incadram in creditul imobiliar si sa fie si locuibil....Tineti-ne pumnii,fete si bagati o micuta rugaciune sa reusim!
va pup pe toate!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragele mele scorpiutze !
De luni sunt pe baricade la serviciu, dar numai azi apuc sa scriu aici.
Am revenit cu bine de la Buzias. A fost o experienta benefica. Totul a fost peste asteptari...medici, asistente, educatoare, cazare, masa, activitati... Fetele care m-au sunat , stiu cat de multumita si cat de bucuroasa eram.
A fost ca intr-o adevarata vacanta, ca intr-o tabara. Mi-ar fi placut sa mai stam.
Greu este cu drumul pana acolo si inapoi. Dar pt. ceea ce este acolo si cat de bine ii face Cristinei, vom mai merge, chiar si a 2-a oara in acest an, la toamna.
Ana, imi cer scuze ca nu am reusit sa ne intalnim , dar am avut un program foarte incarcat si aflasem ca esti si in delegatie in unul din weekend-uri. Poate data viitoare nu vom mai avea atatea glicemii de facut(6/zi, plus 2 peste noapte) si vom avea mai mult timp liber.
Regret sa aflu ca sunt atatia bolnaviori. Sanatate si refacere usoara si grabnica !
Mira, ai grija de tine !
Va imbratisez si va pup pe toate cu mult, mult drag !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabet zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73624" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

nina, bine ai venit printre noi.bine ca totul a fost bine si v-a prins bine.sa auzim numai de bine de cristina.pupici.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

nina, bine ai revenit acasasi tie si cristinucai

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Salutare si de la mine.
Desi nu scriu, va urmaresc in fiecare zi, cu cine ce a mai facut.
Si la noi e o vreme tare nasoala, ploua marunt si bate vantul.
Sper ca spre weekend sa se faca vremea frumoasa ca o sa avem liber si luni, este o sarbatoare la islandezi.
Pupici.

Nana Motoc
Pana la nunta...

Mergi la inceput