Minunatele Scorpiute (36)
Raspunsuri - Pagina 5
nastasie spune:
neata, fetelor.razvan mi-a dat desteptarea la 8 fara 15.ce as mai fi dormit.
monica, si razvan a facut rubeola cu tot cu vaccin asa ca nu ma prinde mirarea.bine ca sunteti mai bine.sanatate multa si poate totusi alex scapa.
fetelor, mi-am pus parchetul.in 2 ore a fost gata.acum mai are baiatul de facut glafurile, de dat cu smirghel si apoi varul.am vb cu el si imi face si instalatia la chiuveta ca trebuie sa o mut mai spre geam si apoi sa aduca bormasina ca mi-a astupat toate gaurile de pe pereti.sper miercuri cel tarziu sa termin.la noi e urat azi afara si totusi trebuie sa-l scot pe razvan care se va baga in fiecare baltoaca.
va doresc o sapatamana cat mai usoara si sa auzim de bine.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
georgi75 spune:
O saptamana faina va doresc.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
Ana68 spune:
Saluti,
Dragelor,nu prea e activitate p-aici...
Georgi,faina reteta...
Monica,uf,saracuta Ruxi:ba cu urechiusele,acum rubeola...Insanatosire grabnica micutei si sanatate voua si lui Alex!
Elena,ce face ginerelu'?Tot cu agitatie mare la servici?
Adriana,incepi sa vezi luminita ...?Super!Mult a fost,incepe sa se imputineze din treburi...Bafta in continuare!Si spor la treburi!
Restul scorpiutelor...ce faceti fete?
Va doresc la toate o zi cat mai buna si o saptamana excelenta!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
miraklucker spune:
Salut dragelor,
monica, sa stii ca vaccinul nu impiedica sa faci boala dar faci o forma usoara, asa cum a facut Ruxi.
La noi au trecut cele doua saptamani si ca urmare suntem cu varicela. Aseara au aparut primele bubute la Daria, azi dimineata la Selin si cred ca pe seara la mine. Ma simt tare nasol, sunt ametita si fara vlaga, ieri am avut si ceva febra asa ca nu scap nici eu
Asta este, sper sa scapam usor!
Selin e tot mai dulce vorbeste si noaptea se trezeste si nu o mai poti oprii, se distreaza de prostiile celorlalti doi, rade in hohote de mor de dragul ei.
In rest mai nimic, sotul a avut cateva zile libere aici a fost Inaltarea si e liber, am lucrat in gradina intr-o zi, ieri am fost sa distram copii intr-o sala cu multe jocuri de tot felul, vremea a fost nasoala asa ca altceva nu prea ai avut ce face.
Ma du sa strang de prin casa cat dorm fetele ca e ca dupa razboi!.....dar asa as dormi si eu!!!.
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
dolcebaby spune:
GEORGIANA am intrat sa iti multumesc pentru mesajul pe care l-am primit de la tine acum o luna... abia ierri l-am descoperit in telefon si recunosc ca mi-ai facut o bucurie
Eu nu mai am timp nici macar sa deschid calculatorul... sunt terminata, dorm cam 4 ore din 24 si nici astea puse cap la cap...
Teo are colici si un pic de rasfat ca nu vrea decit la mine in brate... si nu ca sotul ar dormi saracu'... stam intr-o garsoniera asa ca va imaginati
Imi este foarte dor de voi si sper din tot sufletul sa mai apuc ziua cind voi putea sa stau pe net fara nici o grija...
Va pup !!! S-a trezit terorista
Dolce
nastasie spune:
laura, nu stiu daca va mai fi ziua aia pe net fara griji.si eu tot sper de cand.bine ca sunteti bine, trece si perioada asta si va fi mai bine.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
monica-elizabet spune:
seara buna fetelorsi multumesc de urarile de insanatosire
mira, dariei ii facusei vaccinul pentru varicela? la noi abia vineri se implinesc 2 sapt de cand a intrat in contact cu pers bolnava...asa ca mai avem de asteptat...va pup pe toti 4 bolnaviorii si sper sa faceti totusi o forma usoara
dolcesi incearca sa te mai odihnesti si tu
adriana, ce repede se misca baietii...rar gasesti asa ceva.
azi am scos-o si pe ruxi 10 min afara, nu mai are bubite asa ca am profitat si am dus-o sa-i fac poze si ei si lui alex...dupa ce l-a alergat pe tipul de la foto 10 min pana la urma a reusit sa-i faca....alex a stat ca un star de cinema
va pup pe toate, noapte buna
monica
HelleneC spune:
Salut la fete!
Ana, ai dreptate, sunt super ocupata si stresata, cred ca o plecare undeva mi-ar prinde bine. Tot weekend-ul am avut ceva treaba, nu am facut nimic in casa, nu am plecat nicaieri, numai barbatii, atat!
Laurici, tare rau imi pare ca Teo are colici, uite ca prima luna a trecut, inca putin si veti scapa. Nici nu stiu ce sa iti spun, ce sa ii dai, banuiesc ca le-ai incercat pe toate. Pe George il linistea cand il tineam pe burta la mine, si eu asa ma relaxam pe fotoliu. Va pup si multa rabdare!
Adriana, super-fast iti lucreaza astia, ma bucur pentru tine, asteptam pozele de final si petrecerea de casa reinnoita!!
Monica, zau asa, rubeola cu vaccin? Chiar daca e forma usoara, tot e cu "buba" pentru copiluti! Pupam bolnaviara pe bubite sa treaca!
Mira, deci toata familia? Ai grija MARE de tine, pentru ca la bebei e mai usor, dar la adulti e mai dificil, cu febra si durerile de cap. Multa sanatate va doresc si sa scapati rapid-rapid de varicela!
Georgi, m-ai zapacit cu reteta ta, eu am facut pasca aseara, ca vine joi Inaltarea si zilele astea tot ocupata sunt! Asa ca dau lka schimb pentur praji de la tine.
Gaby, ce faciiii?
Celelalte miresici ce mai zic?
Ela, ce mai e prin Cluj? Tot ploua ca la noi?
Mi-am terminat pauza de apa plata, fara lamaie!
Daca aveti vreme, am pus cateva poze noi cu George si noi AICI de pe la Voronet, cam putine, dar azi mai prelucrez cateva!
Va pup si sa aveti o zi cu soareee!
Elena
Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele
Ana68 spune:
Saluti dragelor,
La Timisoara e vreme de stat in casa ,de numarat banii si de facut draci de copii...Ploua si e frig!
Mira,mai lasa-le incolo de treburi in casa si odihneste-te si tu,ca nu iti face nimeni statuie in centrul orasului pentru ca esti cea mai gospodina dintre gospodine...Sanatate multa sa aveti !
Lauriciule,ia si tu o pauzare!E adevarat ca e usor de spus,dar din experienta iti spun ca la un moment dat io mi-am luat pauza,ca nu mai puteam si am pasat-o pe Luana vreo 3 ore la ta-su si am dormiiiiiiiiiit,de am zis ca au trecut 5 minute...Sanatate micutei si voua!
Adriana,cum merge santierul?Ce face pilotel?
Monica,ce haios:chiar a alergat fotograful dupa copilasi?hehehehehe....Sa creasca mare si sanatosi si Ruxi sa se faca bine!
Elenaaaaa.....mooooaaaammaaaaaa ce baiat frumos si dulce si scump si voinic ai...!Manca-l-ar mama pe el de frumusete de ginerel ce am!Muah,muah,muah!Aaaah,ce imi place de el!
Cuscrita draga,ia o pauza!Cum am scris si Mirei:nu iti face nimeni statuie in centrul Sucevei pentru harnicie!Ai grija de sanatatea ta!Va pup!
Restul gagicilor va pupez si pe voi si mai dati si voi o tura p-aici...O zi buna va doresc!Mai vorbim si sa auzim de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
miraklucker spune:
ana, nu fac nimic! Ieri am foatde dimineata la cumparaturi ca am stiut ca nu voi mai putea merge, l-am dus pe david la gradi cu masina si m-am dus repede sa cumpar cate ceva.
doar ceva de mancare trebuie sa fac dar si aia merge repede. Sa traiasca semipreparatele!!!
elena, asa e am dureri de cap si sunt ametita ieri am avut febra toata ziua si toata noaptea, azi dimineata ma scos sa-i fac laptele la Daria si pic in bucatarie ca lemnul, David vine langa mine il aus si il vad dar nu pot sa reactionez. noroc ca al meu sot inca nu plecase la lucru. Ma duc in pat si mai pic odata in fata patului.....si nu stiu nimic!!! In viata mea nu am patit asa ceva. De cand ma stiu am mai lesinat o singura data cand mi-a luat sange!! Il aud numai pe al meu sot" Mira ma auzi???" I-a fost fica sa mai plece la servici!
Curios, acum mi-a trecut si ameteala si durerea de cap. Dar in rest eu cu Daria suntem pline, Selin nu are decat cateva bubite, sper ca macar ea sa scape mai usor.
monica, copii nu sunt vaccinati impotriva varicelei. Aici nu se face poate doar daca il ceri tu anume, nu stiu??
Pe David l-am trimis cu o prietena la gradi, a pland denuma cand a fost sa plece ca el vrea cu mine.
Cam astea sunt noutatile, Daria a adormit la mine in brate cu capul pe birou!
Va pup sa aveti o zi buna!
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI