Minunatele Scorpiute (36)
Raspunsuri - Pagina 4
georgi75 spune:
fetelor, voi ati avut zile cand pur si simplu nu v-ati inteles cu bebeii?Ca zambareata mea a fost ingrozitoare azi...acum e la nani si sper sa aiba maine o zi mai buna ca ma urc pe pereti...
Gaby nu mai fi suparata.Fiecare gandeste in felul lui si nu tre sa te superi pentru asta.Un de la mine.
Elena ai scapat.Maine e VINEEEERI!!!Bafta la vanzare si distractie placuta la mare.
Monica si io cand urc in masina ma gandesc daca voi avea vreodata parte de o masina cu aer conditionat.Noi avem papuc si e bagat pe firma.soata vrea sa-si ia masina noua, da' tot papuc .Ceea ce io nu prea cred.
tot si ne auzim maine.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
monica-elizabet spune:
neatza fetelor,
hai ca s-a mai racorit...ba chiar bate "pretenul" meu vantul...aseara am stat in parc si era asa de bine,era racoare, batea vantul... dar pentru astia mici nu stiu cat de bine este...mai bine mi-as schimba nik-ul in canuta om sucit
elena, chiar ca a venit vineri, dar azi in mod special sunt si eu fericita ca este vineri...am o pauza ceva mai mare asa ca nu voi fii chiar atat de franta diseara
reteta de tarta este luata de pe spatele unei creme de tarta de la dr oetker si suna asa:
1.(pentru blat) 125 zahar tos, 125 faina, 125 unt, 1 plic zahar vanilat, 1 linguritza praf de copt, 3 oua...se amesteca 2 minute cu mixerul, apoi se pun in forme ori 12 mici ori una mare(diametrul 26 cm) se dau la cuptor 25-30 min...se asteapta sa se raceasca
2. se prepara crema de tarta cu 250 ml lapte 1 pachet de crema(se amesteca cu mixerul 2 min), se pune cate o linguritza plina de crema dreasupra fiecarei tarte si apoi fructe de care vrei...eu fiindca este sezon de capsuni fac la greu cu ele.
va pup pe toate sa aveti o zi buna
monica
Ana68 spune:
'Neata fetele,
La noi e placut afara,racorica...si e vineri...ce bine!
Gaby,ce faci?Ti-a mai trecut supararea?Noi ieri am fost pana la Domenia Credit ,sa cerem informatii,d-aia ti-am zis ca am ceva treaba.La servici era un chef strasnic...la care eu nu am reusit sa particip,ca ne streseaza creditele...Poate vorbim azi.Sper ca esti bine.Te pup!
Elena,draga mea,ce sa facem?Acasa am si calculator si laptop si RDS si messanger....puii mei ce nu am...dar nu le pot utiliza io,ca cuscru matale e calare pe ele,cu download si alte ghidusele de calculatoristi tembeli,asa ca io nu mai am trecere si daca cumva apuc sa ma asez in fata calculatorului,brusc isi aminteste ca mai avea ceva de facut si hai repede sa termin,sa nu uite.....sti tu ce zic.Asa ca imi bag picioarele in ele de calculatoare si intru numa' de la munca unde nu ma f*te nimeni la creier cu ce si cat si cum scriu si cu cine vorbesc.Cand am de lucru la birou,asta e....Poate ca acum,in vara,cum mai intra lumea in concedii s-or mai rari problemele la servici si 'om sta la taclale...Te pup si sa pupi ginerelu' de la noi!
Georgi,poate o fi si vremea de vina...de ai avut o zi nasoala ieri...Si pe mine ma afecteaza vremea uneori...
Monica,o sa imi scot si eu la imprimanta reteta....poate da boala prajituritului in mine si fac si io tarta asta...
Adriana,spor la santier...Merge?
Fetele,sa aveti o zi cat mai buna!Va pup si mai vorbim.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
nastasie spune:
neata, fetelor.eu nu am mai intrat ca am fost tare suparata.dupa ce luni am cumparat toate materialele pentru santier am asteptat sa vina meseriasii curului care mi-au tras o teapa de zile mari.nici marti, nici miercuri, nici joi nu au venit dar nici seful lor nu mai raspundea la telefon.abia ieri am gasit un baiat sa vina sa-mi faca de azi(cunostinta buna) si spera pana duminica sa termine.vroiam sa aman punerea parchetului dar au gaura tocmai saptamana viitoare vineri, asa ca am lasat sa vina maine sa puna si parchetul ca sa scap.mi-am dus toate ustensilele din bucatarie in balcon si stau sa incalzesc acolo un lapte ca de mancare nici nu se pune problema ca ma chinui.abia am facut o budinca:fierbeam pastele in balcon, du-te si scurgele la bucatarie, baga la cuptor.asa ca am renuntat sa gatesc pana imi vine bucataria cea noua.mai aveam putin si plangeam intr-o seara de nervi mai ales ca varsasem si un ibric cu lapte si ala mi-a pus capac.plus ca gasisem alti meseriasi tare dubiosi si mi-era frica sa-i las in casa ca eu trebuie sa-l scot pe razvan de doua ori pe zi afara si sotul era la munca.asa ca am renuntat la aia.sa speram ca totul se termina cu bine.maine lipsesc motivat si cred ca si duminica.
va pup pe toate.promit ca ma revansez saptamana viitoare.un we minunat.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
nastasie spune:
am pus poze noi cu nepotelele gemene si cu nepotul meu.daca aveti chef sa va uitati intrati aici http://pg.photos.yahoo.com/ph/nastasie_adriana/detail?.dir=/e1ffre2&.dnm=dffdre2.jpg&src=ph
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
monica-elizabet spune:
adriana, am vazut pozele, ce ochisori frumoshi au gemenushele si fratiorul lor e tare grijuliu cu ele
va pup pe toate fetelor sa aveti un we placut
monica
HelleneC spune:
Salut la fete!
Sa aveti un weekend fain, si desi ploua (la noi) macar sa ne bucuram ca e sambata!!!
Adriana, super faine nepotelele... insa stau sa ma intreb cat de greu este cu gemenele mici!
Ma duc la treburi, va puuuuup!
Elena
Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele
georgi75 spune:
Salutari.
Adriana super pozele.Moamaaa ce greu o fi cu 2 deodata...
Noi suntem bine, nu avem noutati.La cuptor am praji cu capsuni iar.Hai sa va dau reteta.Super simpla.
20 linguri faina se amesteca cu 20 linguri zahar si un varf lingurita amoniac stins cu otet.
Se adauga apoi 20 linguri lapte, 20 linguri ulei si 3-4 oua intregi(albus+galbenus)
Se amesteca bine si se pune compozitia in tava unsa si tapetata cu faina.deasupra se pun capsunile sau orice alte fructe.Daca puneti fructe din compot, sa fie bine scurse.Io o bag la 170 grade si o tin cam 30-35 min.o incercati cu scobitoarea.Stiti voi ca sunteti gospodine.Deasupra zahar farin si gataaaa.
Nu va ia mult , doar 10 min.
P.S.Io am tava mare la cuptor asa ca in loc de 20 linguri pun cate 30 din fiecare si pun 5 oua.
Pofta mare.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
monica-elizabet spune:
georgi deja mi-e pofta, dar in stilul in care pregatesc si mananc prajituri cred ca ma fac atat
va pup pe toate
monica
monica-elizabet spune:
neatza scorpiutelor, ce liniste a fost in we
noi ne-am distrat cu un pui de rubeola la d-ra ruxi(desi facusem vaccin-trimovax...inca de acum cateva luni) si desi ne asteptam sa facem varicela fiindca era epidemie la alex la gradi...dar nu stiu cum Dumnezeu a facut-o...perioada de incubatie de la varicela inca nu a trecut asa ca poate o facem si pe-asta ca abia ne-am obisnuit sa fim pictate pe fatza...initial am crezut ca este o alergie de la capsuni dar mai mancase si nu a avut nimik...apoi am dus-o la dr si ne-a spus ca are o reactie rubeolica...mai nasol a fost ca dr-ul ei nu era in bucuresti si in tipa asta nu prea aveam mare incredere...dar acum totul este pe trecute...concluzia pe care am tras-o este ca ori cu vaccin ori fara e cam tot aia
ma minunez ca nu a facut si alex ca si el are acelasi vaccin si a stat cu "buba" in casa
saracutza daca o intrebai cum o cheama zicea buba
va pup pe toate si va doresc o saptamana minunata
monica