Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (92)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Haoleu fetelor, am uitat sa va zic ca era mai important! Au aparut noroiasele de romanika! ieri am dat o fuga in piata si m-am infipt in prima taraba unde se vindeau cu 50.000 kilu'. ce folos ca dupa ce m-am intors cu fata am remarcat piata era plina si mai peste tot erau 40.000, ba chiar intr-un loc se vindea cu coada cu 30.000. Asta este, data viitoare o sa stiu. Deci, sezonul este deschis si tare imi este ca maine dimi mai dau o tura.
In schimb am dat cu tunu dupa un kil de rosii de import. Ma rog, eu vroiam de solar dar nu erau decat in 2 locuri in tot oborul si alea erau de la turci.

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Andutzy fetele au dreptate in ceea ce priveste motzul, sunt in asentimentul lor. Traditii?! Pai romanii sunt campioni la asa ceva!
Putere pentru zilele ce urmeaza!
Imi plac sandalutzele, cred ca-si merita banii.
Androix ma intreb cand o sa am linistea perfecta, daca nu e una e alta, grijile nu se sfarsesc nicicand, incep cand s-a sfarsit copilaria si de-atunci numai asa o tinem...Visez la momentul in care sa nu mai vreau nimic sa fac in casa, doar sa calatoresc si sa ma plimb si sa vizitez...(viseaza fato ca alta treaba n-ai)
Esti tare cu exemplele
Oana curaj, tinem pumnii, te urmez curand, curaj sa prind...
Super pozele de la mare! Mi-e un dor de mare...

11 luni
Eli si puisorii Bianca Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Deci ati aflat ca am fost la plaja azi...un fiasco total cel putin pentru mine ca Delia mi-a chirait in urechi cat am stat acolo...cand o puneam jos urla si isi ridica picioarele mai sa mi le bage in gura numai sa nu o pun jos...A dormit si 10 minute timp in care imi zic hai sa-mi iau un suc...mai bine nu ca am gasit-o nu in foarte mari proteste la Costi in brate...
Daca si maine face la fel cred ca ma als de meseria de sezonist...sa mearga cine-o vrea ca ma chiraie destul in rest ca sa o mai aud si dimineatza...
Si ca sa aiba tabloul culoarea de final nici nu a mancat azi mai nimic...incep sa ma enervez deja...

Io nu stiu de ce a mers Delia de-abusilea, cred ca asa a fost setata din facere pentru ca sor-sa nu a mers niciodata,iar cu oala nu am nici o sansa de reusita pentru ca-si schimba oarele de facut exact cand vreau sa o pun...asa ca mai stau o luna chiar doua si sper ca pana se termina vara macar de pampersul de peste zi sa scap...

Cornelia sa stii ca Delia nu a contrinuit prea mult la "sperietura lui Andrei", mai mult chiar era curioasa cine a facut asta in locul ei...

Beatriced cred ca Alex te-a mostenit ca este numai un zambet tot timpul...

Chris ce schimbata-i Carina...nu mai are mutrita de bebelusi ci de fetita...

Elisor nu te inseli...cel putin mie imi place la nebunie mutrita de bebelus a Biancai...

Cuscra si io asa mananc ce zicitu da sa mor daca vad vreo ameliorare a suncii...plus ca mai bag cate-un kil doua de capsuni si biscuiti cu fii-mea in parc...sa fie de la aia?!

S-a trezit Delia si s-a dus linsitea mea...este ciufuta rau de tot si arunca prin casa cu ce-i vine la mana...numa cu toporul sa nu arunce ca nu stiu daca mai scap cu picioarele intregi...Am vrut s va mai zic una alta insa ma simt proasta( ca sa nu zic ca si sunt) asa ca imi voi lua oasele si merg sa imbrac copilul sa iesim afara...Ca ne intalnim iar in parc cu gasca...vine si Lili cu Sergiu...da' Delia se pastreaza pentru Filipu' ca a fost laudat ca-i baiat bun...
Poate mai pe seara sa devin mai inteligenta si sa citesc inca o data capitolul asta ca mi-a intrat prin retina si iesit prin urechi ca nu am retinut nimic...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

va multumesc de sfaturi, fetelor, sigur va ramane pe sambata viitoare sa facem si taiat motz si petrecerea la restaurant! Unde oricum nu e cu dans sau chiuituri, e doar o masa linistita...
vorbeati mai devreme de creme de protectiesolara, mie imi recomandase farmacistul ceva cu 100% ecran solar, dar am refuzat, mi s-a parut prea mult, parca deja as sensibiliza copilul...nu mai are 3-4 luni, totusi! Asa ca i-am luat Nivea pt copii, cu 30 SPF , sper sa fie suficient...intr-adevar este verde, dar hainuta se murdareste doar daca o atingi cu crema, dupa ce a intrat in piele, nu a murdarit deloc tricourile sau pantalonasii...
Va mai pupam o data pe ziua de azi!

Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005

DRAGOS ALEXANDRU- la botez

poze de aprilie cu DRAGOSELU si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani, Matei (21 mai), Alex si Stefan (22 mai) si Dragos Octavian!Sa fiti sanatosi, cuminti si sa va bucurati parintii.

Eu sunt intr-o pasa extrem de proasta. Nu am nici un motiv de bucurie, dar nici unul. Cu sotul meu lucrurile nu merg nicicum, batem pasul pe loc, Maya nu face nici un progres, ba de cand am venit parca este tot timpul nervoasa si nu mai pot sa fac un pas fara ea. Nici sa se joace singura in prezenta mea nu mai vrea. Ii trebuie atentia mea (doar a mea!!!) 99% din timp. Iar eu simt ca innebunesc, nu am rabdare cu ea pentru ca am gandul in alta parte. Ii si ies doi dinti si poate si de asta este asa de nervoasa. Duminica avem si botezul si ziua ei si nu am chef de nimic. Colac peste pupaza ni s-a mai stricat si masina si trebuie sa merg la cumparaturi pentru duminica si nu am cu ce.

Nu stiu ce sa-i fac ca uraste premergatorul. Cum o pun in el urla ca din gura de sarpe. Nu face nimic in el, sta nemiscata si plange desi i-am aratat ca se poate deplasa. Ar fi fost singura mea sansa sa mai pot face si eu ceva. Mai exista vreun copil care a reactionat asa la premergator.

Andutzy-imi pare rau de necazul vostru. Si tatal meu are amputat un picior de multi ani de zile. Sanatate socrului tau!

fran-daca va fi cineva care va manca pasat pana la 2 ani cred ca aia va fi Maya. De fapt ea mananca si bucati mai mari dar numai din ligurita (exact invers decat la voi). Daca ii dau bucatele de mancare in mana mi le pune mie in gura.

Laura- a ajuns pachetul, ca l-am pus de joi si mi-au zis ca face 3 zile?

Va las ca acum se scoala si mai am o groaza de treburi.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Am uitat sa urez La multi ani Florentinei. Sa fii santaosa, sa te bucuri de Maya si sa ai un bebelus sanatos si cuminte.

Ioana-parca tu ziceai de capsuni scumpe. Eu am luat ieri din piata Salajan capsuni cu 50 mii. Foarte bune.

Poze Maya

Mergi la inceput

Trebuie sa ma invat minte sa nu mai scriu pana nu citesc tot. Am facut o gafa.

Andutzy-imi cer scuze pentru mesajul anterior. Ii uram sanatate socrului tau si cand colo el murise deja. Sincere condoleante!
Eu nu sunt deloc superstitioasa, asa ca nu vad de ce nu-i poti taia motul lui Dragos mai tarziu.

Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

LA MULTI ANI, DRAGOS OCTAVIAN! Multa sanatate si toata fericirea din lume iti doresc.

Intru si eu acum pe fuga ca nu se stie ce mai fac acasa. Am fost azi la pranz la Unirea si am vazut faimoasele sandale de la KRIDO, din pacate mi s-au parut foarte mari. Nu mai stiu care zicea ca 14 e numar mic, ei bine, si Ana poarta in general 19-20, dar la astia de aseara si 14 erau imensi si erau cel mai mic numar. Asa ca in loc de sandale s-a ales Ana cu o pereche de pantalonasi draguti si nu prea scumpi. Colega mea a facut cumparaturi cum scrie la carte: bodyuri si pantalonasi scurti, dar eu nu dau pe ultimul produs enumerat intre 250.000 si 400.000, asa ca trebuie sa vizitez Oborul cat mai curand.

Printre picaturi am vazut pozele de la plaja, dar mai am de recuperat motul Carinei. Acum ca am intrat in linie dreapta au inceput sa ma ia si pe mine emotiile, nu am citit nimic despre acest eveniment, nu stiu ce trebuie facut. Ma gandesc cu groaza ca iar vine tot familionul, da-i stres si enervare. Din pacate nici nu pot sa le zic sa nu vina.

Mai, cu capsunile nu stiu unde le gasiti voi asa ieftine, de fapt am inteles de unde, dar eu nu ajung in acele zone. Iar la piata mica de cartier nu au la nici o taraba, iar la Piata Vitan sunt scumpe, cred. Poate ajung si eu intr-o piata de bun simt pana se trec.

Andutzy - sunt foarte frumusele sandalele. La chestia cu pielea si pe mine ma strange-n spate la pret, dar vreau sa ii iau de piele pentru ca deja ii miros picioarele, nu vreau sa agravez problema punandu-i inlocuitor. Eventual ii iau unele un pic mai mari acum, ca oricum nu merge si sa intre bine in ele pana in toamna cand si-o da drumul la mers. Daca nu asta e: mai luam o pereche pana-n toamna.

OlgaM - . Hai nu mai fi suparata, Maya probabil te simte si de aceea e asa de maraita. Va iesi soarele si pe strada ta, sunt sigura.

Gata, va las, nu inainte de a remarca absente: Mikka, Nelia, Stefania (doar intra cu urari), Teddy.Ce-ati patit, fetelor?

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Eli-superbe pozele cu Bianca. Cel putin aia in care doarme in tarc este nemaipomenita. Nici eu nu am de gand sa incep cu olita prea curand. Asta pentru ca Maya este atat de in urma cu motricitatea ca invatatul la olita mi se pare deja un ideal.

Eu am luat protectie solara numarul 40 de la Avene.

Gabitza-am vazut pozele de la intalnire si mi-au placut mult. Deci Andrei este primul baiat bucurestean care a cunoscut trupa de frumoase de la Constanta. Vezi sa nu se certe cu Sergiu sau Stefan din motive de concurenta.

Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Olga cred ca Maya simte starea ta. Si eu am o stare proasta de vreo citeva zile, drept pentru care Isabella, urla ziua, urla noapte, urla tot timpul, urlu si eu si tot asha, urlam in familie.

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput