Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (92)
Raspunsuri - Pagina 8
ChrisDun spune:
... si Blaga la 6 ?
Fran, unde ai vazut Polaroid cu 700 ?! Ca la OptiBlu sunt intre 2 si 3 meleoane 
gabitzam spune:
Ei, si am ajuns si la mare cu piticul
Am gasit si fetele acolo, deja instalate. De fapt Alexandra doar bine infipta in nisip. Delia, ca si Andrei, n-a vrut sa serveasca nisip. Andrei cam mimoza, obosit, marait, nu m-a lasat sa-i pun nimic pe cap. Am reusit cu o basmalutza, doar cit sa facem poza cu ea ![]()
Plaja pustie, apa linistita. La soare era cald si placut, desi cam batea vintul.
Alexandra este absolut adorabila, nu o lua nimeni de la nisip. L-a pipait, l-a gustat, s-a jucat cu lopetica, a intrat chiar si in apa. Putea sa plece toata lumea si sa o lase acolo, atit era absorbita si fericita de ce face.
Andrei dupa o plimbare a adormit in final, chiar si Delia dupa un leganat vartos.I-am parcat cu capul la umbra si bulanasele la soare si ne-am dus la un suc. La intoarcere se auzeau niste urlete, Delia era la Costi in brate, care era cam disperat, ca o luase si Alexandra la vale, mai lipsea sa se trezeasca si Andrei ![]()
Am descarcat si pozele, le puteti vedea AICI
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni
Mickyyy spune:
La multi ani DRAGOS OCTAVIAN
!
Gata...am reusit sa vad si eu din poze
, de la diverse aniversari (Carina si Alex imi vin acum in minte, dar erau mai multe), de la mare, din parc....ce-au mai crescut, fata de soricelul meu
(am fost ieri la medic si are doar 8.300g
). Da' las ca ne facem si noi mari...si-o sa va prindem din urma la un momentdat!!
Legat de olita, ca vad ca se discuta, la Malina am fost impotriva pana la varsta de 1 an jumate (abia atunci i-am cumparat prima olita) si abia acum, la 2 ani si un pic o folosim regulat. Insa Daria tot vazand-o pe Malina pe olita a inceput sa se "ceara" si ea, ba chiar intr-o zi s-a asezat singura pe olita si a facut kk, in pampers, ce-i drept, ca nici prin cap nu mi-a trecut ca ar putea sa faca asa ceva. Asa ca ma gandesc serios sa-i cumpar si ei una, chiar daca inainte credeam ca chinui copilul degeaba. Sunt copii si copii, eu am 2 care's destul de diferiti, si tot ce am zis ca nu fac la primul, am facut la al doilea
!
Am si eu o intrebare pentru fetele care au terminat alaptatul, eu am terminat de foarte mult timp (prin ianuarie) insa si in ziua de azi daca strang mai scot cateva picaturi de lapte. E normal?
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (31.03.2004)
Daria Maria (22.06.2005)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
andutzy spune:
Buna ziua fetelor, multmesc de gandurile bune!
la multi ani tizului puiului meu, Dragos!
Sandalutza de care v-am zis eu si in care Dragos calca super ok o vedeti aici, se pare ca dupa cum arata are si ea cateva bucatele de piele si chiar daca nu are, sunt singurele in care lui nu ii fuge piciorusul si are mai mult curaj sa paseasca...
Cat despre motz, vorbesc azi la resaturant sa incerc o amanare pt saptamana viitoare si va rog mult care va mai pricepeti la traditii, ce se intampla daca i-l luam la 3 zile dupa varsta de un an???
.Nasii lui stiu ca daca nu il luam pana la un an, trebuie asteptat pana la 3 ani,voi stiti ceva de genul asta cumva??? 
Va lasam ca urmeaza niste zile grele, noroc ca vine mama de la C-ta sa stea cu Dragos sa mai merg si eu pe la soacra-mea sa ma fac cumva utila, macar din respect pentru ce a fost omul ala, ca nu cred ca ea ma vrea prea mult...oricum, trebuie sa fiu si eu prezenta...![]()
Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005
DRAGOS ALEXANDRU- la botez
poze de aprilie cu DRAGOSELU si noi
mygirl spune:
La multi ani Dragos Octavian, sa fii sanatos si sa ai tot ce-i mai bun in viata!
La multi ani Alex! Beatrice, felicitari pentru Pifos, mai avea un pic si lua toata tava
.
La multi ani tuturor sarbatoritilor de saptamana trecuta, ca nu am mai avut timp sa intru sa mai fac urarile la timp. Am apucat in schimb sa ma uit pe toate pozele cu copii care mai de care mai frumosi. Si cum zicea cineva mai devreme, nu ca sunt ai nostri...da sunt cei mai frumosi, nu-i asa?![]()
Florentina, felicitari pentru varsta implinita (aceeasi cu a mea), sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate,fericire, o sarcina usoara si inca un bb asa cum iti doresti!
V=a povestit Gabitza ca am fost la plaja...chiar nu ma asteptam ca Alex sa fie atat de pasionata de nisip..niciodata n-a stat atat de mult cuminte si preocupata de ceva, puteam sa plec linitita si s-o las acolo
. Cand i s-a facut foame, s-a servit singurica cu nisip si scoici, bune si alea, contin calciu, ce sa ma mai obosesc s-o aduc acasa la masa. Apa e destula, tine si de sete, gata meniul. Vreme buna sa fie ca vara asta batem plajele
.
Mickyyy, eu doar de o luna nu mai alaptez, sanii sunt moi fleasca(si-or mai reveni vreodata?) dar dc strang mai ies picaturi(n-am insistat mai mult). Dar stiu de la prietena mea ca-i normal, ea a alaptat cam 6 luni, a trecut un an jumate de la intzarcare si inca mai iese cate ceva dc stoarce. A fost la dr ptr o mamografie si i-a zis ca e normal.
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
mygirl spune:
Andutzy, condoleantze...in privinta motului nu cred ca are rost sa-ti faci atatea griji, cate bordeie atatea obiceie. In definitiv, preotii nici nu recunosc obiceiul asta, spun ca traditie pagana, asa ca fiecare face cum il taie capul. Eu cred ca e mai mult o distractie. De exemplu, la fete auzisem cae cu turta...nasa nu stia de asa ceva, asa ca i-am taiat motzul si am facut petrecerea cand s-a nimerit, vroiam dupa ziua ei dar a plecat sotzul din tara asa ca am facut-o inainte. Asa ca linistiti-va si sarbatoriti copilul cum se cuvine si cum merita, cu motz cu tot, chiar daca un pic mai tarziu.
Oana,
de
Pozele noastre
Androix spune:
La multi ani, Flori! Sa fii fericitica si sanatoasa si sa ai sarcina usoara!
La multi ani si pentru sarbatoritii de un anisor pe care i-am ratat la urarile zilnice! Sa ma iertati ca nu pot tine pasul. Sa cresteti mari si frumosi si sa aveti parte de noroc si fericire!
salut, sunt in urma cu cititul incerc sa recuperez si intre timp sa si scriu si sa ma uit si la pozele cu fetele din constanta si printul capitalist si cu blonda cu oki albastri se la bv. Am ajuns la poza in care Andrei plange cu gura mare iar Delia se uita la el
Andutzy, condoleante pentru socrul tau. Si eu zic ca fetele, hai poate nu mai serbati la restaurant, dar macar voi intre voi acasa, e pacat sa ratati prima aniversare. Un tort si o lumanarica nu cred ca strica doliul. Asa ca poate le puteti impaca pe amandoua. Si nu te mai stresa cu porcariile de superstitii. Nu trebuie sa astepti nimic. Parerea mea este ca taiatul motului nu inseamna nimic, asa cum inseamna botezul, dar este un prilej numai bun de sarbatorit primul anisor, de intalneala cu nasii, de cadouri de ambele parti, de mancat si betzivanit. Atat si nimic mai mult. Asa ca cu 3 zile inainte sau dupa, pentru mine e fix egal.
Elisor, ai doi copii foarte reusiti. Penultima poza din albumul de 11 luni este foarte frumoasa. Sper din suflet sa depasiti cu bine toate problemele, si cele legate de Andreas si amenajarea apartamentului. Inteleg ca in legatura cu Bia te-ai linistit si foarte bine ai facut. Sa nu te mai gandesti numai la prostii ca fata nu are nimic. Are doi oki albastri superbi si niste bulanase grase de-ti vine s-o mananci nu alta.
Nu stiu ce sa zic de pariul cu Filipu, sper sa ai dreptate. Deocamdata e foarte fricos, incerc sa-l pacalesc sa-l tin de la spate si sa iau mana de pe el dar simte imediat si se lasa in fund.
Despre piticii de la constanta, ce sa zic sunt niste frumoase fetele, iar Andrei e mandru intre ele singurul baiat. Intre doua nu te ploua
Delia e mortala cum incearca sa-si puna okelarii de soare invers.
Legat de olita, pe mine m-a rapus lenea asa ca Filip vede olita o data pe luna ca sa nu uite cum arata. Asta daca am o zi buna si neaparat daca prind primul kk al zilei. Daca ratez nici nu ma mai obosesc pana luna urmatoare
Am hotarat sa nu ma stresez cu asta acum. La anul pe vremea asta cand o da caldura bine il las la chiloti prin casa si atunci n-re decat sa se rahateasca pe el daca n-o fi in stare sa ceara olita. Dar am incredere ca e baiat destept si o sa prinda repede smekeria.
Si eu tot din obor o sa-i cumpar sandalutze. Dupa mine cerinta de a fi din piele nu prea isi mai are rostul pentru ca el le poarta cateva luni si apoi adio. Asa ca pot sa renunt lejer la asta. Dar daca va zic ca am vazut din piele cu 200.000 ma credeti? Singura problema ar fi culoarea dar nu ma deranjeaza. Sunt maro. O sa merg zilele astea ca deja saracul scoate limba in ghete.
Tocmai am citit cronica zilei de azi la c-ta. Costi, felicitari pentru curajul de a ramane singur cu trei copii!!! Acum intru sa ma desfat si cu pozele... Waw, ce s-a bronzolit Andrei...
Doamne, ce dulceti de copii dorm acolo in carucioare, mi-e drag de ei cum stau cu piciorusele goale de-mi vine sa pup monitoru'
Mickyyy, in primul rand felicitari pentru casa! Sa fie intr-un ceas bun, s-o stapaniti sanatosi si sa traiti vremuri fericite in ea! Ma bucur ca mai reusesti sa ne mai dai de veste despre voi.
Ai dreptate, copiii sunt diferiti, iar puterea exemplului este mare.
Sa nu va speriati, tot la 2 ani il las in fundu gol, nu m-oi apuca acu sa fac la olita ca sa-i dau un bun exemplu
Asta mi-ar lipsi in casa mea de nebuni... Asta e dezavantajul primului nascut, dar la urmatorul o sa fie si mai bine.
IAr incep cu bb2??? Helllllloooou, opriti-ma ca daca nu, ma impusc singura 
![]()
Oricum incerc sa nu ma mai gandesc la asta acum. Mi-am inventat o dieta ca sa dau slana jos si vreau sa ma tin de ea cat s-o putea. Fructe, rosii, branza, gratare, salate la greu. Pe langa asta biciclez la greu cate o juma de ora, tot incerc s-o fac dis de dimi pe stomacul gol ca asa cica e cel mai eficient dar nu-mi iese. Dupa primele 10 kile lipsa imi dau voie sa ma gandesc iar la bb2. Nu de alta dar daca nu slabesc am toate sansele sa bat suta lejer la a doua sarcina, si chiar nu vreau. Nu dpdv estetic, care a picat pe planul doi, ci pentru ca ma dor gleznele si laba piciorului cand ma trezesc, pentru ca gafai daca urc un etaj, ma rog pentru ca nu ma simt bine asa.
Adina, inteleg perfect cum e cu adormitul in cada. Daca am mai fi avut si noi nu era exclus s-o pateasca si Mihai dupa saptamanile groazei.
In sfarsit a venit acasa. CICA. Il asteptam ca pe painea calda sa ma mai ajute si pe mine si cand colo zici ca e olog, ajung sa-l oblojesc si sa-l ingrijesc tot eu pe el. Ieri a venit la trei jumate si la patru a cazut in pat. Daca nu trageam de el pe la opt cred ca nu-l vedeam la oki pana azi dimineata. Si azi a si intrat in paine la povestiri. Ce conteaza ca de 3 saptamani a muncit cate 14-18 ore aproape zilnic??? imi vine sa urlu la luna nu alta.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
mygirl spune:
Auoleu, mi-am adus aminte ca tb sa dau 2 raspunsuri.
Androix, multumesc de felicitarile de acum cateva zile. Intr-adevar am mai slabit, da burta tot mai am in dotare dp cum se poate vedea in pozele de pe plaja. Cred ca aerobicul m-a ajutat tare mult, dar si caldura si renuntatul la alaptat. Mai am un pic(vreo 5 kg) si revin la lookul din vremurile bune (mai putin la tzatze ca acolo nu mai am nici o sansa, decat cu cauciuce sau bureti
).
Ioana, parca tu intrebai de ghirlandele de pe pereti? Mi-a gasit sotzul un font tare dragutz ptr word, FLORALIS se numeste, am scris LMA Alexandra, am printat pe hartie colorata, am decupat si am lipit pe sfoara literele. Am aplicat si cateva stelute sclipicioase pe ici pe colo...si toate astea le-am facut cu vara-mea pe la 2 noaptea, ca mai aveam putin si-mi decupam si dstele de somn. Da rezultatul e frumos si fata merita. Le-am pus la naftalina ptr la anul![]()
Oana,
de
Pozele noastre
mygirl spune:
Tot pe aici bantui, ca Alex inca doarme...de la 11.30!!! A obosit-o rau de tot alergatul pe nisip! Si eu n-am chef de nimic, numai gandul ca tb sa merg la stomatolog dupa-amiaza imi taie orice elan. Mi-e asa fricaaa..tb sa-mi fac un pic de curaj
Oana,
de
Pozele noastre
patriciaRO spune:
Oana, pai da, misto faza ca avea bani si nu i-a luat, decat la un moment dat, aproape de finail, i-a apucat si i-a aruncat pe jos... Dar deja era nesemnificativ ca le alesese pe restul... Astia nu i-au placut. Poate daca-i puneam lei, ii alegea, euroii nici vorba!
Mistoace pozele de la plaja si bag sama ca cei mici s-au distrat destul de bine. Alexandra e o dulce si tu la fel ce sa mai vorbim!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">