Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (92)
Raspunsuri - Pagina 7
Cloreta spune:
Elisor 
Chris, ciocolata e foarte buna dar se pare ca si foarte scumpa acolo. Am niste prietene care au fost la editia trecuta si asa mi-au spus. Si nu cred ca s-au dus cu buzunarele goale:))
Fetele din Bucuresti. Azi s-au anuntat 33 de grade!!!
Pozele mele
Cornelia spune:
La multi ani fericiti Dragos Octavian!
La multi ani Florentina! Scuza-ma ca m-am trezit abia acum.
Andutzy, condoleante!
Am vizionat cateva poze. Bianca e tare dulce! Am vazut si ca Delia a reusit sa il faca sa planga pe Andrei
.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
babygirl spune:
CLoreta,nada!N-am gasit infarmacii.
Andutzy,sincere condoleante..
Sotul meu s-a intors dimineata acasa dupa 22 de ore de munca.Au inregistrat episodul 400 al unui serial si l-au facut de 90min in loc de 20min.Cred ca azi doarme toata ziua. Dimineata,cand s-a trezit Ema si am iesit din camera l-am gasit dormit in cada. Partea buna este ca acum am culcat copilul langa tatic.Cred ca va dormi si ea mai mult.
ChrisDun spune:
Multam', Clara. Asta auzisem si eu pe la serviciu...
In fine, s-a milostivit sotzul si mi-a trimis ceva poze. Ultimele doua sunt de duminica, dupa ce i-am taiat (stramb!) bretonul ![]()
De ieri am schimbat radical programul Carinei - adica isi face somnul de 9-10 dimineata in carut, afara, si cel tarziu la 13.00 este inapoi acasa. Gata cu plimbarile dupa pranz! Tin minte ca si anul trecut pe vremea asta a fost la fel de cald - si cand ne-am externat era trecut de 30 de grade celsius.
Fran, mi-au prins bine lamuririle despre crema de soare, mai ales ca de doua zile Carina are bratele rosii fiindca taica-miu nu intelege ca nu trebuie tinut copilul la soare asa, in prostie
Si ii zic de fiecare data sa o tina la umbra, dar degeaba! Azi i-am pus lotiunea de plaja pentru copii de la Nivea - in lipsa de altceva 
elisor spune:
Mercedes cu Andreas nu m-am stresat cu olita absolut deloc in ciuda unor pareri gen: "pe vremea mea...", am tinut sa fiu eu acel gigi contra, asa ca l-am pus pe olita la 2 ani si 5 luni si am reusit in 3-4 zile sa scapam de scutecele de peste zi, iar la cele de peste noapte in jur de 2 ani si 11 luni - 3 ani.
Asa ca nu intrevad ca voi face altfel la Bianca, recunosc ca si din comoditate, dar nu zic nu ca cine stie...
Ce n-am inteles eu e la ce fel de risc se refera?! Pe mine m-a invatat cam in jur de 8 luni cu olita, dar am facut pe mine noaptea mult timp ![]()
Multumesc de instiintarea cu inceputul anului scolar, la cat schimba astia legile te ia amarul.
Cristina targ de ciocolata??? Vai mie, ma bucur ca nu sunt prin preajma lui, ca altfel nu rezistam si am inceput a 2-a sapt. de abstinenta, ma stimuleaza si rezultatul ce-i drept.
Pai doar nu petreceti non-stop, o fi foc un ochi aruncat la targ, eu ma multumesc (de data asta) si cu detaliile literare.
Astept pozele de la motz.
11 luni
Eli si puisorii Bianca
Andreas 
elisor spune:
Cristina s-a facut mare Carina si ce strungareata aveti voi acolo.
Poza 3 e dupa taierea motzului, nu? Imi place tare mult si unde sunteti voi doua.
Tot uitandu-ma la pozele voastre eu am senzatia ca toti bb au crescut schimbandu-si fizionomia, dar uitandu-ma la a mea eu o vad tot un bb. Sa fie sugestia subiectiva sau chiar asa si e?!
11 luni
Eli si puisorii Bianca
Andreas 
Danelutza spune:
[size=5]La multzi ani Dragos Octavian[/size=5]
Mai fetelor, Isabella ma omoara, e a treia noapte de cind da concert pe la ora 2 si urla frate, ii dau apa bea, o pun sa doarma si cind vede ca dispar de linga ea incepe urlatoarea si da-i si da-i. Cred ca vrea linga mine, s-o mingii, sa doarma cu mine, dar nici n-o iau cu noi in pat. Pai degeaba m-am chinuit eu aproape un an sa doarma la ea in patutz ?! 
Cit despre olitza, am inceput si eu s-o pun pe la 6 luni jumate, a facut, dar in ultima perioada, cum face des din cauza picaturilor de fier, o prind din cind in cind. Nu-i fac orar pentru kk, i-am facut pentru dormit ca e mai important sa doarma la prinz 2 ore. Lasa c-o sa faca si la olitza. Aaa, dar i-am cumparat chestiune din aia de pus pe wc, am vazut la Loreen si am crezut c-o pacalesc si eu sa faca acolo. Se uita in jurul ei foarte incintata si... nimic.
Gata, va las, am trancanit ca o moare
Olga M asteptam vesti bune. Lasa c-o sa uite de mindrutza, ca doar aia n-are doua si a ta-i defecta. Iote ca vorbesc si prostii, scuze.
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
fran spune:
Crema de plaja-pe aia cu SPF50 zice ca e ecran total, iar pe aia cu SPF40 zice ca perimte o foarte usoara bronzare. Eu n-am gasit cu SPF30 decat de la Nivea (kids)-si scria pe eticheta ca e colorata ca sa permita o distributie eficienta...eu nu mai iau colorate ca ii dau dupa ce e imbracata de iesit pe partile care raman expuse si mai mazglesc si hainutele pe margini
Adina-atunci lasa-ti sotul sa doarma ca trec eu dupa-amiaza pe acolo si va zic ce si cum.
Am fost la miniblu, acum ne-am intors...jalea mare cel putin la ala din Tei. Am luat o palariuta cam scumpa-350 da' mi-a placut ca se leaga (altfel Iepu' le arunca cat-colo) si are si un fel de protectie pentru ceafa...Aveau sandalute maaaari la nr.19 pentru noi-in jur de 700-ok calitative-totusi doar 2 modele in timp ce la crido erau mai multe...La nr. 18 doar un fel de "tarlici" din panza
. Aia ii veneau bine da' ce sa facem cu ei...
M-au fentat tantiile de acolo si un joc puzzle si cuburi (6) clementoni, mi-au zis ca sunt din plastic cuburile si se pot roade (gen cuburi clementoni)-aiurea, l-am desfacut acasa-carton curat.Si mici rau cuburile alea, abia le-am potrivit eu
. L-am pus la pastrare ...minim un an cred...si cu tablita de scris Chicco-cu aia se joaca Iepu' , ca am plecat cu ea agatata de caruta-pune stampile![]()
Ochelari de soare meseriasi, Polaroid...700.Mda, eu am luat la munte unii cu 30.000 de la telecabina spre Babele
-si zicea pe ei ca au si protectie-da' nu prea cred la pretul ala...
Hainute de in-astea se sifoneaza ca naiba din cate stiu eu...body meseriase cu bretelute babidu-210.000(albe). Din astea i-am luat mai demult-meseriase, da' tot cam scumpute zic eu...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
patriciaRO spune:
Dragos Octavian
Sa cresti mare si sa fi cuminte!
La mot Pifosul a fost tare haios. Mai intai i-am luat motul si nu taia foarfeca, dar micutul a stat cumintel si i-am zis nasei sa taie din varful foarfecii ca asa taia. Apoi i-am pus tava si s-a repezit in ordinea asta la:
- pix
- chei masina
- banut argint
- marker
- CD
- ceas
- telefon mobil
- lipici
- foarfeca
- papiota
Apoi tortul si am plecat in parcul de distractii! A fost mai bine asa decat cu multa lume, cum initial vroiam, ca si asa copilul eram foarte obosit si a adormit in masina, in drum spre parc!
Una peste alta a fost tare fain!
Nasa, la imbracat din cap pana in picioare cu detoate. I-a dat si banuti, i-a luat si tricicleta si multe alte jucarii! A fost cel mai rasfatat!
uitati ceva pozulici: 1 AN, ALEX
Andutzy, am citit ce ai scris. Imi pare tare rau. Condoleante!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
fran spune:
Hai mey cum sa corelati inteligenta cu motricitatea...v-am zis ca eu am mers la un an jumate si sunt desteapta foc
Si cred ca nici varsta primelor cuvinte nu e cine stie ce indiciu- Einstein a zis primele cuvinte la 4 ani![]()
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut