Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (92)
Raspunsuri - Pagina 10
simona_filipas spune:

LA MULTI ANI MATEI !
LA MULTI ANI ALEX(zis si Pifosul)!
LA MULTI ANI STEFAN! 

Sa fiti sanatosi, fericiti si sa aveti parte de noroc.
Imi cer scuze fata de voi pentru ca am cam intarziat cu urarile
Simona
de
Dragos Octavian
simona_filipas spune:

LA MULTI ANI DRAGOS OCTAVIAN! 

Sa fii fericit si sa ai parte de noroc si sanatate ca te iubim mai mult decat orice pe lumea asta. Dupa 8 ani de casnicie ai aparut in viata noastra...ca un inger, un inger cu ochii ca mura. Acum un an cand te-am vazut pentru prima data mi-au dat lacrimile de fericire si acum dupa un an inca imi dau lacrimile de bucurie si fericire.
Sa ai parte de tot ce-i mai bun in lumea asta.
Simona
de
Dragos Octavian
simona_filipas spune:
Fetelor Dragos va multumeste frumos pentru urarile primite.
Acum ca am reusit sa recuperez ( lipsa acuta de net) pot sa va si raspund cate ceva.
Adina superbe desenele. Foarte talentat respectivul
Gabitza vazut filmulete si poze. Imi vine sa-l mananc de dulce ce-i. Totusi n-am inteles ce-a ales de pe tavita( in afara de CD)
Florentina ce printesa ai tu acolo? Scuze pentru intarziere: La multi ani! Sa ai parte de tot ce-ti doresti in viata
Andutzy sincere condoleante. Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace.
Referitor la taiatul motzului eu stiam ca-i poti lua motzul intre un an si trei ani. Asa ca nu-i nimic daca-i luati motzul cu cateva zile intarziere.
Elisor , Bianca e mortala cum doarme.Si cu capul pe ursulet.
Turta am comandat-o la aceeasi firma care-i face si tortul si de chefuit ne chefuim sambata. Atata doar ca sper sa fie vreme frumoasa. Numai sa nu ploua ca altfel am pus-o...pe romaneste.
Bea frumoase pozele iar costumasul mi-a placut tare mult. Vai si ce de a ales de pe tava.
Simona
de
Dragos Octavian
babygirl spune:
Constanta,am citit cu jind ce ati scris.Ce mi-ar fi placut sa fiu si eu cu papadia mea in nisip! Gabi, mi-l imaginez pe Costi cu 3 copii poznasi..:)Vrem si noi sa tragem o fuga la mare.Cred ca ne-ar prinde bine o gazda.Cunoasteti pe cineva care are un ap.pe care il inchiriaza pe perioade scurte? Nu venim decat vreo 3 zile.
Fran, n-am mai ajuns la reclama - reclama mascata .Ai fost? Ce ai gasit frumos? Si eu caut sandalute,dar Ema poarta nr.19.
Beatrice, ce inseamna cand copilul alege lipiciul de pe tava..ca nu ma duce mintea..?:)Observ ca puneti tot felul de lucruri interesante pe tava.Eu ma gandeam la icoana,carte,creion,perie,bani,dar cred ca voi mai cauta cateva obiecte,acum ca am citit ce ati scris voi.
Androix spune:
fetele, maine merg la kinezi
Sunt deosebit de incantata.
Am fost in carrefour si i-am luat sandale lui Filip la oferta din piele cu 200.000, maro exact ca alea din piata. Asta pentru ca nu stiam cand mai ajung in complexul de la obor, ca io imi fac cumparaturile si tzusti in masina, si mi-e lene s-o mai iau in jos spre complex. Pentru asta tre sa merg special. ma rog... poate ii gasesc si maine la kinezi. Erau unele si albastre dar ori erau prea mari, ori prea mici.
Capsuni, eu din obor am luat. Ioana, sa fiu sincera cred ca as fi inebunit sa nu am piata la indemana. Nu va povestesc cand am fost io somera acasa, fro 2 ani si n-aveam nici masina
si ca sa economisesc la sange faceam piata regulat. Tot la doua zile
deja devenisem de banc cand ziceam ca iar am fost la piata.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
elisor spune:
OlgaM asa cum ti-au spus Ioana si Danelutza, Maya mititica te simte si "cerseste" afectiunea ta. Cat priveste premergatorul - daca Maya nu-l vrea nu insista, asteapta sa o "pasioneze", ii va veni timpul. Si eu am pus-o pe Bianca sporadic sa vad cum sta cu interesul fata de el si mult timp nu facea ddecat sa stea, apoi a descoperit ca se poate merge cu spatele, as fi curioasa acum sa vad daca inregistreaza vreun progres cu el dar n-am unde s-o pun.
Daca lucrurile nu merg bine, in sensul de progres, cu sotul tau, canalizeaza-ti gandurile spre Maya, sotul tau (implicit viata ta) nu mai are ce sa consume, ati ajuns intr-un impas, bateti pasul pe loc, dar Maya e avida de tine si nu numai fizic ci afectiv.
Vino la Bv cu Maya!
Nu te mai stresa ca nu face cutare sau cutare lucru, scoateti din cap lucrul asta, crede-ma ca m-am stresat destul incat sa-mi dau seama cata energie am pierdut gandindu-ma intruna de ce fata mea nu face ce fac ceilalti. Si dintr-o data a inceput sa vrea ea, sa doreasca sa faca mai mult decat statul in fund. Acum pasiunea ei este sa ma traga de haine si sa se ridice. Dar ma trage si mai nimereste si cate-o suvita de par si-mi dau lacrimile, dar ma bucur ca a devenit atractiv ridicatul in picioare. Din pacate cu santierul asta nu prea pot s-o las sa se desfasoare, mai mult afara.
Rabdare, isi va da drumul cand va fi ea pregatita.
11 luni
Eli si puisorii Bianca
Andreas 
loreen spune:
Vai ce bine-i seara cand se asterne linistea-n casa si in urechile mele...am culcat-o pe draga de ea ca ma lesinase si azi de dupa-amiaza...spre seara mi-a tras si ceva mirositor pe la nas si pana acasa mi-a imputit definitiv masina...Nu va zic ca in parc era in elementul ei scobind si cotrobaint prin carucioarele tuturor cu o naturalete vecina cu nesimtirea...De data asta nu s-a mai bocit,au fost cuminti toti si cand au primit grisine au devenit muti de-a dreptul...
Insa de mancat tot nimic...saptamana asta o las in pace...de cealalta iau masuri
Adina eu chiar nu stiu pe nimeni ca te-as ajuta cu cea mai mare placere...poate celelalte fete sa cunoasca ceva...
Cuscra am luat si eu capsuni cica de-ale nostre...pai mai bune erau ale lor ca astea pe langa ca-s acre greata is si pline de jeg care nu se curata decat cu peria...Asa m-am enervat incat acuma seara am halit niste snitele de pui...ca doar ce-o fi?!
Unde-i aia la "kinezi"?!
Ca mi-am adus aminte acum eu crema de plaja tot de la Avene am aia cu 40+...si am schimbat si trixera de la ei cu Cold Cremul tot de la ei...este mai hidratanta si are si zgubi meu in sfarsit pielea fina si moale...
Vad ca iar chiulesc fetele...asa ca pentru cele care sunt in sesiune le tin pumnii si multa bafta...pentru copilasii bolnavi le trimit un sac doldora de sanatate iar pentru cele cu probleme le sunt alaturi ca doar stiu ce-nseamna si as vrea sa le zic ca maine va rasarii soarele si pe strada lor...
Daca nu mai intru in seara asta va spun de pe-acum noapte buna si lunga...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
elisor spune:
Imaginati-va 30 grade intr-un oras de munte...
Andreas s-a balacit in fantana arteziana din parc, iar Bianca in maieu si in picioarele goale, prin iarba...se urcase o furnica pe ea, dar n-a deranjat-o ca era preocupata sa prinda o papadie.
A poftit si la cornetul meu de inghetata, asa ca a lins de cateva ori.
Pe la 20.30 franta, nici n-a mai vrut sa pape (ultima masa la 17), la nani.
Danelutza somn linistit Isei!
Nu ne ajungea o baie si o camera in haos, am inceput si cu a doua baie santierul.
11 luni
Eli si puisorii Bianca
Andreas 
Danelutza spune:
Elisor multzumesc, sper sa ma lase sa dorm la noapte, daca nu ar fi a patra noapte si nu mai rezist. Plus ca miriie destul si ziua, nu vrea sa manince decit fortzat, daca o las sa bage miinile in farfurie e bine. Ieri de exemplu, avea verdetzuri si carne prin par, de a trebuit s-o spal la prinz. 
Fetelor am si eu o intrebare. De ce oare e atit de nervoasa Isabella, o fi alintata, urlaaa si cind vreau sa-i pun pampersul si trage de el cit poate sa-l dea jos. Nu-i place nimic, e mofturoasa, vrea sa faca doar ce vrea ea. Ori incearca nervii mei sa vada pina unde poate merge, ori o doare ceva, ori... nu mai stiu. Si ai vostri sint asha ?! ![]()
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
elisor spune:
Loreen treci pe comic sans inapoi ca mi s-au dilatat pupilele
, tu faci cum vrei, totusi
Las-o mai pe Delia in pace, e curioasa, foarte bine, asa se naste tupeul care e musai sa-l ai in CV ![]()
Simona, OlgaM multumim de complimente.
OlgaM n-am mai vazut o poza cu Maya demultisor...
Intrasem de fapt sa va spun, ca din pacate, ma alatur grupului de mame
(sper sa nu se supere nimeni pe mine, glumesc) pentru ca mi-a cazut Bianca din pat, din patul lui Andreas, numa' ce m-am intins sa iau un scutec si cand ma intorc si ea...intinsa pe jos. Doamne, mi-a stat inima! N-a plans, sper ca mi-am invatat lectia.
Noapte buna!
11 luni
Eli si puisorii Bianca
Andreas