Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (92)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Elisor din greseala am selectat altceva,fara intentia de a atenta la retinele cuiva...si pup eu bulanele lui grasa sa treaca buba de la cazatura...uite asa ati intrat in randul lumii la busituri...
Las ca-i dau eu numai tupeu lui zgubi...sa fie in banca ei nu cu tupeu ca poate pana cresc ei se duce vremea tupeistilor si mai au loc si astia cuminti(...ca mine)

Danelutza is mai multe variante...creste si are o perioada de negare,apoi vreo lucratura dentara,ar mai fi si niste paraziti ca astia noaptea isi fac de cap si provoaca iritabilitate, nervozitate, insomnii...eu is la fel de suparata pe a mea ca se trezeste asa de dimineata desi se culca la ore destul de avansate si artrebui sa zic mersi totusi daca cumva nu se trezeste pana atunci...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

AZI, IN PARC

11 luni
Eli si puisorii Bianca Andreas

Mergi la inceput

Danelutza eu ii suspectam dintii cand se trezea noaptea, dar de prea multe ori am avut alarma falsa ca sa mai cred, trebuia sa avem gura plina de dinti. Bianca se trezeste si urla ca-i cade suzeta si ma-sa tre' sa sara sa i-o infileteze, dar e cale lunga de la mine pan' la ea si se scoala de-a binelea si daca tot ma trezesc o iau la noi in pat (mare greseala, dar mi-o asum, ca-mi place), daca zici ca e de cateva nopti eu ma gandesc totusi la vreo eruptie. Cum stati?

Loreen daca n-ai niscaiva tupeu din nascare nu-l mai culegi din mers, las' sa aiba ceva acolo, de samanta Pare dezghetata Delia si stie ce vrea, imi place.

Fetelor am gasit azi in beci intr-o cutie un pachet de scutece Pampers de acum 7 ani, credeti-ma pe cuvant ca si-au imbunatatit mult calitatea. Si si atunci erau cu scai si erau in top.
Sunt bucuroasa ca le pot folosi pentru Bianca, mai scutesc niste bani.
Maine merg sa-i iau pantofiori roz de lac, i-am vazut azi dar trebuie sa luam si o sosetuta cu noi ca pe piciorusul transpirat nu prea se insurubau. Si sunt la incredibilul pret de 14 ron. Am gasit un magazin in care au lucruri de la TCM.
Noapte buna, pe bune acum!

AZI, IN PARC

11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Am venit eu sa sting lumina:)))
Teodora a dormit la ora 23.00, e asa agitat afrate, nu sta locului nici in patut. Acum de cand merge si in patru labe se ridica si in pozitia asta in patut si pr urma tusti in picioare

Dar sunt fericita ca a venit mama! Asa ca pot sa mai umblu si eu de nebuna un pic.
Constantaaaaaaaaaa, sunt invidioasa mey pe voi cu plaja:)) Am vazut pozele, doamne ce draguti sunt ei la soare. Da' nu e prea cald? In Bucuresti a fost jale azi si eu am iesit abia pe seara cu fata afara.

Ioanaaaaaaaaa, ai mp puiule. Iar!!:)))
Loreen, mie imi place fontul ala ca e mai aerisit, dar daca nu ii place lu' Elisor renunt:)))))). Dar cum de adormit Delia asa tarziu?
Danelutza, s-ar putea sa fie dintisorii daca pana acum era fetita cuminte.
Olga, luati totul incet. Maya te simte si de asta e si mai agitata. Incearca sa ii acorzi atentia pe care si-o doreste, nu are nici o vina puiul. E grea situatia prin care treci dar mormolocul mic, mic nu stie si vrea sa fie iubita si alintata. Iti doresc sa ai rabdare si putere.

Capsuneleeeeeeeeeeeeee, capsunici, am luat din piata acum pe seara cu 25 de mii lei vechi care este. De la niste oameni de nadejde, adica romani cu gospodarie. Ioi si ce bune suuuuuuuuunnnnt, aromate si romanesti. Ziua nu gasesti decat tiganii care ii praduiesc la prima ora pe tarani de marfa ca sa vanda ei la suprapret. Am avut bafta.
Nu stiu ce mai aveam de spus.
Hai noapte buna, sting lumina!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

la multi ani, Dragos Octavian!!! sa cresti mare si frumos si la corp si la suflet!

elisor, ce povestesti tu acolo de bubite la pasa am avut si noi cand i-au iesit dintii de jos, am fost cu ea la doctor, ne-a zis ca e o ciuperca si ne-a dat o alifie cu antibiotic cu care am uns-o, i-a trecut in 2-3 zile. dar arata groaznic, i se lua pielea cand se spargeau pungutele cu lichid, ca atunci cand ai pielea arsa de soare. acum am citit ca si iuliana spune la fel.

multumesc frumos pentru lamuriri, iuliana. ma apropii de sfarsitul cutiei cu lapte praf si o sa-l incercam pe asta, sa vedem ce spune fata. am vazut intr-adevar whole milk, 2 la suta si 1 la suta. sper sa-i placa!!! pediatrul ne-a zis ca dacanu-i place, sa punem nessquick in el. dar deocamdata incercam simplu. mersul de-a busilea e important mai ales ptr fetite ca le dezvolta bazinul, soldurile, mie mi-au spus treaba asta si pediatrul ei din franta si cel de aici. fratele meu a fost tinut in tarc din cauza de casa cu frig pe jos, si atunci s-a motivat sa mearga direct, fara sa o ia de-a busilea.

asta mica a mea, cat un tar, dar picioroangele serioase. poarta 19, daca va vine sa credeti!!!

eu inca nu am cumparat olita, trebuie sa ma mobilizez, ca o vad cand face kk si cu asta vreau sa incep, cum o vad ca se screme, repede pampersu jos. asa au inceput si cu mine, imediat ce incepusem sa stau asezata, mi-a spus mama ca ma puneau pe olita de la 6 luni dupe ce beam biberon si cand vedeau ca ma screm. si cica am inceput f repede sa semnalizez caca.

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hai ma pisuk, nu ma lasi pemine sa sting lumina?:)) LOL

Am revenit sa o lamuresc pe Loreen ce e cu kinezii! Adica chinezii din standurile engros, alea de la capat de Bucuresti. Acolo gasesti lucruri pe care le vezi in multe magazine dar la juma de pret. Asa ca dai o fuga la orele diminetii si faci economii engros:)))

Androix, maine dai raportul si ne spui ce ai luat. Si sa ne spui cat mai costa la ei casele (a se citi valizele)hahaha!

O noapte linistita!

Pozele mele

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ALEXIA-IOANA!
LA MULTI ANI JULIANA!

Sanatate, dragoste, fericire si noroc!

11 luni

Mergi la inceput

Cloreta uite ca sting eu lumina ca demult n-am mai facut-o, caut torturi pe net, mama si ce-am mai vazut, dar cine sa mi le faca?!

Loreen pune mama ce font vrei, ca invatul are si dezvat...

Pisik exact asa sunt bubitele cum le-ai descris, nu stiu care o fi cauza, dar ma indoiesc sa fie de la dinti, zau nu inteleg de ce stagneaza la 2, deci la noi pica varianta eruptiei.

Dar Monu pe unde? La Baia Mare, cumva, ca nu-mi aduc aminte sa fi citit?

Atata vorbiti de capsuni ca m-ati starnit si totusi, nu vreau sa ma abat.
Au aparut cumva si caisele?

11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Imobiliare: Schimb casa mare in Florida, chiar la girla/balta/apa/ocean, cu apartament, casa, orice-ar fi in Brasov. Ca mi-au sarit ochii ca in desenele animate cind am vazut ca aveti muntele in spatele blocului.
Eu m-am saturat de balta si caldura (si avem aer conditionat si-n fund, daca vrem); vreau munte, aer curat, copaci care miros frumos; nu palmieri!!!

Am vazut pozele fetelor din Constanta; pai plaja de acolo seamana perfect cu plaja de aici ... mai putin catelul somnoros din ultima poza
Super copilasi, dar si mai super e ca va intilniti si va mai relaxati creierii.

Si pozele lui Elisor, dupa cum spuneam. Am vazut papusica dolofana si frumoasa foc, s-o maninci bucatica-bucatica

Aaaaaa, si pozele Oanei si Alexandrei de la petrecere Cel mai mult am stationat la pozele cu mincarea de la 6 luni si de Craciun Oana, poti sa imi scrii niste retete? Ca deja imi chioraie stomacul, iar gura imi saliveaza de pofta ...

Mai, nu apuc sa scriu citeva rinduri, ca se trezeste printesa lu' mama. Minca-o-ar mama, ca a dormit 2 ore incheiate, timp in care i-am facut lista de cumparaturi sotului si citit ce ati mai scris voi.

Revin deseara, sa sting lumina si sa dau buna-dimineata, cu urarile de LMA.

Pupici.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

elisor, mie imi refacuse bubitele astea cand ii crapa gingia la al 5lea dintisor, i-am tras preventiv cu alifie din aia cu antibiotic si dupa 2 zile se calmase. probabil au sistemul imunitar solicitat de la dinti, stiu si eu? in orice caz, mie ambele eruptii mi le-a facut cand ii crapa gingiuta. si nu merge ince la cresa, sa fi luat ceva de acolo.

gata! am stins lumina!

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput