Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (92)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza....

LA MULTI ANI Alexia Ioana...
LA MULTI ANI Juliana...

...sa cresteti mari puisori, sa va faceti fate frumoase si sa va dea viata noroc,sa iubiti mult si sa va iubeasca lumea de doua ori mai mult,sa luminati viata parinti vostrii...
Pai bine fetele nu puteati zice ca va arde de gargara ca mai stateam si io la barfa.Terminasem de facut niste snitele de pui aseara ca azi a plecat Bianca in excursie la manastiri si vine abia spre seara...

CLara ma chinui de vreo saptamana sa o culc pe Delia dupa ora noua in speranta ca va dormi mai mult,dar n-ai sa vezi,si apoi ca-i vara si doar nu ne-om culca precum gainile la 7...dar vezi sa nu aiba ceva efect la ea...tot devreme este sus si la fel de ciufuta cand vrea...
Am priceput cu chinezii care-i treaba... banuiesc ca la Europa va duceti...

Elisor am vazut buflina in parc si este atat de minunata...zau pe bune...si este si ea schimbata fata de acum cateva luni,are alura de domnisoara in toata regula,finuta tare...
P.S Monu este la Sighet...

Oana C las ca-ti trece cu venitul in tara ...gaseste acolo un loc cu munte in spatele blocului,daca nu pune un tapet...ca eu as pleca si maine din tara daca nu as avea un sot plin de spirit patriotic... oricum de tara nu ma mai leaga mare lucru...

Si mandra mea de fata cand are eruptie dentara are modificari la fofo...eu stiam de la Bianca ca odata cu iesitul dintilor se modifica aciditatea urinei si din cauza asta apar tot felul de iritatii.LA Delia este prezent un miros cam dubios si m-a lamurit celebra ca este corelat cu eruptia dentara.Culmea ca a avut dreptate...

MA duc sa-mi pregatesc zgubi tazmanian de plaja...pare in toane buna dar nu as baga mana in foc ca este si dispusa sa stea pe nisip...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

OanaC s-a facut! Sunt de acord, aproape, mai putin cu furnicile alea imense sau ce-or fi, ce le-am vazut pe la tv de m-a luat groaza ca poti muri din asa ceva daca nu faci nus' ce tratament de urgenta. Pai marea nu-i peisaj mirific dom'le? Mie mi-ar place sa locuiesc pe malul marii, dar fara Katrina, Andrew si prietenii

Loreen dac-ar fi de la dinti n-ar trebui sa se manifeste niste semnale prin gura ei?! Manca-o-ar mama de scumpa ca duc lupte seculare s-o cat de dinti, dar io-s mai smechera decat ea si cand rade vad care-i situatia. Miros nu are ci doar bube cu lichid, sper sa vad o imbunatatire cu noul tratament.
Cat te invidiez ca mergi la plaja, mama, mama!

Pisik nu te-ai lasat cu lumina

Nelia vad ca n-a aparut cu nici o veste...
Tdi iar a disparut, Stefania e in focuri, Mikka...

11 luni
Eli si puisorii Bianca Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ALEXIA-IOANA!
La multi ani JULIANA!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
LA MULTI ANI Alexia-Ioana si Juliana !
Adina-n-am mai ajuns nici eu la reclama - reclama mascata , ca am avut iar oferta la plimbat Iepu' dupa-amiaza...da' in juma' de ora acolo plecam
Chris-vazut poze, parca seamana Carina din ce in ce mai mult cu tine. Ochisori gri ca ai ei eu am vazut la o fetita de 4 ani, nu cred ca la la varsta aia se mai pune problema de schimbat culoarea. Cu polaroizii...nu-ti face vise, ca e pretul pentru aia de kupii, de fapt am vazut pe sensiblu.com ca au o oferta si cu 450-tot la din astia de bebei (polaroid kiddies).
Ioana-tu ai dat peste alte sandalutze pe acolo, astea pe care le-am luat eu incepeau de la 19. Numerele alea cu 13, 14 etc sunt alt sistem de numerotare. Noi aveam unii nr. 13 (tot de la crido) in care ii incape labuta imbracata in salopeta de catifea
Da' daca inca nu o pui pe Ana pe jos afara m-ai bine o lasi descultza in carut, ce sa se mai incinga si in incaltari...zic si eu...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Fran ce-mi plac sanadalutele!

11 luni si In parc
Eli si puisorii Bianca Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna dimineata!

LA MULTI ANI ALEXIA-IOANA SI JULIANA!
SA fiti cuminti, iubite, destepte, sanatoase si pline de noroc!

Nu avem si nou un emoticon are se intinde si casca:)
Mai, mai azi m-am trezit la ora 9.00

Pisik, ai spart becul azi noapte:)
Elisor, nu e musai sa te prinzi cand ii mai iese ceva. Zici tu ca are doi si poate o macina pe la gingiute si inca nu e umflat rau.
V-am zis ca am vazut in iarna o fetita de un fara nici un dinte? Era mititica si asa finuta, mergea in picioare bine dar dinti ioc.
Teodorei cred ca ii iese iar masea dar al patrulea dinte de jos e lipsa

Loreen, Europa da. Mama cum suna: ne pregatim sa mergem la plaja. Asa suna la mine numai in concediu:) Ce va invidiez Sa mai aduceti poze proaspete auziti?
Oana - Myrigl , arati excelent in cotum de baie!
OanaC, lasa casuta aia acolo si mai ia una la Brasov. Si faci naveta
Monu, e la Sighet la socri, ma amuzam ca vorbeste cu ukrainenii peste drum:))))
Fran, ne tii la curent cu moda se vede. Abia astept sa ajung si eu la cumparaturi pentru gargarita mea.
Aseara si eu i-am lasat doar sosete in picioare fara pantofi/sandale, ca era prea cald. Mama ce invazie de pitici e seara afara!

Gata, ma duc la treburi!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

LA MULTI ANI ALEXIA-IOANA si JULIANA!
Sa fiti tot ceea ce va doriti si sa aveti parte de noroc, fericire si sanatate

Danelutza si Dragos face scandal mare cand schimb pampersul. Culmea e ca atunci cand il dau jos rade si se gandila. Problema noastra e cand il punem. Ar sta-n curu gol banuiesc dar cine-l lasa.Scandalul nu este numai la pampers ci si la imbracat. Ma trec toate apele pina-l imbrac.

SimonadeDragos Octavian
Albumele cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

LA MULTI ANI, ALEXIA IOANA!

LA MULTI ANI, JULIANA!

Printese mici si dragute, sa cresteti mari, frumoase si sanatoase si sa va bucurati de toata fericirea din lume!

Neata, popor!

Sunt un car de nervi de dimineata pentru ca mi-au fost stricate planurile pe care mi le facusem de cu seara si a trebuit sa vin devreme la munca pentru un client bezmetic. Dar cel putin sunt reconfortata pentru ca aseara m-am uitat si eu la 2 episoade din LOST, descarcate de multa vreme, dar pentru care nu gaseam timp niciodata. Cred ca voi repeta experienta diseara ca tare e bine sa mai vezi si ceva fictiune decat Mogalzi pe varza. Care Mogaldea misuna in fiecare dimineata la 6 si apoi la 7 prin pat, mori de ras (asta daca nu mori de plans ca nu e inca ora de trezi) cand o vezi cu ochii inchisi cum se ridica in fund, merge de-a busilea 2 pasi si apoi cade rapusa. Dupa care se ridica iar, se intoarce in directia opusa, repeta schema si pica rapusa. Din cand in cand se pisiceste pe langa noi, cand scapa suzeta ne baga cate un "haide", ce mai, e scumpa foc. Ma consolez si eu cu fazele astea pentru supararea ca nu mai vrea sa doarma singura in patut.

Acum ca am dat si raportul de dimineata pot sa ma intorc la lucru linistita, desi nu am nici un chef. Iar magarul de client tocmai m-a anuntat ca nu mai vine, ca incurcatura pe care mi-a provocat-o sa fie completa. Sa aveti o zi mai buna decat a mea!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

ALEXIA IOANA si JULIANA

Sa fiti sanatoase, sa cresteti mari si parintii sa fie mandrii de voi! pupam mamicile..

Loreen, pai am sperat sa semene cu mine, cel putin la buna dispozitie si vad ca m-a mostenit!

Adina, lipiciul, poate fi o chestie de design, spre exemplu, sa-i placa sa lucreze cu asta, apoi mai este si de distractie, ca oricum a fost ultimul lucru de pe tabla. Icoana se pune in ideea ca-l faci preot sau ca-i place chestia asta!

Elisor, poza cu capacul e tare, nu mai zic explicatia pozei... Sunteti asa dulcele, ca-mi vine sa musc din voi, sa va pap cu totul!

Noi ieri am avut febra. Toata ziua 38.8 si abia spre dimineata a scazut la 36.1. Ideea este ca am facut vaccinul si apoi ne-am dus afara, seara in aceeasi zi si ma gandesc sa nu fi racit. Ca muci la greu si stranuta... Bine ca i-a coborat febra ca ma ingrijorasem Reactie la vaccin nu a facut la primele doua si zicem noi ca iesie din calcul, dar mai stii. Apoi dintii de sus care-i tot ies, coltisorii... In fine, bine acuma ca i-a scazut, ca ieri a fost atre marait. A dormit aproape toata ziua si n-a avut chef nici sa bea lichide ceea ce era bine... Dar am rezolvat-o mai pe seara! Cand a baut si suc si ceiut la greu. pana atunci numai lapte a vrut!

Azi stam in casa ca e soare cu dinti si bate vantul si nu vreau sa mai risc s-i creasca temperatura!

pupcii si party super!

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Bea, eu ma gandeam ca lipiciul e ca sa aiba lipici la fete...
Adina -am fost la reclama - reclama mascata . Incaltarile sunt destul de scumpute, intre 680 (sandalute portocalii) pana la 1,5mil (pantofi sport super meseriasi-din astia aveau si 18 pt. noi da' tot portocaliu-merge la fix cu lila, roz). Toate sunt de calitate, piele, talonet etc...La nr. 19 au cam toate modelele, totusi mai putine decat la crido. De la "croc" au overall cu 320(parca), noi am luat 2 body "mariner" fara guler(280) cu guler alb(310)-material din ala(100% bbc) da' care se intinde cum zicea Loreen ca a avut pt. Delia. In rest sarafane cu bluzite in jur de 400-500, body 110(da' numai 9-12 luni), pantaloni croc in jur de 300-400 cam asta...
Pe tavita noi am avut si floare(admiratori), papusica(copii)...
Fug ca Iepu' vrea la culcare...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput