Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (92)
Raspunsuri - Pagina 13
patriciaRO spune:
Chiar mai fetelor, exista vre-un site, unde sunt interpretate lucrurile alese de copii? Aveti idee? dati si la noi!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
mygirl spune:
LA MULTI ANI ALEXIA IOANA si JULIANA! SA FITI SANATOASE, FERICITE SI NOROCOASE!
Nu vreau sa va fac in ciuda, dar noi doar ce-am venit de la plaja. In aceeasi formatie ca ieri - Alex, Delia, Andrei...si noi pe langa ei
. Andreiutu si-a luat o buna portie de aerosoli din carutz, tolanit ca un pasha la umbra...si sooomn de voie. Maimutzicile noastre au misunat, Delia a fost ceva mai cooperanta azi si a testat nisipul, iar Alex a incercat apa cu pampersul
. La plecare n-am rezistat tentatiei si am facut un scurt popas la targul de haine. Nu va spun ca nu o puteam dezlipi pe Loreen de standul Mariquitta
.
Si sa nu uit ce-i mai important(pentru mine). Alex a facut aseara primii pasi, nesiguri, impiedicati, cu frica, dar inceputu-i greu. Intram si noi in curand in gasca umblatorilor!
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
loreen spune:
Da mai am fost la plaja...si Delia a apucat un somn mic in masina si la trezire era alt copil...adica a acceptat sa stea jos pe prosop ca pe nisip nici pomeneala...dar a stat.E un pas mare pentru tauroaica.Alex la fel de nonsalanta si cu ochii numai dupa biscuiti,ii prinde din zbor...Andrei belferoi de capitala la somnul talazoterapeutic...ca s-a trezit fortat cand am dat sa plecam...ca se facuse cam frig de la vant...
In final la plecare am fugit la targul de toale si am balit industrial la standul de la Mariquita si Kid's planet...erau si romanii de la "1 Iunie" insa nu se compara
...Iar la Pompea am realizat ce proasta sunt ca mi-am luat un tricou din oras cu 45 lei si la ei este 20 .Asa-mi trebuie...
Oricum eu sunt o cauza pierduta cand e vorba de toale la copii...pentru mine nu as da nici 2 lei daca am alaturi o cascarabeta cu haine de copii...
Uite www.dropshots.com/day.php?userid=89999&cdate=20060524&ctime=101404" target="_blank">aici exemplificari de la plaja
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
corni spune:
sunt restantza cu un motzat![]()
LA MULTI ANI !
simona_filipas - DRAGOS OCTAVIAN
si in direct:
monu - ALEXIA-IOANA
Boobooricu - JULIANA
eu nu prea am dispozitzie de nimic dar incerc sa-mi pastrez pe cat posibil vechile activitatzi ,motivul este durerea mea de ceafa,am fost cu rezultatul de la RMN la neurolog si mi-a spus ca am o hernie de disc cervicala,ce banuiam mai putzin,ma gandeam la ceva mai simplu de tratat ,nu este inca de operat, asa ca am ratat Viena insa este uratzica ptr. ca apasa pe radacina unui nerv si de aceea am dureri mari.Mi-a recomandat fizioterapie,am incercat sa ma programez la Sanatoriu la Techirghiol si tocmai in octombrie este posibil. Asi incerca si cu chropractica dar imi este teama,mi-a spus medicul de familie ca poate sa-mi faca mai rau sau din contra.Auzisem de un batranel din Mangalia care foloseste metoda asta dar nu este medic si m-a speriat doctoritza zicandu-mi ca poate dintr-o manevra sa-mi sectioneze maduva si aia sunt.
Gasca din Cta.,v-am vazut ca va relaxati la plaja cu piticii,cum e , nu bate vantul? Apa e rece inca?Cand mai mergeti?
ChrisDun spune:
Multa sanatate si fericire printeselor nascute acum fix un an!
Alexia-Ioana (Monu) si Juliana (Boobooricu)
Fran, m-ai linistit cu Polaroizii ![]()
Fetele care ati facut salata "Poienita cu ciuperci", vroiam sa va intreb daca e gustoasa? Merita sa incerc si eu sambata?
Acasa tot n-am net #$^@$_(I%)#$^*@_+$ asa ca fac ore suplimentare la serviciu ![]()
Numai bine,
Florentina G spune:
Cu scuzoaiele de rigoare,
[s ]Alex Pifosul
22 Mai
Stefan
22 Mai
Dragos Octavian
23 Mai
La Multi ani Alexia Ioana!
La Multi Ani Juliana!
Cand ziceam si eu ca apuc sa scriu ceva, s-a trezit mandra mica si agitata. Nu stiu ce e cu ea ca de cand s-a trezit o tine numai intr-o maraiala.
Am luat rezultatul de la copro si are inca viermisori.
Cum naiba au rezistat astia la tratament si giardia nu?! Eram pe punctul de a pune la indoiala rezultatul dar cica au adus la Scarlat Longhin un aparat performant care face analiza pentru fiecare clasa de miscatori in parte si care nu da gres.
Eu am avut o raceala crunta sora cu cistita, abia dupa doua zile de tratament pot spune ca mi-am mai revenit un pic.
M-am tot uitat la poze.... constantencelor, m-ati imbolnavit! Aratati super si voi si copiii. Sa nu-l uitam nici pe Andrei, cavalerul care s-a jelit dupa motz week-endul asta, e super dulce! Vreau la mare, la soare!
Pupici si pentru Biencutza cu ochii de azur, e atat de frumoasa ca iti vine s-o tii numai intr-o smotoceala!
Va multumesc mult pentru urarile de LMA,
! De doi ani incoace nu am mai dat importanta zilei mele de nastere, aproape ca nici n-am simtit ca a fost! Mai mult m-am bucurat de cadourile pe care le-a primit Maya!
Vroiam eu sa scriu mai multe dar deja nu mai are rabdare Maya. S-a trezit uda toata, o schimb si o scot un pic afara, pe la umbra!
Va pup mult!
Tina
9+ si
Maya
Pozele noastre
Maya la 11 luni
gabitzam spune:
Corni, daca e vreme buna noi avem de gind sa mergem in fiecare zi saptamana asta. Bate vintul destul de tare si apa e rece, dar oricum nu stam mai mult de o ora o data, cit sa ne ia un pic soarele. Eu tot sper ca pina plecam sa se imprieteneasca si Andrei cu fetele. Ca azi daca putea ar fi rupt-o la fuga cind l-a speriat Delia
Avem poze noi in albumul de la plaja, vedeti AICI.
Am fost si noi la tirgul de tzoale, ca nu se putea. S-a mai facut Andrei cu cite ceva. Iar eu, ca femeile, cu niste chilotzi
Sper sa-mi iau totusi ceva si pentru mine, ca mergem si zilele urmatoare.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni
Mickyyy spune:
Daca timp de postat nu prea am, de felicitat tot imi fac
:
La multi ani ALEXIA IOANA si JULIANA

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (31.03.2004)
Daria Maria (22.06.2005)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
patriciaRO spune:
Oana, bravo pentru pasi. Astia-s cei mai importanti. Apoi isi face curaj si gata o sa mearga mai bine. Bravo voua! Fete mari... Cine mai urmeaza?
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
Margott spune:

Am intrat sa mai dau si eu un semn de viata!
Vreau sa urez in primul rand tuturor fetitelor si baieteilor care au implinit un an La Multi Ani! Multe bucurii si mamicilor lor!
Spre rusinea mea nici nu prea am mai intrat pe forum, si cred ca am pierdut multe din vestile despre voi, dar incerc sa recuperez intr-un fel!
David este bine, e un vesel cum il stiti si doar cu 3 dinti!
Saptamana viitoare am sa plec la ai mei, s-ar putea sa stau o luna, asa ca iar dispar din decor un timp. Sper sa va regasesc cu bine si fericiti!
http://community.webshots.com/user/arcultro