Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (92)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Florentina Zentelul si oricare vermifug distrug parazitu ca atare dar nu au actiune asupra oalelor depuse si atunci apar iarasi.Ca sa fie tratamentul eficient se face in 3 cure cu doza unica sau cate 3 zile,la 2 saptamani interval pentru ca nenorocitii astia au un ciclu de evolutie de pana la 14 saptamani...

Gabitza am uitat de faza cand l-a speriat Delia pe Andrei...a fost mortala pentru noi care radeam dar pentru baiat saracutu... cine stie ce-o fi crezut ca-i face nebuna...

Corni naspta tare...uite eu din cauza unor asemenea diagnostice refuz sa ma duc la doctor...stiu ca mai este un centru de recuperare si fizioterapie langa spitalul Militar la parterul unui bloc...poate poti rezolva ceva cu asta pana-n octombrie...

A dormit Delia 3 ore legate dupa plaja de azi,de la 12,30 pana la 15,34...iar pe mine ma arde pielea pe mana dreapta ca un veritabil constatean tractorist ce m-am bronzat...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Vad ca Maya a adormit iar dupa o portie de tzitzi. Tocmai bine ca poate se mai domoleste soarele pana iesim afara.

Oana, felicitari pentru primii pasi ai Alexandrei! E minunat!
Maya nu da semne sa mearga prea curand, ii este frica sa paseasca daca nu e sustinuta. Cand iesim afara o tin eu de o manutza si tati de una si merge asa bine mersi.
E slabita, are cearcane, i-am stopat iar vitaminele de azi, cand am aflat ca inca mai are viermisori.

Fran, foarte dragute sandalutele, vreau si eu! Cred ca acum vom da o tura pe la magazine ca a strans Maya ceva banutzi la motz si trebuie sa le facem felul!

Intrebare pentru fetele care au cumparat vaccinul de 1 an - cat costa si cum se numeste? Trebuie neaparat sa ajungem sa-l facem si noi.

Eu ma confrunt cu aceeasi mare problema. Nu reusesc sa o fac pe Maya sa bea lapte de nici un fel. As intzarca-o si maine ca nu mai pot, mai ales ca de o luna incoace ar sta numai cu tzitzi in gura, tot timpul!
Inainte ii dadeam numai dimineata, seara si cand o culcam un pic, acum nu ma mai inteleg cu ea, cum ma vede ma trage de bluza!

Tina 9+ si Maya
Pozele noastre
Maya la 1 an

Mergi la inceput

Pai Flori biata fata vrea lapte pentru ca "cer" nenorocitii aia de viermi si apoi suptul o alina...cred ca trebuie sa scapati definitiv de ei si apoi sa te gandesti la intarcare...Stiu ca exista si niste siropuri din plante pentru prevenirea reinfestarii,Helmiflores parca...

Iulia sa revii cu vestisi forte proaspete de la mama ta...sa va relaxati si sa va odihniti...sedere placuta...

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani Alexia si Juliana!O viata fericita, plina de noroc si bucurii va doresc.

elisor-Este atat de dragura Bianca, imi vine sa-i mananc grasunelel alea de piciorute. Asa de grasa este si Maya de ma intreaba lumea cu ce o hranesc de cand am venit in Bucuresti. Si Maya, ca si bianca are fata mai de bebelus, dar mie imi plac asa. O sa tot arate a copii mai mari. Ce frumos peisaj este la voi, cu blocurile alea intre stanci...

CrisDun-draguta foc Carina. Si pare fetita mare.

mygirl-spune si mie cum a mers intarcatul. De luni vreua si eu sa renunt la masa de dimineata, pe care cred ca o voi inlocui cu lapte de vaca cu cereale, dar nu stiu ce ma fac cu masa de seara. Ea nu adoarme sugand. Adica ii dau sa suga si abia apoi o pun in pat si incerc sa o adorm, deci cred ca as putea sa-i dau masa asta si in scaunel, dar nu stiu ce sa-i dau. Ea bea din cana, insa putin, si numai apa.

babygirl-cum merge Ema cu bagatul in gura. Merge sa-i dai ceva sa rontaie singurica. La noi nu merge mai deloc. Uneori ma intreb de ce naiba nu mi-a fost dat si mie sa am un copil ca toti copiii. Maya parca nu face nimic ca alti copii.

Va las ca m-a pocnit o durere de cap si una de burta. Voi va mai amintiti daca prima data cand v-a venit a fost un ciclu normal? Mie nu mi-a venit nici pana acum, daca va puteti imagina, dar am niste simptome asa cum aveam inainte sa-mi vina si parca as avea si niste semne mai concrete.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Olguta draga de tine ce suparata trebuie sa fii pe viata asta...Maya este un copil la fel toti ce-i de-aici...si eu as fi vrut sa fie Delia mai potolita,mai receptiva la invatat,sa doarma singura si eventual la ea in patut, as fi vrut sa fie mai mancacioasa...dar este asa cume este si asta ma bucura pentru ca este un copil normal si sanatos...
Eu abia acuma am lasat-o pe Delia sa manance singura biscuiti sau paine sau alte "minuturi" de genul asta ca vad ca nu se ineaca si le mesteca ...ca pana acum era dezastru...si apa iar m-am chinuit sa-i dau cu cana ca sa vad ca bea foarte bine cu paiul direct din sticla si uite asa am rezolvat si problema asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Laura mersi, sper sa mai intru pana plec!

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Ieri a facut si Diana cei mai multi pasi singurica. Vreo 10. Am fost la un playgroup cu Emma unde mergem de obicei si unde sint multi copii. Probabil ca era destul de preocupata de copii ca uita sa ii mai fie frica. Acasa, cind am ajuns, nu a mai vrut. Acum vad ca merge de-a busilea:). Daca isi infringe frica, am scapat...dar asta e cel mai greu lucru:(.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

la multi ani fetitelor ce implinesc azi 1 anisor: Alexia-Ioana si Juliana! sa cresteti mari si sa aduceti mereu la fel de multa bucurie in sufletul parintilor ca acum, la varsta primilor pasi!

noi avem 6 dinti la un an, dar am vazut doi bebei de varsta ei cu 8!!! crescatorie de dintoi!

i-am scos azi afara o cadita din plastic cu un pic de apa sa se balaceasca dar ce credeti ca voia in cadita??? facea ce facea si incerca sa iasa de acolo!

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Iuliana felicitari grasanei...eu tot raman cu gandul la bulanasele ei...

Pisik zgubi meu nu are decat 5 dinti amarati si are deja un an si-o luna...vai ce trece timpul asta ca nebunu'...

Eu am inceput sa am frisoane de la arsura soarelui ca doar pe zgubi l-am cremuit insa pe mine nu m-am indurat...bine ca nu ma ustura.

Nelia fetele-s bine?!Analizele cum au iesit?!

Tdi tu cum mai esti?!

Stefania si cu Andreea.a invata...

Nefertari a disparut iarasi...

...si restul fetelor care nu mai zic o vorbulita mica de multl timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Iaca si eu la inchiderea tirgului sau a capitolului.

La multi ani ! Alexia Ioana
La multi ani ! Juliana

Loreen sper sa nu aiba viermi, are diaree saraca de la fierul pe care i-l dau, ca deja am devenit obsedata, 5-6 pampershi, unul dupa altul. Daca nu-s atenta s-o schimb la timp, i se inrosheste poponetzul, asha ca toata ziua dau ochiade sa vad, a facut sau nu. Abia astept peste vreo saptamina jumate, cind mergem la control, ce-o zice doctorul. Ca de atita kk, sigur n-a luat in greutate.
Elisor si a mea pina ma ridic, e deja in funduletz urlind, ii dau suzeta, se culca inapoi, dar cum simte ca m-am departat de patutz, incepe sa urleee, asha ca-mi iau inima in dintzi, imi mai trag cite una peste cap singura (adica ma pocnesc pe mine ca proasta), trag usha la camera ei, si dupa inca o jumatate de minut urlind, adoarme. Imi place poza cu Bianca, unde a gasit papitza, si Isabella nu iarta nici o buruiana, mai ales floricelele, le baga in gura la foc automat.
Cit despre cazutul din pat, noi l-am incercat mai demultishor, si de atunci cind e in patul mare, se apropie de margine se uita jos si se retrage ushurel inapoi.
Cloreta a fost prea cuminte pina acum, de asta am intrat un pic in panica, nici nu mai vrea sa manince, doar cu cintece, linguritza prin aer parca-s avion si abia maninca un pic. In schimb ii mai trage cu piine si cascaval.
Pisik si eu o puneam acum citeva luni pe olitza, dar pe vremea aia se scremea, acum iese iuscha ca ma trezesc cu placinta-n pampers.
Simona si Isabella tot la pus pampersul urlaaa si nu vrea, cind e fara, e foarte incintata cu fofoloanca goala. Lasa ca daca se incalzeste bine afara si incepe sa mearga, ii dau drumul prin gradina, s-o aeriseasca fara pamperush
Bea sanatate multa lui Alex
Mygirl felicitari pentru primii pashi, ufff, eu tot mai astept si va invidiez frumos pe voi cu mergaretzii.
Florentina si eu sint ca tine, trage de bluza si de tzitza cu nadejde. Cred ca asha o sa faca si cind mergem la mare, dar tot n-o intzarc
Olga M lasa fata in pace, o sa bage in gura, o sa te manince si pe tine, dar toate la timpul lor. Cum adica nu-i normala, dar ce noi astia mari sintem normali , adica eu ma simt mai anormala pe zi ce trece, dar incerc sa fiu normala pentru copil, ea saraca n-are nici o vina, ca mie imi ploua si-mi ninge in toiul verii. Ufff, cred ca sint stresata, vreau vacantza...
Iuliana felicitari pentru primii pashi. Mai dar totzi au inceput sa mearga, numai a mea nu ::: . Gata nu mai pling, ca iar devin anormala.
Gata, dispar am scris suficient, o las pe Gabitza sa deschida alt capitol, ca pe asta l-am terminat eu

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput