Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (92)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Sunt in pauza publicitara...
In seara asta am scos de la punga cu bunatati garderoba de vara si am pregatit o masina de badyuri cu mancea scurta. Dar vois coate si crema de protectie pentru ca deja azi Mogaldea a continuat actiunea "ma bronzez ca tractoritul" cu antebratele si era cam rosie mititica. AM uitat sa o intreb pe femeie daca a tinut palaria azi, ca ieri am avut circ, dar degeaba.
Una peste alta, abia astept sa o ombrac cu prospaturile. Si bieninteles ca am constatat ca nu are destule dupa gustul meu, asa ca targurile ce se apropie sunt mai mult decat binevenite.
Gata, acum chiar ca plec. Pa, pa!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefania Nicolae spune:

La multi ani Alex si Stefan sa cresteti mari sa fiti sanatosi norocosi si foarte iubiti. Felicitari mamicilor, sa va traiasca si sa va bucurati la maxim de ei.

Daria, Ana si Sara sa cresteti mari si sanatoase si sa fiti si norocoase.

Si pt. sarbatoritul din 23
La multi ani Dragoselu, sa cresti mare sanatos sa fi norocos si iubit.Mami felicitari sa iti traiasca puiutul si sa il iubesti maxim.

Mai in mare viteza nu am apucat sa vad toate pozele pe care le-ati pus dar am vazut: una bucata Biencuta, dulce rau - care papa iarba, pupa mama; una sarbatorita printesita lovita de oboseala in final, pupa mama; una intalnire de gradul 3 Deliuta, Alex si Andreiutul , dupa mama de dulcetii. Bag seama ca ii o gasca nuai unu si unu puiuti nostri de mai - iunie, nu ca sunt ai nostri .

Nu am apucat sa citesc, sper ca sunteti bine va pupam si va iubim.

Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Dupa aproape o luna de chin cu bubitele de la pasa, acum sint si eu linistita ca a inceput tratamentul sa isi faca efectul. Sint in culmea fericirii, nu-mi vine sa cred.

Am vazut si eu pozici de la intilnirea din Constanta, de la ziua Mayei si pozele Biancai. Frumosi tare copilasii. De abia astept si eu sa ma mindresc cu mindra mea:) la ziua ei. O sa o gatesc si eu:). Deja i-am schimbat perechea de pantofiori pe care i-o cumparasem acum vreo luna ca nu ii mai veneau. Din pacate nu i-am mai gasit albi de lac, ci negri si acum tre' sa schimb si sosetelele ca i le-am luat albe si nu merge rochita roz cu sosete albe si pantofi negri. M-am dilit, recunosc:), dar am eu o boala cu asortatul hainelor mindrelor. Pina acum au raspuns la invitatie vreo 35 de persoane si 12 copii. Am pregatit meniul, chiar ieri am facut lista de cumparaturi. Sint intr-o verva de nu va mai spun. La botezul fetelor si la ziua Emmei de un an am bocit...m-au napadit emotiile si am tras o boceala. Ma astept ca si acum, la petrecerea Dianei, sa fac la fel.

Vad ca va plingeti de cumparat sandale. La Diana nimic din ce avea sor-sa nu ii vine, i-am cumparat deja o pereche, dar vad ca dupa vreo 3-4 saptamini de purtat i-au ramas mici. Acum i-am mai luat 2 sa aiba si de rezerva. Creste copilul asta intr-un ritm fenomenal. Sper sa pot aduce acum cind vin in Ro hainitele fetelor care le-au ramas mici si sa le dau la o mamica saracuta, sa imi fac si eu o pomana ca aici le-as arunca la gunoi.

Incearca si Diana sa mearga de-a busilea, dar nu ii reusesc decit vreo 3 pasi. Probabil ca se va perfectiona dupa ce va merge in picioare. Face "bye-bye", e tare rusinoasa, zimbeste si se hlizeste la toata lumea atit timp cit sint la distanta de ea si cit timp sint eu linga ea. Daca se apropie cineva de ea, pune botic imediat si ma trage de haine. Azi am prins-o vorbind la telefon singura:) (luase o telecomanda, dar foloseste pe post de receptor si papuci si incarcatoare de baterii...orice) si era tare serioasa. Are fata asta a mea niste miscari din buric atunci cind numai aduc vorba de muzica ...nici nu mai zic de faptul cind ii cinta muzica la ureche:).

Desi doarme f. bine noaptea (unde nu as fi visat macar sa faca si Emma acelasi lucru), intre 5.30-6.30 se trezeste si se pune pe mieunat. Nu se linisteste pina nu aterizeaza la noi in pat (ta-su o aduce) si asa ma trezesc dimineata cu fetele in pat. Imi pare rau ca nu am facut ieri o poza. Emma dormea pe piciorul Dianei si Diana dormea cu celalat picior pe Emma:). Cind se trezeste una, e musai sa o trezeasca pe cealalta.

Ma bucur tare ca mi-a dat si mie D-zeu un copil de care sa nu ma pling ca face mofturi la mincare, ca am tras si trag destul cu Emma. Maninca Diana si cioate daca ii dau. Azi dimineata aveam concert. Diana plingea ca vroia mincare si Emma ca nu vroia.

Sa ma laud si eu ca as mai avea 1 kg ca sa ajung la greutatea de dinainte de Diana. Daca nu ar fi slaninile de pe burta, m-as declara cit de cit multumita, dar ce sa fac daca sint lenesa. Oricum, toate hainele de dinainte de a ramine insarcinata cu Diana imi vin...unde mai speram eu cind ma vedeam cu suncile imense. Ii ziceam eu lui barbat-miu ca sa il vad eu pe el cum ar el da jos in 3 ani 60 de kg asa cum am facut eu. Si el, (poftim cultura), cica: ei, asta nu e grasime. Sa nu imi vina sa il iau la bataie?

Va pup si sper sa va citesc mai des.OlgaM, ma bucur ca ne-ai mai dat de veste. Iti urez bafta!!!

Din pacate eu nu pot sa tin ritmul cu voi in privinta urarilor de LMA pentru bebelusi. O fac acum pentru cei care au implinit deja un anisor si pentru cei care vor implini.

Am pus niste poze cu Diana la fotograf http://community.webshots.com/album/548990031MDnTPj/8 . Sint vreo 6 poze.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimieatza...

LA MULTI ANI Dragos Octavian...
...cresti mare puisor,sa cresti sanatos si sa ai noroc cat cuprinde,sa iubesti parintii si sa te iubeasca asa cum meriti...
Mi-a tras-o Delia original azi ca la 5,30 s-a pus pe vocalize tazmaniene pana i-am facut laptele.Ea evindent a mai tras un pui de somn,insa eu n-ai sa vezi si sunt ca un rahat la marginea drumului calcat de masini...Iar azi vorbisem cu fetele sa mergem sa-i tinem de urat lui Andrei pe plaja...sa vad daca ma simt in stare cu toate ca am mari dubii...
Uitasem ieri sa va spun ca am luat analizele si rezultatul este negativ ceea ce nu ma satisface poate din cauza grevei pe care o face Delia...
Cand o vad pe Alex cum papa si l-am mai vazut si ieri pe Andrei imi venea sa ma urc la cer si sa-mi dau drumul in cap...

Pisik in poza aia fetele erau la in figuri tzucahara ca nu mai aveau stare si trebuiau putin smotocite...si binenteles ca era pe placul lor...

Iuliana ma omori cu pozele la studiou...si culmea ca Diana sta si mai face si mutrite expresive...ca sa nu mai zic ca sta si cu ochelarii de soare...

Clara tu cu iaurt ai zis ...eu am facut cu smantana ...asa ca vor ajunge la gunoi si repet figura saptamana viitoare...

Ioana eu le-am luat acum vreo luna sandalutele...nu stiu insa daca Delia va putea merge cu ele...ca nu au glezniera...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI DRAGOS OCTAVIAN!

Sa fii tot ce-ti doresti! Sanatos, voios, norocos si inconjurat de multa iubire!

11 luni
Eli si puisorii Bianca Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

bine zis cu tzucahara, loreen! m-a pufnit rasu' pe aici de una singura!

cloreta, eu cred ca puii care au spatiu merg in patru labe mai intai, iar cei ce nu au merg direct in 2 picioare. eu zic ca atunci cand incep sa se deplaseze chiar in 4 labe sunt pregatiti sa o ia din loc pe 2, depinde cum sunt incurajati ; daca nu au pe unde sa se plimbe de-a busilea, atunci se motiveaza sa mearga. a mea merge in 4 labe de n-are treaba, urca scara, dar nu vrea deloc sa o ia pe 2 picioare. acum cateva zile a luat-o tac-su la plimbare tinuta de maini, iar ieri eram cu ea pe afara si a mers fata de manutele mele vreo 10 minute cred, de-am ramas traznita. ca ea nici macar nu incearca sa inainteze tinindu-se de pat sau de ceva, pac, de-a busilea! si o vad dintr-o data ca merge senina de parca ar fi ceva cu totul obisnuit!

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

iuliana, am uitat sa te intreb: tu ii dai whole milk organic sau lapte organic cu 2 la suta grasime cu eticheta albastra?

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Buna dimineata!
N-am vazut nimic de la Nelia...
Danelutza pai in carucior era doborata de caldura si oboseala, nici nu mai stia de ea, veneam de la matusa-mea unde s-a destrabalat pe jos si cum am iesit la aer dupa cativa pasi a zis "pas, eu ma culc". Cu bascute, sepcute, baticuri si alte alea si la noi e o lupta titanica, dar ma chinui pe cat pot sa i le mentin pe dovleac ca e alba ca varul si ar face insolatie un-doi (i le pun cand e preocupata cu altceva, uneori merge trucul, alteori ba)
Ioana nici Bianca nu cred ca va renunta prea usor sau devreme la suzeta, dar mi-am propus ca dupa ce gat cu santierul sa incerc. N-as prea vrea s-o vad pe la 2 ani tot cu suzi. Andreas n-a mai vrut-o de la 11 luni, eu tot i-o indesam pana m-am prins ca de fapt el n-o mai vroia.
Cu ce crema o dai pt. bronz (ma refer la factor de protectie 30)?
Iuliana foarte frumoase pozele de la studio si nu numai.
Ma bucur ca sunteti pe cale de vindecare cu bubitele de la pasa, cand am zis ca gata ne trec si noua, de dimneata am gasit-o si mai rau. I s-au facut basicute cu lichid si s-au intins. Initial am zis ca o fi de la capsuni, dar le-a mancat de mult si nu cred totusi ca ele au fost cauza.
Azi trec pe alt tratament si sper sa dea rezultate rapid.

Sandalutze albastre si maro cu galben si rosu am vazut la metro - superbe, dar si pretul pe masura. Sunt cu talonet si tin si glezna.

Eu astept sfarsitul lui iunie sa primim sandalutele si pantofiorii de lac.
Ioana ce spuneai de nr.14 la piciorus? Bianca are 18-19 la papucei.

Multumim de complimente si vizionari.
Imi bag un ochi si la Constanta sa vedem intalnirea si revin.

11 luni

Mergi la inceput

Vazut poze la mare, cand se aduna mai multi pitici e topenie dom'le.
Cred c-au vrut sa-l impresioneze pe Andrei cu figurile "tzucara".

Am uitat sa va spun: LA MULTI ANI tutturor bb care au implinit 1 an de la Patrick, iar NewMami pupa toate mamicile. Ei sunt raciti cobza amandoi (din nou), se preagtesc pentru marele chef de la Tony.
Patrick e mare amator de piscina, are 8 dintisori si parul tot mai blondut.

11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

LA MULTI ANI Dragos-Octavian !
Adina-la 10 se deschide belli reclama - reclama mascata . Noi putem veni oricand, cam pana la 11,30 ca dupa aia fugim la somnic sau dupa-amiaza dupa ora 16,30 ( dupa ce halim). E deschis pana la 19. Ne potrivim cumva ca perioade?

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput