Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (92)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

In sfarsit avem si noi poze noi, la semnatura, daca vreti sa vedeti cum mai aratam...

11 luni
Eli si puisorii Bianca Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

fran,pe la cat mergi maine la belli reclama - reclama mascata ?e mihai liber si avem drum p-acolo..:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Azi ne-am intalnit cu Delia si Alexandra, plus mamicile frumusicile din dotare Vedeti poze de la italnirea din parc cu fetitele din Constanta AICI

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

m-am uitat pe pozele puse de gabitzam. mai mai mai, ce bebei frumosi si haiosi, sa va traiasca, mamicilor!!! ce se intampla in poza 25???

elisor, ce albastrele frumoase am vazut in pozici! o splendoare! si eu am lasat-o pe iarba, si face la fel, rapid la gurita!!!

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Andutzy - Condoleante pentru socrul tau

Multumim pentru voturi.

In sfarsit a adormit Bianca - nu stiu ce are de cateva zile ii e dor de mine ziua sau nu stiu care i cauza dar isi baga boticul in pielea mea mai ales seara inainte de culcare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Florentina LA MULTI ANI mamico sa fii fericita ca implinita esti,sa fii iubita,sa ai parte de tot ce-ti doreste inima...si sarcina usoara ...
Iar Maya arata ca o printesa in tinuta de motz...mai lipsea doar putina voie buna si ar fi fost basmul perfect...

Andutzy sincere condoleante...eu inteleg ca nu pot cei din familia sotului tau si implicit el sa mai organizeze motul lui Dragoselul,desi stii vorba aceeia romaneasca mortii cu mortii si vii merg mai departe...eu la 2 saptamani dupa mortea tatalui a trebui sa tai motu' finutzului,desi nu aveam nici cea mai mica tragere de inima...insa viata merge inainte...

Fran si noi aveam sandale moca de la Crido si tot bej...

Mickkky si io ma lupt cu mancatul la Delia dar asta a mea cred ca din aer se ingrasa de arata ca buldozerul...

Clara am facut perisoare din alea cu sos si cred ca totusi trebuia sa pun iaurt si nu smantana ...au iesit cam gretoase...in situatia asta nici nu-mi fac iluzii ca ar manca Delia...

Elisor am vazut o frumusete de fata de nu-mi vine sa cred...si blonda si cu ochii albastrii ...ce mai ...imi pare rau ca nu am baiat ...ca ti-o faceam nora sigur...

Mercedes am votat pustanii...ce-ati facut cu masina?!

Gabitza am vazut pozele si mor de ras la aia in care Andrei plange si Delia baga capu curioasa in carut la el sa vada ce si cum...is mortali rau ciutanii...parca-ar fi ai nostrii...
Dupa ce ati plecat mi-am dat seama ca am confundat gramajele la cremele de la Aven,adica aia de plaja are 100 nu 400 cat are cea cu care o dau eu acuma dupa baie...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Moama, a dormit Teodora la 22.45. Evident maraita si dupa o trezire de rigoare cand am pus-o in patut
Adina, da cred ca despre aia e vroba. Mi s-a parut cam fragila si de accea nu am cumparat. Zici ca e ok? Am fost la 4 farmacii si nu am gasit vaccinul ala. La Iedera si la Sensiblu inchisese cand am ajuns eu. Mai caut si maine.
Andutzy, condoleante! sa va dea d-zeu putere sa treceti peste asta. Cu motzul nu e musai inainte, a mai spus cineva, la fete e o superstitie.
Pisik, adica o sa o ia singrica repede la mers vrei sa zici? Gata, fuge de pe locul de joaca acum:))
Elisor pentru lenesutele noastre! Calgel i-am dat inainte de calpol dar probabil nu am scris in mesajul ala. Dinti avem sapte si o masea, nu ducem lipsa dar nu stiu ce o sacaie. Am pipait pe la gingii si unde ar trebui sa iasa al patrulea dinte jos, ala steptat inintea maselutei, nu e umflat. Acum pe seara am avut senzatia ca eu umflata sus pe stanga dar nu bag mana in foc, nu prea m-a lasat.

Loreen, am zis cu smantana? Cu iaurt! Sau asa ai vrut tu sa faci? Ca atunci da, e cam gretos sosul.
Ma uit la poze acum, ce tare e Delia cum il studiaza pe Andrei:)))

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Andutzy condoleantze pentru pierderea socrului

Fran adica daca nu se rupe turta se marita tirziu ?! Iote ca la Iashi de unde-s eu, nu se poarta chestia cu turta, oare de asta m-oi fi maritat eu la 36 de ani ?! Las' ca lui Isabella ii fac eu o turta in casa, dupa care o mincam... ca altceva nu stiu ce sa fac cu ea.
Gabitza vazut pozele facute azi, frumoaaaseeeee, cit va invidiez ca putetzi fi impreuna, bineintzeles invidia in sensul bun.
Elisor ce scumpa-i Bianca cum doarme. A mea nici daca o culc fortzat nu adoarme, e obisnuita doar pe burta, nici macar in carutz nu inchide ochii. Si sta si cu palariutza, Isabella o arunca cit colo, nu vrea nimic, sta cu pletele in vint.
Mercedes votat

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Mey, ce ochi are Bianca! E frumoasa rau dodoloatza mica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

LA MULTI ANI, ALEX, ALIAS PIFOSUL! Sa cresti mare si sa ramai asa frumusel si cuminte ca acum.

LA MULTI ANI, STEFAN! Multa sanatate, fericire si sa te faci voinic!

LA MULTI ANI si pentru FLORENTINA cu mare intarziere, nu stiu ce-a fost in capul meu de am uitat sa-ti urez cele de cuviinta.

Multumim si noi de urari, 11 luni face peste fix 33 de minute. Wow, unde s-a dus timpul asta!

Din pacate mai sunt si vesti proaste: condoleante, Andutzy, pentru socrul tau. Din pacate un deces in familie amana planurile de sarbatoare, dar va veni si ziua voastra!

Eu sunt mai in forma azi, vad ca mi-a mai trecut depresia. Si ca sa sarbatoresc, am fost in Mall la pomul laudat cu sandalute. Fran, oi fi eu mare maestra dar tu mereu ai ultimele ponturi in domeniu. Dar, ca de obicei, eu nu am gasit nenorocitele de sandale, adica erau unele cu talpa de guma si material textil, dar erau 199.000, nu stiu daca la alea te refereai (oricum cele mai mici - nr. 14 - ii erau imense Anei). Spune-mi deci unde erau asezate ca mor de curiozitate si de nervi ca nu le-am gasit. Sau mai bine pune o poza (tu sau Loreen ca parca ti se stricase aparatul). Oricum, daca nu mai prind trenul asta sunt chitita sa-i iau de la pe la targurile ce se apropie.
Of, tocmai am recitit postarea ta si am vazut ca ai fost la Unirea, nu la Mall. Batranetile, maica, batranetile...

Cloreta - felicitari pentru mersul de-a busilea. Of, ce fericita eram inainte sa cunoasca sportul asta! Acum ma gandesc cu groaza cum va fi dupa ce va merge si va spun cinstit ca acest moment sa intarzie cat mai mult.

Babygirl - vazusem si casuta in oferta, dar ma gandeam ca e cam mica. Dar daca zici ca are succes, ma duc sa cumpar si eu negresit ca mi-e mila de bietul copil care foloseste pe post de tunel spatele fololiului sau se taraie pe sun scaunelul de masa.

Elisor - vazut poze, pupam grasuna cu ochi albastri. In anumite ipostaze mi se pare din nou ca aduce cu Mogaldea...

Gabitza - vazut si poze de la Cta. Ca de obicei, de vis. ANdrei pare intimidat, ca de obicei, dar ce-o sa le mai alerge el pe fete peste vreo 15 ani. Ca-mi adusei aminte de emoticoane, nu ar trebui sa scoatem suzetele de la listuta. Ca acuma majoritatea au devenit copilasi (nu ca ar renunta la suzeta in curandm cel putin Ana nu da semne ca ar avea de gand).

Mikky - stiu ce zici, de obosela si lipsa de timp, dar de forum nu ma las.

Beatrice - am vazut Pifosul, sunt draguti foc atunci cand fac primii pasi asa de ezitanti. Cred ca iti vine sa il papi.

Florentina - vizionat Printesita, mi-a placut la nebunie. Si are un aer asa de serios!

Nelia - ei, crezi tu ca nu vreau sa ma odihnesc, dar nu e timp, viata e mult prea alerta, o sa am timp sa ma odihnesc stit voi unde...

Gata, ma duc sa bag primul somn pana se trezeste in urlete Mogaldea. Pupici si noapte buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput