Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (92)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

fetele, s-a stins socrul meu! D-zeu sa-l odihneasca in pace!
Cat despre motz, sotul meu deja m-a anuntat sa anulez totul. Tare mi-e teama ca i-l vom lua dupa varsta e 1 an si stiu ca nu se face asa...

Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005

DRAGOS ALEXANDRU- la botez

poze de aprilie cu DRAGOSELU si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Florentina, a fost ziua ta ieri si nu ai spus nimic, sa ne pregatim si noi cu o floare, o urare ?! Sau ai vrut sa scapi si sa nu ne dai si noua o feliuta de tort? LA MULTI ANI, sa fii fericita, sanatoasa, sa ai parte numai de bucurii si realizari!

LA MULTI ANI! MATEI, ALEX SI STEFAN! Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si sa va faceti fericiti parintii!

LA MULTI ANI si pentru cele doua Elene ale noastre - Alexandra si Ema!

Fran, pai daca Iepu are maselute, vrea sa le foloseasca, nu sa le tina degeaba. Esti o fericita ca mananca singura. Sergiu ar manca numai din biberon, daca s-ar putea.

Cris, am incercat sa ma uit la pozele Carinei si nu am reusit. Mi-a ramas intiparita in minte o poza cu ea cand era micuta, si vroiam sa vad cum mai arata acum.

Adina, a iesit super desenul!

Elisor, tu spuneai ca i-ai gasit streptococ beta-hemolitic? Vezi ca asta nu trebuie sa ramana netratat!

Loreen, cam multa liniste! Ai inceput cumva serviciul?

Va pupam,

Lili si Sergiu (11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Andutzy, acum am vazut mesajul tau.
Condoleante. Dumnezeu sa-l odihneasca.

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Cloreta felicitari lui Teo, am zis noi ca fetele din gasca len.. vor merge de-a busilea dupa ce vor invata sa mearga.
Dentinox, calgel, calma baby nu au efect mai bun? Eruptie cat mai usoara si rapida! Sa vezi la noi cand ne-or iesi nspe deodata, ca alarme false am tot avut, dar ne incapatanam cu 2, care culmea fac si treaba buna la carnita si altele asemenea.
Andutzy asemenea vesti intristeaza pe oricine, oricat de stana ar fi. Eu zic ca totusi Dragos nu are mititelul nici o vina ca de asa natura sunt imprejurarile, e pacat sa nu il aniversati, peste ani ce va va ramane? O amintire trista. Mai reflectati.
Nici nu stiu ce as putea sa-ti spun, in orice caz suntem aici.
Cristina (CD) la cat e de finuta Carina eu as inclina spre o casatorie cu vreun duce, cont, print, aristocrat in orice caz. Cuminte si delicata! cucuiul sa treaca repede.
Dar o poza nu vedem si noi?
Si Bianca se dezveleste, isi arunca picioarele cat colo numai sa nu simta ca e acoperita, asa ca o las dezvelita si dupa ce adoarme o invelesc. Dimineata e dezvelita, evident.

Eli si puisorii Bianca Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Dragos a primit de la nasa lui sandalute din piele de Iepuras, tare dragute, dar deocamdata ii sunt f largi si ii fug piciorusele in ele. Asa ca am mers in piata la Obor(complexul comercial cum se numeste, dar unde mai nou se face un comert ok dupa parerea mea...) si i-am luat cu 20 ron sandalute super dragute, nu sunt piele dar ii stau bine piciorusele in ele, sunt cu catarame si se pot strange pe picior cat vrem noi, iar pe cele de piele le va purta probabil peste vreo luna, cand ii vor veni bine si va fi si el mai fix pe picioruse...
oricum, macar acolo nu te jupoaie ca bani, sunt cu talonet...dupa mine, sunt ok! Nu mai vorbesc ca am vazut la vreo 35 ron niste costumase cu maiou, camasa si bermude super haioase, nu mai aveam insa suficient de multi bani la noi!

Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005

DRAGOS ALEXANDRU- la botez

poze de aprilie cu DRAGOSELU si noi

Mergi la inceput

Andutzy pana am postat mesajul anterior ai aparut cu trista veste.
D-zeu sa-l odihneasca! Imi pare rau! Condoleante!

Mergi la inceput

Lili (Ada) pai il tratam pe domnu' streptococ cu 10 zile de ospen.
Merci oricum.

Andutzy am vazut azi in metro sandalute superbe, cu talonet, pe glezna, ce mai, o minunatie, dar sunt sigura ca si pretul e piperat, ca ma uitam la marimea 33 (pt. Andreas) si erau pe la 84 lei, asa ca nu cred sa fie mai ieftine cele marimea 18-19. Asa ca, sa le poarte sanatos Dragos pe cele primite, trebuie sa ai milioane disponibile ca sa poti tine ritmul cu ritmul lui de crestere.

Adina am vazut si eu casuta si ma tenta, dar m-am gandit ca exact asta ne lipseste acum, oricum avem un cort tot in genul casutei si cand vom scapa de santier il vom asambla.

Cristina (CD) streptococul l-am achizitionat dupa o raceala tratata cu un antibiotic de la care a facut o alergie urata, apoi am trecut pe augmentin si culmea nesimtirii streptococul n-a disparut, l-am descoperit la exudat.

Mergi la inceput

Scuze s-a trimis de 2 x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

La multi ani de Sf. Constantin si Elena tuturor mamicilor si puiutilor si celor care va sunt dragi! parintii mei se cheama Constantin si Elena!

La multi ani, alex zis pifosu' si stefan!! sa cresteti mari si frumosi si sa fiti ca acum, o raza de soare in viata parintilor vostri!

babygirl, cred ca scrie pe casuta ca e ptr peste 3 ani ca pe la varsta aia sunt ei mai interesati de jucariile de tipul asta. verisoara lui fii-mea are una de la 2 ani si se joaca cu ea intr-o veselie!

elisor, m-ai linistit cu povestea asta cu kk, ca la cat mananca, nu stiu de unde o scoate. eu chiar i-am zis: mai fata, tu faci mai mult kk decat maninci!!!

cloreta, sa vezi ce repede o sa o ia pe piciorutze acum!!!

andutzy, condoleante! de ce spui ca nu se face sa iei motzul dupa 1 an?

in weekend am invatat-o pe matza sa caute si buricul lui tati!!! si am scos-o afara cu sandalutze de vara si a mers tinuta de manutze prin toata gradina, de am ramas cu gura cascata!!! ciuf nesuferit de tati nu ne-a facut poze ca cica avea treaba cu taiatul buruienilor...

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Florentina-LA MULTI ANI si de la noi. Mey, da' la tine chiar totul se intampla in MAI ?
Andutzy- Condoleante pentru socrul tau. La fete e povestea cu ruptul turtei inainte de 1 an, ca cica daca e dupa se marita tarziu...d'aia i-am luat si noi Iepurtelui dupa-special sa se marite tarziu Dar la baieti eu stiu ca nu conteaza daca e inainte sau dupa 1 an.
Chris- astia de la crido cica reduc in etape- de la 399-299-99- sau ma rog, o fi aranjamentul vanzatoarelor...
Sandalute-aveau super meseriase-da' de la 20 in sus. Iepuretelui si 19 i-au fost mari. Iar 18 aveau unele meseriase, inalte, piele, talonet, baretele reglabile toate(cu arici)...da' greeeele, greeeele. Preturi-la cele inalte etc-intre 500-800. Adina-maine ma duc la reclama - reclama mascata ca azi s-a oferit taica'meu voluntar la plimbat Iepu' dupa-amiaza.
Loreen-felicitari pentru Bianca si la mai mare! "Kanguru'" chiar e concurs care solicita imaginatia, vederea in spatiu etc- cel putin asa stiu eu. Da' de ce zici ca e lateralizata-adica e stangace?
Lili-nu are masele, chiar incep piticii sa-si faca loc la mine in capsor-are 8 dinti, ultimul aparut in februare-si de atunci NIMIC, doar gingiuta umflata. I-am dat in fiecare luna Ca, la analize i-a iesit bine Ca in sange...nu stiu ce naiba e cu pauza asta...

Mda, Iepu' n-a vrut sa haleasca decat bucatele-da' nu carnea-pe asta am blendarit-o si am amestecat-o cu iaurt. Din lingurita a fost cah da' a primit-o fara probleme indesata cu degetul meu la ea in gura...Se pare ca pentru o perioada renuntam la tacamuri...A, si la sfrasiul mesei, cand se stramba la toate i-am dat si paine...A halit juma' de chifla (cu MAC- ca altfel nu-i place). Adica la ea nici o masa nu e masa daca nu baga si paine...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput