Bebelusi de ianuarie- februarie 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 9
monica70 spune:
Hello gagici,m-am intors de la dentist, unde mai lasai 600000 si mai am vreo 6-7 carii
Am indopat iepuritza (Anda m-ai moliplsit ) cu laptic la plecare si cu piure de banana + cereale la sosire si am trimis-o sa-l plimbe pe Ghita care e marait rau ca-l dor dintii,capul etc. si evident nu vrea la dentist acum. Duc lupta de lamurire cu el,da e capos,doar e capricorn,are pe cine semana fiica-sa.
Diana e la fel ca in ultimul timp cu programul de noapte ,adica s-a trezit pe la 1,pe la 4 si de la 5 n-a mai avut chef sa adoarma dect pentru max 15 min Si radea,tipa,dadea din maini si picioare,isi vara pumnul in gura si iar radea
Precis de la dint e asa agitata,ca ea dormea bine noaptea. Si ziua e tot la fel,adica nu vrea cu nici un chip laptic,decat dimineatza de la tzatza si cand ma intorc de la birou tot asa.Si azi cand l-a vazut pe Ghita ca se apropie de ea cu bibe s-a repezit si i-a dat una peste mana foooarte nervoasa! In schimb baga suc de mere,piureuri de legume si fructe + cereale la greu. Kk face super regulat si en-gros si evident se screme taaare haios
De ros inele pentru dint nici vorba,doar alte cele materiale textile si degete proprii sau de imprumut.
De stat in fund daca o tin de maini se ridica si sta destul de bine,eventual se mai apleaca in fatza.Singura n-o las,oricum e tare suparata cand o las la loc pe spate.Avem timp, ca pe urma se pune sa umble de la 6 luni si am incurcat-o
De zis mama inc anu,doar "da" zice foarte clar,inseamana ca o sa zica mai usor "ta-ta" ca seamana,dar cu ea nu stii niciodata.
ANDIARORO bine ca ai scapat iefin cu cazatura si n-a patit alexandre nimic.Cat despre peripetii ... Mie mi-e frica sa merg cu tramvaiul cu ea,din simplul motiv ca o sa inceapa sa zbiere daca sta prea mult in statie asta numai sa mearga vrea!
ALINA deci ai pierdut o roata.Eu ma mir inca de Baby Care-ul meu ca nu s-a facut pilaf,toata ziua in el...plus plimbari pe toate coclaurile si hartoapele!
BEE! Inca una cu peripetii Acu se rostogoleste prea prea gagica! Bine c an-a patit nimic!Si fain ca luat bine in greutate,noi inc avisam la asa ceva.De rostogolit Diana nu prea o face - nu face ea greseala sa se trezeasca pe burta! iar daca o pun eu asa,adica pe burta,se uita un pic primprejur si intr-o secunda e inapoi pe spate,deci n-apuc s-o las singura! In caz ca nu-i reuseste manevra in cel mult 2 secunde ...se aude pana la ...Timisoara!
FLORININI ma bucur ca mai dai un semn! Pupici la David Grasunel Frumusel !
ANA daca te apuci de cura trimite prajiturile incoa !
IRINA intru acu sa vad si restul de poze cu Mario.
Si eu i-am mai facut cateva azi,incerc sa le pun pana se intorc ei.
mai voiam sa zic ceva cuiva,dar am uitat Ma uit la poze si revin!
MONI care DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA
Bee spune:
Si am revenit. sa vedem ce-mi mai amintesc.
Aha, am vazut ca Silvi a ajuns la 65 kg! Felicitari! La mai multe in jos (AnaM si tie spor la slabit si multa ambitie). Si vad ca Alain cel grasunel si frumusel o curetaza pe fii-mea. Ana Sebe, Tibi ginerica ce zice? Cand vine sa ne curteze live daca tot suntem concitadini?
Moni, vad ca Ghita e expert in plimbat caruciorul. Al meu sotz, mai are multe de invatat cand e vorba de plimbat si hranit fata. Iar Diana si cu MArio vad ca se iau de mana, in ceea ce priveste halitul cu lingurita.
Irina, vazut Mario in 4 labe. Dar din poza cu pricina nu reiese daca isi ridicase burta de jos sau nu. Si cum ajunsese in pozitia aceea cu cap in jos si fund in sus? Sanatate lui Marian. CAnd veniti in Romania?
Dana, Ursoaica si Simo, sa va traiasca micutele crestine!
Mirela, sa-ti traiasca Dani, care a facut ieri 5 luni (si eu n-am fost sa-ti urez). Si tie spor la treaba!
[red]La MULTI ANI ELENELOR!
Si inspiratia mea a secat brusc.
Asa ca la toate fetele si bebeii.
irinel2005 spune:
Moni, pina la urma cui ii ies dintii, Dianei sau lui Ghita?
Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)
Bee spune:
Irinel, chiar voiam sa-ti spun ca mi-am amintit cum ziceai tu de lapticul tau ca o ia asa la vale drept in gura copilei care aproape nu face efort sa suga! MAma ce ma minunam si eu! Pai fii-mea cred ca se chinuia de numa! La mine laptele nu curge cum tb nici cand aveam sanii plini plini. Asta e cu materialul genetic. Si vad ca si tu ai ca si MArch MIlumil 7 in tzatzi.
irinel2005 spune:
Da, Bee, dar asta e cu doua taisuri. Se pare ca nu e bine sa ii curga asa in gura fiindca inghite mult aer. Saptamina trecuta de aceea ajunsesem cu ea de urgenta la medicul pediatru; era foooaarte balonata si plingea de scula mortii; pentru prima oara cind a plins atit de mult fara sa o pot linisti. Asa ca trebuie sa o alaptez stind aproape pe spate, sa traga ea, nu sa-i curga in gura, sau sa ma mulg inainte. Ideea e insa ca este laptic.
Moni, poti sa-i dai lui Ghita sa roada inelele alea de dentitie, ca doar n-ai dat banii pe ele degeaba.
Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)
Giova spune:
Ati umplut 3 pag. nu gluma.
noi la ora 20 am venit de afara, plecati de la ora 13. eu m-am si bronzat, cu urme de tricou, ca si tractoristi, dar asta e.
L-am vazut in poze pe mario cum sta in fundic. si marco tot aplecat in fata sta, dar nu asa bine ca mario.
Am vazut-o pe Bia, ciresica-grasunica, dulcica foc.
bee, deci a cazut si Ana din pat? o sarac!! bine ca n-a patit nimic. sa-i treaca.
Ana_m am fost la Albina, dar sunt tantari peste tot, de la p-loile astea. mi-a zis o prietena ca a iesit la Sag si roiau si acolo. Spor in cura de slabire si la printesa.
restul scriu mai tarziu, ca-mi plange odorul.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
monica70 spune:
IRINEL daca nu merge la dentist o sa incerc sa-i dau lui inelele alea
Am pus ceva poze in albumul comun,fug la baitza ca e nerabdatoare!
Intru dupa aia!
MONI care DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA
Bee spune:
Giova, mi-am amintit. Si eu am patit de cateva ori faza cu "in cate luni esti?", dupa ce deja nascusem. Si asta fiindca eram destul de slaba inainte (asta desi eu ma vedeam grasa). Ma vedeau oameni care nu ma vazusera de ani de zile si nici nu stiau ca eu gravida, bebe, etc. Asa ca oamenii, ce sa stie ca eu am bebe acasa, concluzionau ca sunt gravida. Si greu scap de burta asta. SI mi-am amintit si de ce ziceai tu de Marco, cu cadita ca a mea. Nu-i mai fac de mult baie in cadita ca nu are loc. Poate cand va sta singura bine in fund s-o mai folosesc. Pana atunci ma imbaiez cu tot cu printesa si ne distram de minune. Si a mea a inceput sa ste in fundic, dar n-o prea las. Daca o tin de manute sta uneori si cu spatele drept si se uita prin jur ( o sa pun si eu poze cand voi apuca. Momentan am pus ceva poze cu ea pe la tara, cu cainele cersetor prin zona.
Fetelor, mi-am amintit ce ziceati de socrii vostri. Pai sa stiti ca de cand citesc la voi, eu am inceput sa ma inteleg din ce in ce mai bine cu ai mei! Nu se baga de loc in sufletul nostru si o iubesc la nebunie pe asta mica. Am fost ieri la ei la tara si soacra mea s-a socializat nonstop cu Ana si cu pisica ei birmaneza (pisica soacrei). Erau toate 3 simpatice foc. Eu chiar ma simt putin prost cand Ana se maraie la soacra mea in brate si rade la mine sau la tatal meu (pe tata il cunoaste mai bine). Si din cauza asta chiar o las pe Ana la ea, sa se invete cu ea.
Giova spune:
Nu stiu ce are al meu, dar ma dispera cu atata plans. si tat-su' e la cina cu sefii, ca dau cu amandoi de nu se vad.
Anasebe l-am vazut pe Tiberiu. ce mare arata in pozele in care sta in fundic pe canapea.
Alina imi pare rau de carucior. poate se poate repara, daca nu... altul.
Florinini e mare David, vrem poze.
Andiaroro ma bucur ca bebe e ok, dar imi pare rau de tine. si mie mi-e groaza sa nu cad cu bebicul.
intru cand se calmeaza asta, ca e negru.
.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
irinadum spune:
Florininiacum am vazut mesajul ca eu ma cam loghez din ani in pasti.Pupici si trec la tabel poate chiar in seara asta.
Alina ce precoce pai crezi ca a zis mama cu stiinta? Acum zice Ada toata ziua. Iar de stat in patru labe...tot din nimereala ca sta si se balangane nu avanseaza. Dc era fata as fi crezut ca exerseaza vreo pozitie gen "capra".
Ana ce rau imi pare ai facut entorsa...ca stiu cum e... am la usa unu care e entorsat sifracturat la an sau la comanda . Bine ca Alexandre e ok si nu a patit nimic.
Bee deci Ana doarme singurica ...foarte bine...si eu am de gand sa il mut cu patut cu tot la el in camera...cand s_o insura.Lasa ca o sa pun poze si cu burta sa se vada...pai nu e fraier o ridica si pe aia ca sa fie si mai la inaltime.
Monica pai ce naiba ramai fara dinti ...mai lasa ciocolata ca uite ca o sa iaba Diana mai multi dinti ca tine.
Giova lasa tu copilul in pace sida cu tasu de pamant dc ai nervi ...sau fa ca mine cand e asta obosit adoarme greu si se maraie acolo in patut de ....
asa ca iau o gura de aer mare........ si imi trece.
Hai care mai zice ceva ca mai stau vreo juma de ora?