Bebelusi de ianuarie- februarie 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 10
anasebe spune:
A fost o zi de pomina. Mai aveam putin si dadeam cu copilul de pereti. Marait, scancea, plangea..... nu-i convenea nimic. Eu eram obosita asa ca nici rabdare nu aveam. Intr-un final am reusit sa-l adorm pe la 17:30 si m-am culcat si eu. Eu m-am trezit la 20:30, fii-miu doarme si acum, si nici nu am de gand sa-l trezesc. Daca nu mi-era asa de foame cred ca dormeam si eu pana dimineata.
Tiberiu intr-adevar e mare. E si grasan si lungan. Si el se sprijina in maini cand sta singur in fund. IN schimb avem probleme cu statul pe burta. Nu-i place. Si tot insist.
Bee Ai si tu dreptate, ar trebui sa punem de-o intalneala sa vedem daca se plac cupii.
Al meu a inceput sa roada azi o jucaria d-aia gingivala, dar nu l-a ajutat cu prea mult. Maine o sa ma duc sa-i iau Calgel, sper sa fie bun de ceva.
Florinini Ma bucur sa aud ca David e bine.
Nu stiu ce mai vroiam sa zic, dar mai intru.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
dana_ene spune:
am mai adaugat ceva poze de la botez.
le gasiti in linkul de la semnatura
apar si eu intr-una
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
SURIOARELE
BOTEZ ROXANA ELENA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
anasebe spune:
Dana Roxana a fost o frumoasa la botez. Tu, dar chiar a fost asa de cuminte? Pare foarte linistita in toate pozele.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
Giova spune:
Anasebe si al tau la fel a fost?
Irina ce sa las copilul, i-am pregatit baita, cand l-=am bagat mai tare a urlat. l-am scos si l-am sunat pe tat-su' sa vina acasa. intre timp i-am facut papa, pe urma a ras ce a ras si iar plans.
intr-un final am reusit sa-l imbrac, fara baita, si sa-l adorm.
am mancat si noi si acum mergem in pat ca suntem morti.
Poate reusesc sa vad pozele lui Diana si a lui Roxana.
Am vazut-o pe printesa Anastasia, in Polly al ei, plina de branzica si cum papa supica, si gatita de oras, in blugi si cu palarioara.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
Denisam spune:
Anasebe-sanatate multa tatalui tau si nu-ti mai varsa nervii pe Tibi care e un grasan scump ca ne simt si se vor raspuna sau respinge anumite chestii si eu am avut vreo 2-3 chestii din astea cu biberoanele c anu vroia sa pape si am observat ca degeaba noi ne enervam, ei tot ce vor fac, ca doar is capricorni incapatinatzi
Eu azi am scris un mesaj lung de 3 ori si nu s-a dus, odat adin vian mea, in rest din cauza netului...
Ana-imi pare rau de entorsa ,ai grija de voi, ca si Bee- cu cazatura, bien ca e totul ol cu prichindeii.
ALina, Irina,Moni, Cuscra, Irinel, Giova si restul- dulci bebeii in pozici si pupicei.
Anda- pupicei si recomand s ao tai cat mai repede din ro dc vrei ca de inaintat se face ca melcul si degeaba ca mentalitatzile tot alea sunt si clasa de tineret intelectual e putzina si nu s ebaga sa schimbe nika, doar emigreaza in locuri mai bine, in CA- dupa 3 ani ai cetatenia si pina atunci toate drepturile, cel mai important-sanatate gartuit si meidcamente f. ieftine, de obicei platite de job, plus alte benefits.
Pe bebeii de solide mincaciosi , vreau sa ii intreb dc si la ei se papa mnesele cu jucarii si dau din maini si picoare la greu, sau bobineaza tot in 5 min, la noi dureaza cam 20 min o masa de 60-80 gr, azi chiar a mincat bine cereale dimi 8 linguritze mari, deci vreo 60 gr, la prinz leguem la fel 60 gr si seara aproape un amr cu 2 lg de cereale, asa mi-a zis mama, eu fost in oras, si baut laptic 750, dar cam facut mutre la bibele dupa baitza, la cat aerobic face a ajuns ca DI alui Moni sa faca kk de 2-3 ori pe zi si engros- e clar c aii prieste aerul de deal-munte aici, si se hlizeste cu totzi ai mei al greu, de mama zice sa o las aici - ia mai bien sa vian bunici in canada sa ne ajute, nu-i asa- merg si eu la nani, ca e tare tarziu si desi pe la 4.30 ii da mama lapte , pe la 8 eu sunt de serviciu, si oricum is restanta la somn, si mi-e dor de Dragos, e nasol, ca noi mai mult de o zi nu am stat desprtzitzi si mai am aici 4 saptnoroc ca merg si in Bucu la distractzie
CIca e concert vama veche pe 8-9 iunie, cine merge?
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Anca Oltean spune:
Saluti fetele!
Intru si eu asa in fuga.
Multumim pentru urari.
Noi suntem bine, tot mai cumintele de pe o zi pe alta.
Datele noastre sunt - la 2 luni fara 10 zile Oana Maria avea 4.020 si 55cm ???- tanti doctor zicand ca nu au masurat-o bine in spital iar dupa exact 4 saptamani avea 4.900 kg si 60cm.
Imi pare rau ca datele nu sunt exacte pentru 2 si respectiv 3 luni ,dar asat e din cauza ca ne-a chemat la vaccin mai devreme cu vrea 10 zile deoarece altfel era chiar de Pasti iar apoi ne-am dus noi pt. bilant exact dupa 4 saptamani.
Bebelina noastra pune deci cam 900gr pe luna ceea ce dr.zice ca-i bine.
De mancat mananca si tzitzi si bibe, Laptele meu fiind cam pe duca eu ma rog sa mai dureze ceva timp deoarece pe cat de greu mi-a fost la inceput cu alaptatul pe atat de drag imi e acum s-o alaptez.
Sunt intradevar niste momente unice si deosebite, ca sa nu mai vorbim despre avantajele alaptatului.
Acum trebuie sa dau fuguta sa-i fac un bibe pentru ca tzitzi e cam goala si mai asteptam pana la noapte pe la 4-5 cu ea.
Va pupam si numai bine.
Anca si Oana
Giova spune:
Vazut pe Diana in cadita, sta ca o adevarata regina . si in rochita roz cand ne arata pampersul. mami nu ai auzit de chilotei? sau tre sa-i vada desuurile mario? la argintul viu, ca tare miscatoare e.
Dana am vazut-o de iari pe oana si prietenul ei, dar am tot uitat sa-ti zic. frumoasa pereche.
Denisa e greu sa fi departe de Dragos, stiu cum e, nu am mai stat de mult singura, dar lasa ca trece.
Va pe toate. fug la somnic.
pe maine.
maimuta mea
Botez Marco
monica70 spune:
Gata cu treburile si am vazut si poze,ca altfel raman in urma: mi-au placut muuult de cumintica de Roxana,de shmekera de Tea (iar mi se pare ca seamana cu Diana un pic!) si mai ales de gagiul Mario care uite cum sta in fund singurel.Acu, se mai balangane el un pic,da nu-i bai!
Acu merg la un dus si la nani,maine plec direct in oras la finante etc. si de acolo la birou,asa ca sper ca dorma macar cu juma de ora in plus...asta daca se indura Diana de mine Ca abia a adormit,dar adevarul e ca a tras mai multe reprize de somn ziua ...
GIOVA si ANASEBE deci si voi ati avut show
DENISA ma bucur ca papa Emma,vad ca pe mess suntem tot in contratimp cand e una nu-i cealalta
BEE foarte bine ca te intelegi cu socrii,asa ar fi ideal.Oricum sunt convinsa ca tu te intelegi cu oricine
IRINA pai asa cu dintii mei, ca in timpul sarcinii am fost doar odata parca pentru niste urgente,acum sunt pilaf,noroc ca-s inca dintii personali,chiar daca plombati si ras-plombati.Calciul meu s-a dus tot la Diana sa-si poate face aerobicul Nu mai zic de par ca zilnic ma mir ca-mi mai si ramne ceva,la cat cade! Trebuie sa merg iar sa ma tund scurt,ca iar am latze ...Si asa vine canicula!
URSULINA e si ea ok,zice ca botezul a iesit fain,a mai luat( sper ) un examen. I-a picat ceva cu nasterea si alaptarea ), dar mai are cateva. Dupa aia pune si poze.
Eu am pus deja pozele cu mutrele Dianei (de azi) ,nici nu mai stiu daca am zis sau nu ca in capul meu e
MONI care DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA
monica70 spune:
ANCA pusi la Oana cea cuminte!
GIOVA pai pentru Mario o sa-i dau sa probeze Dianei niste bikini de-ai mei cu dantela ... unii care mi-s mici acu: ce ai prefera? Bej?Negru?Roz?Alb? Am si ceva chilotzei pentru ea,dar zau ca zici ca-s din aia de babe! Mai bine bikini mei
Apropo de printesa in caditza,azi a iesit din baie Ghita cu chilotii uzi.Ghici din ce cauza? Noroc ca era doar in chiloti,s-a lecuit sa stea imbracat. Ca pispirel pe zi ce trece se balaceste mai vartos!
Noapte buna gagici,sper sa mai intru maine de la birou,sa fiu cat mai la zi cu lectura!
MONI care DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA
Giova spune:
Neatza!!
Vad ca sunt prima in dim. asta.
O alta zi torida, asa ca... plecam de dim. o tura si ne intoarcem pana papam la ora 13.
Moni pai normal, caci ei sunt fericiti in apa, dau din picioare......
Gata cu baita in dormitor, la noi, ca ne uda tot patul. acum pun cadita in cada mare si acolo ii fac.
Aseara cu show-ul lui... am sarit peste asa ceva.
Alina am uitat aseara. e bun Calgelu-ul. si mi-e mi-au zis sa-i cumpar si tot uit. si eu am crezut ca-i ies dintisorii, aceleasi simptome ca ale lui Ayan. dar cica tre sa se inroseasca gingia si sa se umfle putin. asa ca mai asteptam ca nu e nimic deosebit acolo. poate lucra sub, dar m-am saturat de saliva lui. Daca nu vomita, ii curge saliva.
gata, o zi buna, ne auzim la pranz cand aparam pe-acasa.
maimuta mea
Botez Marco