Bebelusi de ianuarie- februarie 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ana, noi am fost grasuni si lungani de la nastere, Clara e o finuta. S-a dezvoltat f bine, si kg o sa le recupereze dupa diversificare. Pupici din partea lui Alain

Mergi la inceput

Alina, , bine ai revenit. ce aventura cu caruciorul...
astazi ne-a zis doctorica ca lui Alain stau sa-i iasa doi dintisori jos....roade si saliveaza pe tot ce prinde , in afara de inelele gingivale pe care i le-am luat... Voi ce le dati de rontait, exista vreo jucarioara gingivala pe care s-o roada copiii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

SILVI, exact asa si noi, ne dau dintisorii jos si nu vrem sa roadem deloc inele gingivale. Mi-a zis asistenta sa ii iau Calgel de la farmacie. De ros roade tot: babetelele sunt preferatele, scutecul, mainile, tetina biberonului cu ceai si tzatza.

Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos

Mergi la inceput

aiurea, eu i-am luat o gramada de inele..degeaba. Nu stiu ce sa zic de Calgel. Dela ce varsta se poate da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Buna fete si bebici,

Nu am reusit sa intram si noi mai des din motive de...nu am timp.
Am trecut si noi de 4 luni si pe 15 mai am fost lamedic si suntem bine, se dezvolta normal si cica pot sa-i dau mancare...solida...ca nu stiu eu ca david e pe"solide" de la 2 luni jumate- numai cereale dar e altceva decat lapte. d ela 3 luni am inceput cu pireusi de fructe o data pe zi si acum ca are 4 luni are 4 mese de mancare pe zi compleate cu lapte.
Ptr. tabel datele lui David la 4 luni sunt:
greutate 8095 gr, lungime 65 cm se pare ca i-a mai repede in greutate decat sa se lungeasca...sa speram ca o sa si lungeasca intr-un proportional cu greutatea.

Nu am prea citit ce ati scris incerc cu straduinta macar sa citesc dar voi scrieti 2 capitole pe zi si eu abia reusesc sa citesc cateva pagini ca trebe sa fug de cele mai multe ori la culcare-de obicei citesc noaptea tarziu.

Cu intarziere spun si eu La multi ani tuturor Elenelor si Constantinilor din secta noastra multa sanatate si numai bucurii!!!

Am vazut-o pe micuta "pensulica" e o scumpa cu parutul si cu clemele in par si ce zambareata e. Am mai vazut pozici cu Angelos ce bine sta pe burtica, Diana jucausa care cred ca e plina de energie cat 10 bebei la un loc asa ca Moni tine-te bine pe mai incolo sa vezi ce va zburda mandra ta . Poze cu Bia si Ayan primul cuplu de indragostiti care au si reusit sa se intalneasca le sta super impreuna, Marcolino sa nu fie suparat de divort ca e plina gasca noastra de fetite scumpele si vad ca deja are oferte serioase, Mario e si el un zvapaiat nu se lasa mai prejos de iubitica lui, Tiberica un bombonel scump-Ana sper ca tatal tau e bine.
Roxanica o dulceata cu Razvanel ce barbat de nadejde e puiul tau Astery.
Dana ce frumos e site-ul cata munca ai depus acolo si meriti toate felicitarile.

Ma duc sa mai vizionez pozici dar nu stiu cate o sa reusesc astazi.

Florinini si David (13.01.2006)

Mergi la inceput

La multi ani bebelinilor sarbatoriti azi!
MARCH, lui Ayan nu ii place sucul de fructe, nu ii mai dau. Ii dau piure. Vezi si tu ce ii place Ioanei, asistenta mi-a zis sa nu ii dau ce nu ii place. Pupici!
DENISA, sedere placuta in Romania!
GIOVA, am vazut pozele, arati foarte bine sa stii! Burta cred ca avem toate. Ti-am zis eu ca seamana cu tine Marcolino?
CATA, am vazut pozele cu Bia. Frumusica Ca de obicei! Sa pui poze cum iti faci suvite!
SIMO, sa va fie de bine botezul!
ASTERY, la multi ani!
IRINA, chiar ca ai copil precoce! A zis si "mama" si acum sta in patru labe. Bravo si pupicei!
SIVI, sanatate lui Alain! Felicitari pentru grasan! Calgel cica se poate da de acum.
ANAM, bafta cu slabitul1 Daca ai ambitie sigur slabesti. Eu nu sunt in stare sa ma abtin de la mancare.
ANDIARORO, bine ca sunteti ok!

Alina si Ayan

Mergi la inceput

BEE, cum a dormit printese singurica?
FLORININI, super grasan si David! Bravo!

Alina si Ayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Eu cum nu am spliter la camera, pe moment am renuntat la TV ca sa citesc si sa mai scriu si eu 2 vb.
Acum sunt in mare graba ca tati tb sa vina cu fii-sa de la plimbare (prima lor escapada singuri!!!. Sunt plecati de aproape o ora, timp in care abia am reusit sa dreg lucrurile care zburau prin casa)>
Fata doarme singura in camera de 2 zile. N-are nici o treaba! Ea vrea doar sa fie hranita de 2 ori pe noapte (noaptea trecuta s-a servit la 12 si la 3). In rest, am facut si noi 5 luni (si multumim mult pt urari!), am luat super bine in greutate luna asta (700 g la noi e muuult), in conditiile in care nu papam cereale (din motiv de colici) si stagnam cu diversificarea (din motiv de lingurita cred). Raportul spune ca avem 6.800 g si 67 cm. Si suntem foarte rostogolitoare si sportive. Adiaroro, si Ana mea s-a transformat in poama cazatoare. Adica ieri cand ma pregateam sa plec la socrii am lasat-o cred ca nici 10 secunde in dormitor, in ditamai patul, pe burta, convinsa ca pe stanga nu se rostogoleste. Mare eroare! CAnd ma inorceam spre ea, aud "BUF" si racnetele de rigoare. Fata mea era latita pe jos cu fata in sus. Dupa socotelile mele cred ca s-a rostogolit rapid de 2 ori, altfel nu avea cum ajunge in pozitia respectiva. N-a facut nici macar cucui ci doar s-a speriat.
Fetelor, ce ne facem cu caldura asta care s-a abatut asupra noastra? Ca fii-mea sufera din greu. Noi aer conditionat n-am pus din lipsa de fonduri, asa ca eu ziua stau cu geamurile inchise. De iesit, eu ies pe la 9.30, cand plec cu fata la kineto si masian mea se incinge ingrozitor.. SI seara am iesit dupa 6! Evident in piciorusele goale.
Fug sa fac un dus si revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Florinini, nu te stresa cu lungimea Lui David, in raport cu greutatea. Imi spunea doctorita noastra ca pina la 1 an (sau 2, nu mai retin exact), masura dezvoltarii si cresterii copilului este data de greutate (kg), iar abia apoi de lungime (cm).
Sincera sa fiu, si eu ma ingrijorasem la un moment dat ca si Ilincuta mea e o grasunica, dar doctorita a zis ca e OK. De fiecare data cind ne vede, ne spune ca sintem un copil de nota 20. Asa ma mai linistesc si eu. Lasind la o parte ca nu am ce face; noi papam inca numai tzitzi, iar cind ii e foame trebuie sa-i dau sa pape; ca doar n-oi tine-o la regim. lui David

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Bee, deci si Anuka a facut cunostinta cu podeaua. Au inceput sa aterizeze piticaniile. Noi am tras o trinta saptamina trecuta.
Felicitari pentru cresterea in greutate. Noi parca dupa ce am facut 4 luni am lasat-o mai moale cu cresterea in greutate, ca ma speriasem la un moment dat, cind am vazut ca e luna si kilogramul (+100, 200 gr)

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

Mergi la inceput