Bebelusi de ianuarie- februarie 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

salutare,
Noi ne pregatim de plecare, ne asteapta , de fapt ma asteapta o dupa-masa : trebuie sa ma duc sa pun declaratia de venit ca am ora programata si apoi sa vin inapoi cu Clara sa mergem la vacci. Si totul se intampla acum de la 13 la 16 cand sunt orele ei de somn. Sa vedeti ce maraila va fii, daca nu imi adoarme pe drum in carucior aia sunt, ca face tare urat cand ii este somn. Acum am lasat-o in patut si i-am pus radioul si ii place.
Alina, ce m-am distrat la faza cu carutul. Pai si eu vreau altul ca asta mi se pare urat . Si dau cu el prin toate gropile doar -doar s-o duce . A si il las jos la intrare ( ma rog aici chiar nu am alta varianta ca doar nu m-am tacanit sa duc caruciorul in brtae 3 etaje ) si Nicu chiar imi zicea la inceput ca il las jos ca mi-ar convenii sa-l fure careva , la care eu i-am zis sa nu imi dea idei c apoate si las usa deschisa sau chiar il scot in strada
Moni, pai chiar ca trebuie saiti trimit prajiturile ca uite sambata m-a pus nu stiu cine si a facut un tort cu cirese si acum nu e cine sa il mannace . Si mi-e mila sa il arunc. Si ca sa mai zioc ce desteapta sunt sambata am cumparat o cioco Milka mare de 300 gr si am bagat-o la repezeala in frigi, ghici acum de cate ori deschid frigiderul ce vad ?
Cata si Clara transpira mult mai ales sub cap o gasesc toata uda. Azi la noi s-a racorit umpic.
Crisu, of asa e se mai intampla sa ne pierdem rabdarea. Si eu aseara m-am enervat pe saraca, ea tot timpul dormea la 10 sear aei bine ieri inca dupa 10 nu dormea si sughita si nu-i ttrecea cu nimc si eu de 2 zile ma pregateam sa vad un fil fain care era la tv . In final a adormit si mie nu mi-a mai placut filmul. ( de fapt de oboseala tot am adormit pe sofa pana m-am enervat si m-am dus in pat )
Giova, si eu consum asa mult curent dra aici am si boiler si frigi care imi consuma mult. Vezi sa nu ai o scurgere prin perete sau ceva aparat defect.
Mirela salutari !!!!
Gata ma duc

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Ioana

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ioana super tari fazele. Alain s-a trezit si mi-a intrerupt programul de vizionare poze, poate mai tarziu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

n-am mai rabdat si am mai intrat o fuga inainte sa ma mulg...
SILVI,II dau ceai baby calm,ca mama e total impotriva ceaiului de musetel,nush de ce,ca nu stie sa-mi explice prea bine,cica-i mananca globulele rosii.dar cred ca pana la urma o sa-i fac,desi nu cred ca o sa-i placa.lui alain
IOANA,ce-i faceti mai copilului?este mai bine razvanel,si-a revenit dupa diaree?
GIOVA,stii cum rezist?cu muuuuuulta mancare,ca si eu ma mir uneori cat pot baga in mine.dar toata lumea are grija sa mananc,sa nu ma subtiez cumva
ALINA,PAI EU ii bagam zilnic supozitor,asa ca i-am bagat si azi,dar crezi ca l-a ajutat prea mult?ca era asa de dur kk ,ca nu putea sa-l scoata
noi stationam de o luna de zile la borcanele de piure de fructe si cereale,ca mi-e teama sa-i bag legume,din cauza de durere de burtik.sunt cam in ceata ca nush cum sa fac...
mai ,noi ne gandim cu groaza cand o fi sa plece mama,daca il duc la cresa,tot va fi o perioada de 1/2ore dimineta sau seara cand nu am cu cine sa-l las.iar daca-l las singur....numai gandul ma ingrozeste.dar mai e pana atunci...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Intr-adevar trebuie rabdare multa, dar am momente cand simt ca clachez...
Am mai pus si eu cateva poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ioana ai fost mortala cu suzeta in..hai ca nu am crezut ca o sa o aud si pe asta! Bine ca Razvanel nu s-a accidentat nici de la cazatura nici de la suzy in partea dorsala!

poze noi - 23 mai - vreau sa stau in fund
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Cuscra draga, super faza cu suzeta.
lui ginerica.

Noi tocmai ne-am intors de la plimbare. Sint tembela de tot. Am scos copilul pe asa o caldura. E o nebunie afara. Am iesit sa cumpar vaccinul si, cum nu am gasit, m-am tot indepartat de casa. Sa vedeti ce am galopat inapoi cind m-am gindit ca o arde pe Ilinca soarele pe piciorusele goale.

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Irinel- stai calam ca dc ai copertian faian al carutz, nu apuca soarele sa o arda decat dc adie si vantul.
Mireal- pupicei dulci, si odihneste-te mama, lasa netul, e ok Dani cu papa in afara de constipare, eu cu sucul de mere o rezolvasem odat aep Emma, ca in rest ea facea singura, mai nou face de 2-3 ori ep zi, chair dc uneori cnatitatzi mai mici.
IOANA_ pupicei si grija mare, dar haioase fazele
Giova- vazut poze-dulce Marco, cu inscrisul la concurs ce ai mai facut?
CATA- eu cred ca sclifositele noastre papa mai putzin de la caldura, nu am apucat sa ma uit la temperaturi in toata tzara, in Bucu stiu ca e clar mai cald ca aici, ca vad ca si fiimea a adormit tare greu dupa 5 ore de stat treaza, ceea ce nu seintampal la agitatzia ei, ca mereu face aerobic si se hlizeste, si a papat asa: ora 5 180 lapte de la mine, ora 9 cereale vreo 90 gr, ora 10.30 90 ml lapte muls, ora 12.30 45-50 gr de piure prumb, cartof si curcan, jumate l-a varsat ca ar fi bobinat 90, deci nu cred ca ii mai dau din asta de la hipp, ii fac in casa alta combinatzie , fara porumb si cred ca incep sa pun sare in eel ca desi sunt ok, nu au totusi gust si vad ca la mincare emma ma mosteneste, de cand eram mica si pian acu, sau i-or placea doar legumele, sau ii va placea cu pui.Deci total 380 ml lapte si cam 130 mincare solida, eu sper sa mai bobineze vreo 380 ml de lapte pina la 10 cand baga somn si il voi face cu cereale, dar asa o idee, nu f. gros, cum scrie pe cutii.
Merg si eu sa pap si sa vad unde mai ajung azi, paote la o gelaterie cred, ep seara.
Moni, Irina si restul trupei, unde suntetzi?

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

IOANA, m-am distrat cu faza cu suzeta. Super tare! bine ca a scapat Razvanel cu bine!
ANAM, lasa usa deschisa, poate, poate alt carucior!

Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Referitor la ridicat si stat in fund, Emma dc o tzii de degetele de la miini, se ridica in fund, are o fortz aceva de speriat si uneori dupa cateva secunde se ridica in picoare si se impinge, mama ma tot toaca al creier ca e prea devreme si nu e bine, mai ales c ai se deformeaza picioarele, dar eu cred ca ea ma maosteneste si nu va merge de-a buselea, ci ca mine direct in picoare de la 7.5 luni..asa ca am incurcat-o, va treb sa fac schimabri inc asa si altele..CAnd o punem in fund sau in unghi de 80 d egrade c a ii mai bag cate o perna, dupa cateva minute ca se agita, pica intr-o parte
Asa ca CATA- a mea de aia nu asimilieaza ca BIA pt ca e prea energica, si consuma mesele aiurea ca si mine.sau mai bine zis are ziel si zile, dar macar cica dupa 7 ani se va da pe brazda cu mesele, pt ca eu am mincat cu lingura suap data de biata Buni pina in clasa i-a si ma pacaleau, cat a mers( pina la 4 ani, apoi ma pedepseau cu iesitul afara) cu diverse- de la baba cloantza pina la Omu negru

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput