Bebelusi de ianuarie- februarie 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele,
DENISA, merci mult de recomandari, pai si noi vrem sa plecam cat mai repede posibil ca nu se mai poate. Astept sa ajung eu lector, adica pana pe la anul si pe urma sa vedem ce facem.
Pupici Emmei, parca vad ca maine poimaine ne spui ca a inceput sa mearga. Asa si nepoata-mea, a mers de la 8 luni, nici nu a mai trecut prin faza cu mersul de-a busilea.
MONI, Mark are prietena de cand era in burtica, pe fetita prietenei mele. Fetita e mai mare decat el cu un an, asa ca noi suntem deja cuplati. Si mai are si o cumnatica de 4 ani, pe surioara iubitei lui. Momentan iubita lui il pupa cu afectiune, il mangaie si din bebe mic nu il scoate.
Pupici lui Di.
Noi n-avem cu ce ne lauda, bebe al meu e la fel de somnoros si contemplativ, i-a mai luat taica-su ieri doua jucarii de plus si e super incantat de ele, ii plac mai mult astea de plus decat celelalte. De iesit afara nu iesim nici noi, ca e super cald. Vedem mai pe seara, dar mi-e mila de sot, ca vine asa de obosit de la munca ca numai la plimbari nu as vrea sa il iau, si daca plec singura cu bebe vrea sa vina si el ca cica i-a fost dor de noi toata ziua si nu vrea sa stea fara noi.
Acum fug sa mai studiez si io cate ceva.
Pupici la toate fetele si bebeii

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

E uite ca noi suntem mai balalica...adica stam in patru labe, probabil peste o luan o sa ne dumirim ce inseamna si o sa o luam si de-a busilea si tot asa. Eu sincer vreau sa mearga in patru labe ca imiplac tare cand ii vad asa.
Bee acum pun poze ca sa vezi mai bine cum sta si cu burdihanul sus.Noua pozitie de azi e precum catelusul meu dela Cta ...doar ca Mario nu latra.
Ioanoooooooooo m_am stricat de ras...
Hai ca bag pozele si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

scutece 49

de cu multi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Denisa si eu tot cu avioane am crescut, ca eram grevista rau la mincare...nu ca acum!
Na ca a mincat cred ca numai 6 lingurite de carne cu legume si se creme sa se ridice si in bouncer, mi-e si frica sa-i mai dau sa nu vomite de atita scremut..uff..las ca-l maninc eu daca nu mai vrea! Si am pus si lapte praf in el! O sa ma fac cit China

poze noi - 23 mai - vreau sa stau in fund
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput