Bebelusi de ianuarie- februarie 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

CATA, ne plac pantalonasii Biei!
MIRELA, vorba CATALINEI, baga-i un supozitor daca e chiar asa constipat.
Gabi a reparat aseara caruciorul. Recunosc ca vroiam un carucior nou, dar cand a auzit Gabi.

Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Cata, ce frumos sta in funduletz ciresica ta. A mea e cu o luna mai mica, dar se screme si ea sa se ridice, iar culcata pe spate in bratele mele nu suporta in nici un chip. Eu nici nu prea stiu exact, la cate luni putem sa-i punem in funduletz? Pe la 6 parca.
Giova, parca am vazut ca al tau sta deja in scaunelul de masa. Cum mai merge cu Cindy Crawford? V-ati imprietenit?

poze Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mirela vazut pe Dani cu bandana colorata..dupa 1 ora de lupte a papat acum 100 ( deci la cei 60 s-au mai adugat 40)...mult, nu?

poze noi - 23 mai - vreau sa stau in fund
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Abia acum reusesc sa va scriu, Alain a fost cam morait azi asa ca l-am tinut mai mult in brate. Cred ca dintisorii sunt de vina, am citit ce ati postat cu el in brate si cand sa-l pun sa-l adorm...el dormea deja asa ca l-am pus direct in patut. Cu diversificarea nu prea ne putem lauda, deocamdata bea in fiecare zi la ora 10 80 ml suc de mere+ morcov, si seara ii pun fulgi de orez in lapte..atat. Vad ca bebelasii vostri papa, nu gluma, eu nu merg mai departe pana nu-i trece un pic raceala si trecem de vaccinul de 4 luni.
Bee vad ca micuta Ana e din ce in mai voinica si jucausa, .Bine ca nu a patit nimic in urma cazaturii, eu pe Alain nu pot sa-l las deloc singur decat in patut si atunci se invarte pana se intepeneste in marginea de la patut s se pune pe urlat.
Giova, cum reusesti sa-l tii asa de mult fara pe Marco? Alain dupa ce se trezeste, aproximativ dupa 1,5-2 ore se pune pe un urlat...parca il musca cruciorul de fund. Mie groaza sa ies cu el, abia astept sa-l pot aseza in fundic, poate asa ii place. Marco nu se plictiseste ?
Irina, gogosarului Mario, iti vine sa-i mananci obrajoriii.
Denisa, vad ca papa bine Emma, Alain mananc cam 800-900 maxim de lapte si suculet, atat. Eu sunt multumita ca se dezvolta bine. Pupicei Emmei , e o scumpica.

Mergi la inceput

Mirela, sory ca esti asa de obosita. Ce ceiut ii dai sa bea, eu ii dadeam ceiut de musetel cald cand era constipat si chiar daca nu dupa prima portie, dupa a doua facea kk far nici o grija.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

am vazut-o si pe aleasa noastraJASMINE,care are la fel de mult par ca si noi,iar cuscra arata tare bine...pt jasmine
EMMA,super tortul cu numele ei,si tare frumusica donsoara..
BIA,zambareata,CLARA FRANCESCA CU TATI TARE MANDRU DE ASA FITITZA...
ANGELOS,care a inceput sa aiba plete si e durdanel..
AYAN,CARE DOARME TARE BINE PE BURTA LUI TATI....ALEXANDRA lui crisu,ce maricica s-a facut..
mai vizionez si maine,ma duc sa fac ceva de papa,ca dani doarme dupa atata scremut si ma pregatesc de munca.de joi sunt libera pana duminica.cat despre constipatia lui dani,are cu cine semana ca si eu tot ma mai lupt cu fisura aia anala

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Cat despre aerul conditionat si noi suntem in plin proces de achizitionare, o s-l las sa functioneze cat nu suntem in camera si la 24 de grade. Oricum fara nu se poate, e mult prea cald.
Merg sa vad si eu niste poze, mai pun si eu ce poze mai am noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Silvi, Marco sta in carucior. nu am treaba cu el, se hjoaca, se uita la copaci sau doarme. pot sa stau de dim. pana seara cu el afara.
Acum nu mai e musai sa misc caruciorul, nu mai urla daca stam pe loc.
Alina asa o fi, ne tot pregatim de dintisori. si Marco de mult saliveaza, dar efectiv ii curge din gurita. Gabi e leit Clau cu carucioarele. dar daca mergem in luna de miere, e musai sa-i ia unul din ala usor, care se inchide ca si umbrela, ca doar nu-l caram asta pe avion!!!
Simo, inca nu am facut cunostinta cu miss Crawford. nu am timp, putinul timp liber il petrec pe net.
Mirelus, mai poti mama? imediat ma uit la pozele cu dani cel frumos si marisor.
Cata am vazut-o si pe Bia cum incearca sa se ridice si cum se taraste.
eu ii zic rama la marco, cand se taraste asa

Sunt happy, am si uitat sa va zic aseara: s-a agatat fiul meu de alea de la jucaria noua si incerca sa le duca la gura.are si poze facute, dar le pun mai tarziu.
Dar cu astea de la boucer, e mult mai misto, ca incearca sa se ridice, se tine de ele . perseveram noi si cu jucaria noua.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Sim eu stiu ca pe la 5 luni jumate in fundulet!
O sa ne stresam rau cu aerul..eu am in sufragerie pentru moment si Dan vrea sa punem si in dormitor..momentan nu-i dau drumul ca am inteles camai tine caldura asta doar vreo 2 zile, dar la vara e musai!

poze noi - 23 mai - vreau sa stau in fund
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Ziua buna!
Va citesc din umbra ca nu prea apuc sa scriu....toata ziua hoinarim....cred ca ieri am doborat recordul de stat afara....am iesit la 8.45 si am ajuns acasa la 22.25, iar in perioada asta fi-miu a dormit maxim o juma de ora si a mancat , cu indulgenta, 450 ml..
Ma minunam de copiii care au inceput sa cada si sa se rostogoleasca...azi am patit-osi noi. M-am dus sa fac o ciorba si l-am lasat pe Razvan in patutul lui sa se certe cu animalele de pe langa el si dupa vreo 15 minute, pt ca nu mai auzeam galagie, am venit sa-l vad....cazuse din patu in patul mare (patutul lui e lipit de al nostru dar e cu vreo 15 cm mai inalt) si era cu fata intre perna mea si patut, o mana ii intrase intre patul nostru si patutul lui si se chinuia sa se ridice....vreau sa va zic ca mi s-a ridicat parul pe mine. Am sarit si l-am luat repede, nu plangea dar nici prea fericit nu arata, doar ca era super rosu de cat se scremuse sa se ridice din gaura aia.
Alta faza tare: sambata noaptea, am stat pana s-a terminat Eurovisionul, iar cand am mers sa ne culcam ca eram rupti, s-a trezit cupilul, super fresh, si fara chef sa se culce la loc. Pt ca se tot foia si scremea si plescaia l-am pus pe Cristi sa doarma langa el (ca el e mai insensibil, mai surd si adoarme in orice pozitie si in orice galagie) iar eu am trecut in cealalta parte a patului....dupa vreo 10 minute il aud pe Cristi "Mai copile, lasa mainile alea jos si i-a suzeta" si dupa aia pauza si foiala. La un moment dat aprinde disperat lumina si incepe sa rada. Ce tinea copilul in sus nu erau mainile, erau picioarele (ca mai nou face lumanarea), iar Cristi se chinuia sa-i bage suzeta nu in gura, ci in .....
Asta dupa ce eu, in noaptea anterioara ma chinuiam sa-i bag suzeta in gurita si nu stiam de ce se tot foieste si scanceste....cand am aprins lumina am vazut ca bietul copil avea deja o suzeta in gura

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput