Bebelusi de ianuarie- februarie 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Neatza!!!!
Da chiar ca e cald, mai, fetelor...Ieri nu ne-am dat seama ca e in halul asta si am iesit cu copilul pe la pranz imbracat cam gros. Astazi o sa iesim tocmai deseara. Nu prea stiu cum s-o invesmantez in casa...parca e prea brusca trecerea de la haine groase la fara maneci....mai ales ca pe mine m-a disperat de la inceput bunica-mea ca tin copilu dezbracat si o sa se imbolnaveasca...

Am inceput si eu sa slabesc ma rog, deocamdata cate un kilogram acolo timid dar tot e ceva.

va pup

poze Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Simo eu in casa o tin in body cu maneca scurta si atat.
Iar afara, ieri am fost intr-o salopeta la maneca scurta si picioruse goale iar astazi o voi scoate intr-o rochita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am venit si noi de afara ca nu mai e de scos copilul din casa.
I-am luat un costumas cu pantalon scurt si tricou,o bavetica-tip sortulet- care se baga si pe manute, o cana cu Winnie, ceva fructe si legume pt. mamica, carne tocata pt. tatic. si am platit curentul. fetelor e posibil sa consumam in 67 zile 485 kw???? Aproape 2 mil. am lasat acolo. eu cred ca am citit contorul corect, eram si cu bebe in bbrate. astept pana vine Clau deseara sa se uite el, ca e si mai inalt.Am fost si o sapt. plecati in Alba, deci nu mi se pare prea normal. niciodata n-am platit asa mult.

Cata poate toti balesc asa, semn ca se apropie momentul dintilor. nu stiu ce sa zic.
Sa faci poze suvitata, caci cu bronzul, nu se vede dupa prima sedinta.
La solar si eu merg de sapt. viitoare, langa biroul lui Clau. Il pasez pe bebe cateva min. si eu la prajit.Oricum pe maini si fata sunt neagra,caci m-a prins soarele cum tot umblu hai-hui cu bebicul. chiar si el e bronzat pe maini si fata. pana la 6 luni cand trebuie sa-l dau cu crema o fi negru.
Simo si eu tot in body cu maneca scurta si fara pantalon il tin in casa.SAi prin oras cateodata.
Denisa asteptam poze din Ro.cu tine suvitata si cu Emma.

Aerul conditionat si eu stiu ca nu e bine pe bebe. noi aici nu avem . dar in ap. nostru ne vom pune si inca 2:unul in living, unul pe hol sa bata spre dormitoare.
aici vom face sauna, ca sunt toate geamurile catre soare.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Eu in body cu pantaloni scurti o tin...am pus poze la semnatura sa vedeti ce se screme sa se ridice
Denisa sa vedem suvitele..eu iar am lasat un pumn de par la baie dupa ce m-am spalat pe cap!

poze noi - 23 mai - vreau sa stau in fund
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

buna fetelor!LA MULTI ANI BEBEILOR SARBATORITI IN ZILELE CAND NU AM INTRAT!!!!
dani are deja 5luni si trei zile(bee multumim de urari),si e constipat nevoie mare...azi chiar mi s-a parut ca vad un pic de sange in pampers.se screme de zici ca naste si face taaaaaaaaaare rau la inceput...mi-e o mila de el.si asta cu gimnastica,praf laxativ,piure de fructe si 2lingurite de cereale...
eu sunt rupta cu munca,sambata si duminica am venit dupa garda fugutza,macar la baitza sa stau cu el,iar zilele astea ,cum sunt dupa masa la munca,cand ajung eu la22.00,el doarme deja.noaptea se foieste pe toate partile din cauza la burtica si eu stau sa-i bag suzi din ora in ora,iar dimineatza e program de scremut.mai apuc sa mai fac un pic curat si mancare si gata...si asta ca mai e si mama aici,nush ce m-as mai face singura...
imi era dor de voi,va pup pe toaaaaaaaaate si poate de joi mai intru...
p.s.:am pus cateva pozici cu dani la 5 lunici

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Buna fetelor!
BEE, ma bucur ca doarme singurica Ana ta. Pupici sa treaca unde s-a lovit! Si eu ma gandesc cum o sa fie pe caldurile astea eu in continuu cu Ayan in brate si cand suge il transpir la ceafa si pe spate. Noi punem aer conditionat numai in dormitor acum. Cred ca acolo o sa stam toata ziua. Si computerul nu il am acolo.
GIOVA, sa stii ca nici eu nu vad gingia lui Ayan schimbata, dar pediatra a zis ca este tare si ca asta inseamna ca ii ies dintii. Oricum asta e o faza premergatoare iesitului de dinti. De salivat Ayan saliveaza de peste o luna si pana acum nici un dinte.
CATA, nu iesi cu Bia decat dimineata si seara? Ca noi pana facem biberon cu ceai, pana mai papam tzitzi, pana ne imbracam, pana papam tzitzi iar se face deja pranz. De transpirat Ayan nu transpira decat cand suge si il tin in brate, transpira pe spate putin si la ceafa, ca ii tin eu caputul cu mana. Dar am inteles ca unii bebelini transpira mai mult. Sa-ti iasa bine suvitele si sa pui poze!
IRINEL, de acum incolo oricum nu mai trebuie sa ia in greutate chiar un kg. pe luna bebelinii.
MONI, daca zice Diana "tata" cica urmeaza un fratior. Ce zici?
IRINA, ce tare esti cu pozitia "capra".
ANASEBE, si voi incepeti cu dintii? Si eu sper sa fie bun Calgelul, am cumparat si noi.
DENISA, cum te simti cu ai tai? Cat stai?
ANCA, grasunica si bebelina ta!
IRINEL, noi vrem sa punem aerul conditionat in dormitor. Sa vezi ce calduri sunt la vara de nu putem dormi! N-o sa fac frig in camera, doar sa fie rezonabil.

Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos

Mergi la inceput

SIMO, eu il imbrac pe Ayan in body cu maneca scurta si in casa si afara. Si tot asa si doarme. I-am luat si pantaloni scurti,dar nu-i mai pun ca e cald.

Alina si Ayan

Mergi la inceput

MIRELA, pupici lui Dani! La multi ani, sa cresca mare si sa fie sanatos!
CATA, acum ma uit cu Ayan la pozele cu Bia.
CRISU, avem nevoie de multa rabdare cu bebelinii. Eu ma mir cata rabdare am ca nu ma caracterizeaza trasatura asta.

Alina si Ayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Sa ma "laud" ...de dim. Bia a papat 60 si acum 5 lingurite de fructe si iar 60...o placere..Alina nu apuc sa ies cu Bia decit seara ca dimineata de ex. azi i-am facut supa!Giova am vazut ca te-ai bronzat deja pe fata si maini..da-i bataie cu gym si soare sa arati super miresica!Mirela imi pare rau ca eti asa obosita..ai grija cu Dani, mai bine ajuta-l cu supozitor sa nu faca vreo fisura anala de la atita scremut..intru sa vad pozele! Pup!

poze noi - 23 mai - vreau sa stau in fund
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

vazut poze cu anastasia(tare cocheta cu palarioara),ce branzica papa?
ANA,care pare suparici si are ochisori tare frumosi,DARIA care e la moda cu freaza ei,MARIO tanar si nelinistit,MARCO cu palarie si ochelari faini...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput