Mamici casnice (47)
Raspunsuri - Pagina 14
mariussimiuc spune:
Ioana,nu stiu daca e valabil si in cazul copiilor,dar pe mama mea o doare capul din cauza tensiunii.Incearca si fa-i si un consult la inimioara...Zic si eu...ca vad ca ai primit sfaturi variate.
Vad ca s-a dat startul la incuscreala p-aci.Bravo voua mai fetelor! N-am avut io net aseara ca poate ma mai lipeam de-o nora. Nu conteaza ca e mai mare...
Cami,dar eu de ce nu-l pot vedea pe Robert cand face pipi? Nu e pentru toata lumea?
Cuscra,eu nu ma tem de aviara.Daca iti e scris sa "iei" aviara,o poti lua si de la un gainat cazut in cap (si tu te gandesti ca ai sa castigi la loto! ) nu neaparat de la magazin.Si deocamdata la noi e liniste si pace.
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
ange spune:
Miha,trebuie sa intri la noi in album.la noi la "mamici casnice".
nu ai parola,nu stii id-ul sau ce?
am terminat tortul(sau eu i-as spune prajitura).E buna de mori.Trebuia lasata o noapte la frigider dar eu dupa 3 ore am si papat din ea.Cum sa stau o zi si o noapte cu gandul la ea
Nu are aspect comercial dar e bunaaaa
Vin cu pozza ca sa va bag in spital de pofta
pinquleasa spune:
va pup fetele
nu am apucat sa va citesc ...de cand nu am mai intrat sa adunat un carnat lung tare.....dar primit ca o sa recuperez cand ne intram in programul normal.
Ajung la concluzia ca fata mea este speriata tare,de acceia nu mai vrea sa doarma singura in camera...face crize seara la culcare, plange pana vomita ...numai sa nu o las singura acolo...asa ceva nu a mai facut pana acum.Nu inteleg ce sa o fi speriat in halul asta.dupa masa si-a intrat cat de cat la normal mai plange un pic dar pana la urma adoarme...pana acum si la somnul de dupa masa facea urat.
dar cand vine seara si i se apropie ora de somn deja cu o jumatate de ora inainte incepe sa planga.
Ati trecut si voi prin asa ceva?...ce se face la copii cand sunt asa speriati...astept si eu un sfat.
va pup
Nico
mariussimiuc spune:
Cami,am intrat pe link-ul dat de tine si nu ma lasa,imi trebe invitatie. Ia sa ma duc sa intru si in album sa vad daca pot!
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
ange spune:
cum spuneam am venit cu foto.
eu ii spun "prajitura de crema de zahar ars" dar cica e tort de crema de zh. ars.realitatea ca imbracat in frisca si ornat putin rezulta un super tort.Nu e dulce deloc.eu am pus frisca pe el dar in farfurie.Inca este cald
Este simplu tare de facut.incercati-l.Merita zau.
Mai ales rece de la frigider cu frisca si 2-3 capsuni pe el
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mami_casnice/detail?.dir=88ef&.dnm=f543re2.jpg&.src=ph
ange spune:
Miha,e musai sa intrii in album la noi si apoi in albumul meu
altfel nu ai cum sa vezi poza.Dupa ce am pus linkul mi-am dat seama ca avem albumele protejate
O sa dai si peste prajit. mea de astazi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mami_casnice/detail?.dir=88ef&.dnm=f543re2.jpg&.src=ph
malla spune:
Dana ch, ajunsa ploaia "mea" pe la tine???
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
Dana_ch spune:
Camelia ce bine arata tortul si ce pofta mi-ai facutca-mi vine sa mananc monitorul.
hei cuscra unde asti?ce faci?
Poze cu Lucas
ange spune:
beyyyy,eu pun prajiturelele mele aici doar ,doar va dau in pofete si le faceti si voi.sunt tare simple si gustoase.Nu ma bag la lucruri complicate ca nu le am atat de mult cu bucatareala