Mamici casnice (47)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

bey ce naiba se intampla cu gripa asta aviara?
sectorul 4 in carantina?
focare prin tzara?
e real ce se aude aici la noi?
ploaie,gheatza,culturi distruse?
si canicula?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

pag 2,pai se poate.

fetelor, eu de fapt miercuri sunt la doctor,eu in prostia mea am crezut ca azi e marti si as fi plecat maine cu noaptea in cap la intilnirea cu bebele.bine ca mi-a spus sotul ce zi este

era culmea sa ajung acolo si sa-mi dau seama ca de fapt am venit degeaba.

v-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

bey Cami ,nu te mai uita la stiri ,ca astia va induc in eroare. eu stau in sec 4 si nu e nici o carantina. sunt doar cateva strazi cu pb.acolo oamenii stau la casa si au oratanii in curte. canicula nu e ,e doar cald. atat.nu mai asculta la astia !

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Andreea tx,clarinolul de abia l-am inceput . nu stiu daca e bun sau nu. eu tin si dieta , fac si sport si sper ca toate astea combinate sa ma duca la rezultatul pe care il doresc.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

moama ce cretini!mi-a stat inima cand am ascultat stirile.Au spus ca sectorul 4 e izolat.Nu iese nimeniii de acolo.Lumea pleca cu mic cu mare de acasa de frica sa nu ramana izolati acolo 21 zile.
Si cica muriti de cald.Dar muriti,nu ca va e cald
Doamneeee in ce hal se "deformeaza" realitate!

am facut tort de crema de zahar ars
acum e la rece.astept sa se desprinda de pe cratita sa-l pot orna cu frisca si sa-l papam daca o fi bun
Dana,te servesc cu o feliuta? lasa naibii dieta aia ca o viata avem!Eu am renuntat si la abdomene si la bicicleta si la diete si la tot.Si asa sunculuosa ma place colegul.tot eu sunt chiar daca nu arat a miss
Nu de alta dar acum ma chinui sa fac diete,alea,alea si intr-o luna in Ro. bag sarmale,carnati,cozonaci,pastrama,covrigi si alte bunatati ro,manesti
Chiar crezi ca vin in ro. sa fac dieta si sa ma obtin de papica aia buna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Intrat sa salut... concertul in seara asta a inceput de la 21, nu stiu cind se termina. Am pus mindra in patutz, la bulanashele goale, am invelit-o cu paturica, si-mi arata cind un picior cind altul, cind pe amindoua. Plec de linga ea, incepe urlatoareaaaaaa, asha ca am lasat-o sa se calmeze. Dar voi stitzi ce face cind n-o bag in seamna ?! Arunca suzeta, ca sa ma duc sa i-o dau
Bianca eu vazui ca ai feciori, m-am dat puternic la tine ca viitoare cuscra cind ai aparut aici la mamici, dar... nu m-ai bagat in seama, asha ca m_am dat la feciorul ieshencei mele Mariussimiuc. Dar nu-i rau sa fac o mica,colectie de gineri, ca sa am de unde alege... sau... poate mai fac o fata
Cami n-am avut bilet la concert, ca era gratis, dar era prea in toiul noptii Am vazut pozulica in baie, dar nu vazui bronzul ...
Maria2mami dar de ce ai spus noapte buna pe la ora 16... ca eu nu pricepui... am crezut ca nu fonctzioneaza ceasul meu bine
asha trimit o parte din mesaj ca nu stiu ce ceapa masii are de se blocheaza

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna buna!!

Am aparut si eu ,poate va era dor de mine! Credeam ca va gasesc la capitol nou,dar vad ca m-am inselat.

Ma duc sa citesc din urma si sa vad cui i-a fo dor de mine!

Va pup

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

M-atzi innebunit cu gripa aviaria, chiar e sau nu ?! Ca daca dureaza mult, mi-e frica sa ma duc acasuca. Sau la Iasi nu e ?! Hei, cuscra, cum stai cu aviaria in tirgul Ieshilor, tine-ma la corenteeee

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

da mai am vazut si eu la stiri.acum cand plec acasa s-a trezit si aviara sa atace.daniela mancam spanac si loboda in concediu,pentru siguranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

buna seara

am fost la plimbare si l-am chinuti pe luca ca vroia sa mai doarma si nu l-am mai lasat,pai eu m-am saturat sa tot doarma seara la 12 -1 si vreau sa-i fac program.
binenteles ca am intrat la 9 in casa,baie,papa si acum doarme de 30 min,sper sa nu se mai trezeasca pana dimineata.

Cuscra am cautat azi poze cu ginerica si in album si nu am gasit nimic,nu sunt sau nu am vazut eu bine.

miha mie mi-a fost dor

danelutza smechera mandra,stie de mica sa se impuna,ca si al meu printz.

camelia moama tort mai omorat cu atatea bunatati si o raza de soare din sibiu.

mmiha daca nu mai poti ia concediu si te mai odihneste,iar in legatura cu fratele poate sa-i desfaca contractul cu lit i sau sa-l pupe undeva,contractul de munca se poate desface cu cerere de lichidare la zi,ce fac ei e ca -si permit.....

mirela am vzut ca ne-ai cautat am fost la plimbare.

adinela trimite unde vrei ploaia dar nu la noi.

ioana se pune tot si joaca cu copii,deci nu ai stat degeaba,ai avut o zi mai usoara.

anculinadeocamdata suntem in ceata cu oole si carnea de pui,nu am mai consumat,vom vedea.

svetlanaai pierdut notiunea timpului si mie mi se mai intampla cateodata.

fla vad ca ai fost tare harnica in we si distractie placuta cu prietenii.

daca am uitat pe cineva

Poze cu Lucas

Mergi la inceput