Mamici casnice (47)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Mama mia ! Da` scriserati , fetelor , nu gluma !

harnicute si cu spor la scris si al treaba prin casa !

Tin sa va anunt ca azi n-am facut mai nimic ! am vorbit putin pe mess. cu mamica mea draga , scumpa si iubita , am citit ce ati mai scris voi , m-am mai plimbat pe forum ...am facut bine-nteles pauze de pregatit masa si mancat ... Se pare ca am facut totusi ceva !

Ca joaca cu bebe si baietii mai mari nu se pune ! Sau se pune ?

Va multumesc inca o data pt. gandurile bune in legatura cu Andrei...si eu sper sa nu fie ceva grav , ma multumesc cu ochelarii

Eu astept pe cineva si pe urma ies la plimbarica cu puii mei , ca acum e timpul potrivit (adica nu mai e asa de cald...).

Va pe toate !

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Multumesc de cafea BIANCA,eu pot sa i-au cafeaua ca la mine e 10 dimineata.

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

crismir,trimite-mi si mie putin soare si cateva grade acolo ca ma dispera frigul si ploaia asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Cami , draguto , iti trimit eu soare...cat vrei ! Aici e cald de nu poti scoate capul afara intre 11 si 16 ! Dar la schimb : trimite-mi si tu niste ploaie , macar o data pe saptamana !

Ce zici ? Esti multumita de targ ? Bate palma !

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Buna fetelor !
Mama e iar cu printesica pe afara...moooaaama...ce noroc am cu mama asta cand mai sta pe la noi...
Impreuna, chiar azi am platit si restul de banuti si am luat voucherele, plecam pe 19 spre 20 iunie. Da, bineinteles ca o luam si pe Maria !
In sfarsit a venit vara ! Zicea sotulica ca i-a afisat azi la masina temperatura de afara 35 de grade !!! Chiar asa cald a fost, ca eu n-am iesit pe-afara ??? Acum plecam putin, mergem sa mai cautam 2 scaune de bar, ca alea 2 erau ultimele...
Ange, mai rezisti cu ploaia aia, eu cand tot ploua pe la noi mai aveam putin si ma urcam pe pereti...toata ziulica in casa cu asta mica...
Mi-e teama sa nu bage cumva Brasovul in carantina, ca sambata trebuie sa vina sora-mea cu nepoata-mea la noi pt ziulica la asta mica...
Voi mai papati carne de pui si oua ? Noi nu ...
Pupilici la toate !

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Feteleeeee helpppppppppp, am o mareee pb.
Fratele meu sa angajat la un mareee hipermark din baneasa "C"si a lucrat 1 luna jumatate, l-a fentat la bani, la comision si a decis sa plece de acolo...a gasit la o agentie de turism, comision mare, salariul dublu....si multe alte beneficii...etc
Si-a dat demisia dar nu a stat in preaviz-ul ala de 15 zile...pentru ca trebuia sa se duca la celalalt serv.
Acum cei de la C ii fac pb.....tin sa mentionez ca demisia a scris-o acum vreo saptamana dar seful lui nu a innaintat-o superiorilor!

A fost sunat de un tip de la resurse umane, azi, ia impus sa se prezinte pe 1 iunie la sediul firmei pt discutii.

Nu inteleg ce mai vor, de ce nu-l lasa in pace???

Am cautat pe google la codul muncii....e adevarat ca trebuia sa stea in preaviz...si el nu a stat.
Dar am o prietena care a specificat sefului ca nu mai vine in nici un preaviz, si nu a mai venit , au urmat certuri cu sefii, reprosuri...etc, dar nu a mai venit....si nu a avut probleme, din contra si-a primit salariul comisionul si totul a fost oki.

Ce poate sa-i faca? ...si ce vor sa discute cu el???

V-am ametit....poate reusiti sa ma lamuriti...ca sunt in ceata, tocmai acum cand face ce-i place...

mmiha

Mergi la inceput

Fetele cred ca suntem pe aceeasi lungime de unda....e moda chestia cu "marar-ul" ca si io' l-am bagat la congelator aseara

"Mami...hai sa mancam cevaaaa de mancaleeee"

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Anculina,nu suntem pe pereti1deja ne-am urcat pe casa de nervi de la vremea asta!!
O fi rau si caldura multa dar parca si atata frig si ploaie e si mai rau!

mmiha,habar nu am ce sa-ti raspund la mesajul tau...
Probabil sa-i ia "caii de la bicicleta" fratelui tau,ce sa-i faca altceva?!

ghiciti ce am bagat eu la cuptor? desert.evident!

Mergi la inceput

Da...mai Cami...alceva ce sa-i faca...am vb la tel cu tipa care a plecat fara preaviz din firma la care lucrez si eu acum si ....dupa ce au lalait-o vreo 3 luni cu actele ...... i-au dat cartea de munca....si scria ca se desface contractul de munca prin art. ??? cu acordul ambelor parti.!!!
Fara nici o litera i fara nimik.

Offfff si la noi e o caldura de ma urc pe pereti si mai am 25 de minute si plec acasa

mmiha

Mergi la inceput

Fetele am plecat acasica...va pup si discutam maine...sa fiti cumintele

mmiha

Mergi la inceput