Mamici casnice (47)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

bey,Cami ,tu toata ziua faci prajituri?
eu acum m-am dat jos de pe bici ,am facut un dus si m-am cremuit cu crema anticelulita.
nici nu vreau sa ma uit la prajitura ta.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Camiiii...ce-mi facui mama draga? Pai io zicem ca nu pot sa vad poza cu Robert nu aia cu minunatii.Ma facui sa-mi curga niste chestii... Da' reteta o dai?

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Aoleeeeu... in ce ritm scrieti...Nu ma tin de voi de nici o culoare...iar de invatat...greu maica, greu cu batranetile astea.

Nu mai stiu care, cine, ce, de ce, unde si cum.
Tin minte ca cineva cata o nora.Ete ca am io bebelina de maritat.Baga un oki la poze si zi-mi daca e corespunzatoare.

Tin minte ca Ioana avea ceva pb cu copilul cu dureri de cap.Cautand azi informatii in leg cu infectiile urinare, am descoperit ca un semn este si durerea de cap. Daca nu i-ai facut urocultura, fa-o si pe asta.Poate aici e cauza.

Hai sa va zic faza cu gripa aviara.In dupa amiaza asta am fost pana la Valcea.Cand ne-am dus, toate bune si frumoase.La iesirea din judetul Olt respectiv la intrarea in Valcea, vad pe banda cealalta unii imbracati in alb, un politist pe-acolo...in fine, nu dam importanta.Eram in toiul cantatului cu fi-mea.
La intoarcere , intre timp se innoptase.Ajungem la iesire din jud Valcea, respecti intrarea in jud Olt.Vedem ceva alb in mijlocul drumului si unu pe partea dreapta.Bai ziceai ca sunt mumii.Stateau pe scaune, picior peste picior.
Opreste al meu inalt ca bradu exact langa ei.Politaiu in drapta pe marginea drumului.Sta al meu cateva secunde,semnalizeaza stanga si da sa ocoleasca.
Si vine politaiu':Domne treceti pe covor, prin filtru.Atunci ne-am dat seama...Era filtru pentru gripa aviaraaaaa....

Bey, da aveau aia niste moace ...chiar mumii.Si stateau nemiscati...Doamne, am ras ca doi prosti tot drumul...Auzi...olteni...noi ziceam sa-i ocolim.Al meu zice:bey io am crezut ca sunt astia de la drumuri si au reperat strada si stau acolo si pazesc sa nu calce careva...
De parca nu mai vazusem la TV.

Acu nush ce sa zic si cu aviara asta.Mie mi se parea normal sa ne controleze.Daca aveam masina plina cu gaini....Deci, io mananc pui in continuare.Pai daca-l scot si pe-asta, ce mai mananc?Ca e preferatul meu.Si al Stefaniei...

Hai ca m-am intins.Mai trec pe-aci ca intru la studiu.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

fetelor is prezenta, da fug sa citesc din urma.

va tzuc.......

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Georgi ,esti de coma!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Cami ,baga capitol nou!
si treci incoa sa te trag de urechi ,ca ma bagi ingrasat cu dulciurile tale.
io-s dependenta de dulce. nu rezist la asa ceva.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

bey dar voi nu aveti somn?
Dana,rau faci ca nu te uiti la prajitura mea.O sa ti se umfle celulita de pofta ai sa vezi
uite poate totusi...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mami_casnice/detail?.dir=88ef&.dnm=f543re2.jpg&.src=ph

ma duc sa-mi scot copii din cada.
pe maine.
somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Nu mai rade fatoooo..ca io ma cam speriai de mumii...Noroc cu nenea pulitaiu ca ne dadu espilatiile de rigoare.Aoleu...

Bah, am vrut si io sa vad poza la baie da nu m-a lasat acu inteleg de ce...Mie nu-mi spuneti cum sa va vaz pozele?Secretoaselooor.Hai mey! Sa vad si io putulica la baiat...Se vede?

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

georgi mortala faza

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

scuze de intruziune: pai bine, georgi, sa nu-mi zici si mie de faza asta!!! :)) citeam acu citeva zile ca la stoilesti (un sat din vilcea) sta gendarmeria si politia de straja patriei sa nu treaca pasarile de la un sat la altu :) da pe-ale vazduhului, cum le-or alerga?

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput