Clubul nurorilor (54)
Raspunsuri - Pagina 3
voicu_bebi spune:
Buna dimineata,fetilii. In primul rand vreau sa urez La Multi Ani! pt Sun sa fii cea mai fericita alaturi de cei dragi ,asteptam pozici sa vedem cum te-ai distrat asa fara noi si sa ai parte numai si numai de bucurii!. In al doilea rand am fost cu iubi al meu pt costum pt nunta si ce frumos e ,off... si mi-am luat si eu rochita .... mult asteptata...ce fericita sunt in dimineata asta!
Hai,Alynutza ca maine tu esti sarbatorita ce ne mai cinstesc fetele astea....
Nunta noastra:19 august
Alynutza spune:
Anca, felicitari pentru rochitza si pentru costum (noi inca n-am gasit costum si eu incep sa intru in panica...) O pozuca cu rochitza vedem si noi?
Fla si eu vreau la plimbare!
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by voicu_bebi
Buna dimineata,fetilii. In primul rand vreau sa urez La Multi Ani! pt Sun sa fii cea mai fericita alaturi de cei dragi ,asteptam pozici sa vedem cum te-ai distrat asa fara noi si sa ai parte numai si numai de bucurii!. In al doilea rand am fost cu iubi al meu pt costum pt nunta si ce frumos e ,off... si mi-am luat si eu rochita .... mult asteptata...ce fericita sunt in dimineata asta!
Hai,Alynutza ca maine tu esti sarbatorita ce ne mai cinstesc fetele astea....
Felicitari pentru achiziti. Ai si motive sa fi fericita. Si normal ca toate sunt frumoase din moment ce le-ai cumparat. Indiferent de ce ar spune cineva, tu cumperi ceea ce iti place, ca acel lucru e cel mai frumos pt tine.
Andreea 28+
POZE
fannna2003 spune:
va multumesc din suflet pte urari ...eu inca mai am de citit ca vad ca ati f foarte harnice...n-am citit nici juma din ce-ati scris...vad ca neamu-i plecat...iar a surprins-o sotul, hi hi hi...ce smecher e ma asteptam sa-i faca o surpriza babana...vad ca nu mi-a inselat asteptarile...neamule gata ...l-am citit...nu ma mai mira nimik din partea lui...si pregatestete ca de 1 iunie iar ti-o coace romanticul...
Elena
voicu_bebi spune:
va multumesc fetele pt urari! Andreea,sa sti ca asa e cum ai zis tu pt mine sunt cele mai frumoase rochita mea,costumul lui,rochia de mireasa ca sunt ale mele si mai ales ca pt mine sunt cele mai frumoase cum cred ca asa e pt orice mireasa care isi doreste sa fie cea mai frumoasa in ziua nuntii..
Alynutza,nu am facut inca pozica la rochita o sa fac in curand zilele astea...sa va clatiti ochiul...
Nunta noastra:19 august
lavinai spune:
neatza fetele!!!
la multi ani!!! tuturor sarbatoritilor!!!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
lavinai spune:
unde ati placat toate??????
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
padi spune:
Buna dimineata, fetelor!
La multi ani tuturor sarbatoritelor
Cum a trecut wkd-ul? La mine, foarte repede
Dimineata se arata o zi noroasa, dar acuma vad ca iesit soarele. Ce bine
Eu azi nu am chef de lucru, ma gandesc doar la concediu. Dar mai este pana prin august. Apropo, voi pe unde mergeti in concediu? Eu vreau la mare, dar inca nu stiu unde.
Revin mai tarziu
Adriana
lavinai spune:
padi, eu raman fidela litoralului romanesc!!!! la inceputul lui iulie am "taiat-o" la mare!!!!
marinar spune:
Fla vreau si eu plimbare asa matinala. Cred ca o sa-mi fac de lucru si plec pe teren.
Cherry eu sunt aici, semnez condica pt petrecere. Sa cante muzica si ca danseze fetele
bebi felicitari pt cumparaturi, ati mai scapat de un stres.
Si eu vreau concediu, mai astept dar tot trebuie sa-mi iau o zi, doua sa merg sa-mi depun dosarul pt pasaport. Daca avem timp (adica sotul) anul asta vrea sa mergem la mare... dar la bulgari.
marina
pozici