Clubul nurorilor (54)
Raspunsuri - Pagina 2
Nadia1976 spune:
Ok, intre timp am vazut "Zathura" si "Ice Age", acu', ca tot e miezul noptii ma duc sa-mi citesc cartea; hmmm, sa citesc vorba vine, ca sigur o sa adorm cu cartea in mana, da' nu-i bai ca o pune iubi pe noptiera cand vine acasa si stinge el lumina; m-a sunat acu' vreo 2 ore sa-i tai niste mezeluri si branza si sa i le las pe un platou in frigider, pe cand vine de la lucru, ca e super-busy magazinul si e si tarziu si nu mai are de unde sa cumpere ceva sa pape, pachet nu a vrut, asa ca iaca o sa aiba si el un "midnight snack".
Va pup si va doresc o zi buna!
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
marinar spune:
neata fetele
LA MULTI ANI Sunule, sa ne traiesti, sa fii tot asa de energica si plina de viata. multi pupici
Azi ar mai fi un eveniment, Raza depune actele la primarie. Abea astept sa vina si sa ne spuna ca nu a avut nici un fel de probleme.
Aseara pe la 8 am fost la niste prieteni, am jucat rumy cu 3 baieti (inclusiv sotul meu) si i-am batuuuuut.... ca de obicei. vai ce s-au mai ofticat.
Acum imi este somn si nu am chef de nimic. Sper sa am o zi linistita.
O zi buna si voua
marina
pozici
cherry22 spune:
Neata!
Va invit la o si apoi, cum am promis vineri, la petrecere
LA MULTI ANI, SUNULE!!!! Sa te distrezi bine si sa vii cu fotoase multe!
Fetelor, a inceput petrecerea, haideti, unde sunteti? Stiu ca e luni, dar am promis ca ne distram. Va astept.
pup toate fetele
Alynutza spune:
'Neatza fetelor!
si din partea mea (cu intarziere, scuze) pentru toate si toti cei care si-au sarbatorit ieri ziua onomastica. Sa va dea DD tot ce e mai bun si mai frumos in viata!
si tie Sun, si distractie super faina pe unde esti!
Noi am avut un weekend plin, sambata am alergat de nebuni toata ziua, dimineata am mers la Selgros ca se tot plangea maica-mea ca i se termina detergentul, apoi sa vedem de faianta-gresie pt ea (evident ca nu i-a placut nimic si nu se mai hotara) dupa care am fugit repede repede sa mai probam niste costume, dar din pacate tot n-am gasit nimic... In schimb ne-a prins ploaia de 2 ori, am ajuns tarziu acasa, am mancat si dup-aia curatenie dupa mesteri, macar terminasera pe cand am ajuns noi si a iesit foarte dragutz baia, abia astept sa instaleze si ce mai trebuie pe acolo. Acum insa iar ma disper ca se apuca tata de smirgheluit peretii din baie (ca nu e faianta pana sus) si apoi zugravit, iar mi se umple casa de praf .
A, si ieri am fost la socrii si m-au asteptat dragutzii cu flori si cadou, ca pana de ziua mea nu stiu daca ne mai vedem. Sunt niste scumpi, sper sa ramana tot asa.
Fetelor, si o zi cat mai frumoasa!
impreuna spune:
La multi ani SUN!
Raza te asteptam cu vesti bune
Fetelor aveti chef de lucru? Ca eu plec sa ma plimb, e asa frumos afara, in sfarsit simt ca a venit vara
Va pe toate, o sa revin:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
cherry22 spune:
Fla, eu nu am nici un chef de lucru, sunt rupta de oboseala, sambata am turnat betoane pana la 22.00, dupa care am facut gratar, ca eram morti de foame, am mai stat la povesti si s-a facut ora 02.30. Ieri au fost nasii pe la noi, iar gratare si taclale. La un moment dat imi venea sa na intind pe iarba si sa dooooorm, dar nu-i puteam lasa cu ochii la soare, nu?
Azi m-am trezit la 06.00, ca la 08.00 trebuia sa mearga sotul cu masina in service, deci, la 07.30 eram deja la job. Ma simt de parca m-ar fi calcat trenul,si, ca si cum nu ar fi de ajuns, ma doare si imbecila de masea, pe care abia astept sa o scot, desi mor de frica.
fata si plimbare placuta
impreuna spune:
cherry si eu vreau sa torn betoane numai sa am unde (casa mea adica:) Las ca oboseala trece, bine ca v-ati distrat.
Cu maseaua trebuie sa mergi sa o scoti, doar iti face injectie si nu simti nimic:) (sper:) Adevarul e ca si pe mine ma apuca tremuratul cand e vorba de asa ceva, da cum zicea si Nadia, am avut si eu o experienta traumatizanta :)
Bucurestencelor voi nu aveti probleme cu gripa aviara?
Flavia (sotie si mamica fericita)
briza_marii spune:
Neata si de la mine! Am in fata un ditamai paharul de ness frape, sper sa ma trezesc macar un pic asa ca sa pot lucra si eu ceva pe ziua de azi. Oricum mie gandul im sta la grecia Sunt stresata rau cu grecia asta, ca nu stiu ce sa aleg: am gasit o oferta f f buna in insula Corfu, dar cei de la agentie au zis ca durumul dureaza in jur de 24 de ore pana acolo . Pe de alta parte am gasit ceva mai aproape, in Nea Vrasna, halkidiki, dar nu stiu dc este atat de frumos ca pe insula> Partea buna la nea vrasna este ca se fac 6 excursii, deci o ocazie pt a vedea diverse in grecia -salonic, Athos, meteora, insula thassos ..
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
a.cicel spune:
Neatza
Ce bine a acasa....in concediu... Si e abia prima zi.
Sunule sa ne traiesti si sa fi la fel de vesela si plina ve energie ca si pana acum. Distractie faina si te asteptam cu multe poze si impresii.
Eu ma apuc de facut referate, dar stau cu ochii pe voi.
Andreea 28+
POZE
fannna2003 spune:
neatza fetele!! si sunule sa-ti de-a DD tot ce-ti doresti,viata sa-ti fie plina de tot binele din lume, sa fii aceiasi fata energica si buna, asa cum te-am cunoscut noi.La multi ani!
Elena