Clubul nurorilor (54)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Anca, sa stii ca n-o sa te iert pana nu imi clatesc ochiu'

Fetele, terminati mai frate cu concediile ca ma ia amocul, ca mai am de asteptat inca pana la concediu si la vremea asta frumoasa imi fuge si mie gandul la plaja si mare... Si am de lucru.... pana peste cap...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Neata fetelor.

Ce-ati facut in week-end? Eu am fost cu sotul la Galati si sambata seara ne-am dus la o nunta... nici acum nu mi-am revenit cu somnul.

I plan on living forever. So far, so good

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

marinar,ce bine de voi ca plecati la bulgari,noi abia asteptam sa vin august sa plecam in luna de miere abia astept... sa imi iau costum de baie ca inca nu am ..

Nunta noastra:19 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Bebi eu sper, nu e nimic stabilit. Idee e ca sotul meu nu are concediu...adica nu-si poate lua liber cand ar vrea pt ca vara are treaba (el administreaza firma noastra care vare merge cel mai bine). La mare oricum mergem, asa fugitiv si s-a gandit el ca de pe litoralul nostru pana pe cel bulgar ar mai fi cca 2 ore de mers cu masina. asa ca... poate ajungem acolo.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

neata fetele!
la multi ani sarbatoritelor.
Marina ,cred ca tot in Bulgaria aterizam si noi vara asta.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Fetelor, nu mai vorbiti de concedii, ca va dau na-na. Eu am concediu in august, dar nu vom pleca niciunde, pentru ca avem de lucru la casa. Planuisem un turul romaniei, dar, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

fetelor, ce bine de voi astea din bucuresti ca sunteti asa de aproape de mare!!!! noi din timisoara pana ajungem,,,,,,,trece o zi!!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

asa e Lavi, noi suntem cam la aceeasi distanta si de mare si de munte. ce bine...

cherry poate ratati voi un an, dar si cand o sa va terminati casa!!!

eu oscilez, adica vreau si concediu dar ma gandesc si eu ca vrem sa renovam casa si tot amanam pt ca apar treburi mai importante. dar daca stau bine si ma gandesc casa se poate face si putin cate putin, pe cand concediul...nu prea. mai vede pana atunci.

dana daca ai ceva stabilit poate-mi dai amanunt.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

vaiiiii da' ce liniste e azi pe aici!!!!! pt o zi de luni cam linistite sunteti fetelor!!!!

eu acusi plec la faculta si dupa ai ma duc la nepotzica mea ca nu am vazut-o de vreo 3 zile . asa se bucura cand am vede!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

quote:
Originally posted by lavinai

padi, eu raman fidela litoralului romanesc!!!! la inceputul lui iulie am "taiat-o" la mare!!!!

Lavinia, in ce statiune mergeti? Si noi o sa mergem tot pe litoralul romanesc, dar nu prea stiu ce sa aleg. Poate imi dai tu o sugestie

Adriana

Mergi la inceput