Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (20)!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

quote:
Originally posted by daniela_daneza

Bey, am tras un ochi pe la casnice si am vazut a avem o sarbatorita azi in gasca FANNA 2003-este ELENA , sa fii sanatoasa, frumoasa, iubita si sa primesti cat mai multe cadouri si flori

Noua nu ne faci cinste ?

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Fannaca mie nu mi-ai multumit de urari ...si eu am fost prima de pe aici...Hai ca te iert , daca faci cinste cand ajung la Bacau -in jur de 9 iunie.

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

felicitari la fetele cu ineluse! si io, in locul miresei, as pune okii pe un inelus si l-as duce la vitrina pe domn, ca sa stie ce-mi place
ce ma fac ca ma lua burta!!!!! nah, sa mai bag cirese, ca ma uitase dumnezeu mincind, creca 2 kile am inghitit.
nu mai stiu care ma batu, da io-ntorc io ei
georgi, da cu maimu in pat, sa adoarma odata! ce cati la vilcea? imi iei niste covrigi sarati?

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

o prinsei, dani_dan era! :) sa vezi ce te frig!!!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Iti iau Chato cum sa nu.
Tati are de luat o comanda pe-acolo si merge sa ia masuri.Si a zis ca ne ia si pe noi sa ne plimbe.
Te doare burta, hm? pai de la atatea cirese.Si acum inghit in sec....Am luat din piata da n-au nici un gust.Cre' ca sunt mai bune ale tale.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Am aparut si eu, da azi sunt harnica si n-am vreme de net:) Acu' ma duc sa ma culc.

chatonel si eu care voim sa spun ca nenea tocmai a tuns iarba din fata blocului si imi pot monta cortul Daca nu in spatele blocului e bine?:)
Vreau si eu cirese cu capsuni:)

Georgi tu iar dormi?:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Io ma dau de ceasu' mortii si tip pe-aci ca fac praji...si Flavia ma intreaba daca dorm .Fac praji fato...cu CAPSUNI .Sic!
A adormit maimu.Ar fi misto sa o fac sa o bag la cuptor si apoi sa vina soata sa ne ia la Valcea...

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

zabauce!
bey la noi e o caldura de-ti vine sa te despoi.
am fost la plimbarica,pe alexa a luat-o somnul in masina la intoarcere, si noi suntem topiti.
fetele cu ineluse, sa le stapiniti sanatose!
fanna, LMA optimisto!
bolnavioaro-addinel, multa sanatate!
dany, baga si la mine o boare de ACu' pliz.
geo, plimbare placuta!
ma duc sa spal vase si poate fac clatite, depinde de chef.

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

aaa, fanna, super tare bancu'
flavia, somn usor! esti ca ccc cupiii, somnul de dupa amiaza:)))

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

baaaiiii.........nu ma faceti sa plang.......
io inca NU AM PRIMIT NICI UN INELUSH!!!!!!!!!!! .......daramite sa mai sper la briliante si diamante....poate doar dk isi doneaza un rinichi

..dar..poate confuzia voastra ma va aduce mai aproape de inelush

Felicitari, Corina!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Chato,daca iti dau covrigi sarati ma ierti cu bataia ca mi-am luat dimineata sa pap cu iaurt ...

Georgi, reauo, zi-ci ca nu ne da-i paraji...ai grija..poate zic ceva de dulce.....Dar nu fac asta ca imi esti draga Plimbare plakuta !

Adinutza, sanatate .Pune-l pe pupicu sa te doftoriceasca ...

ALINA,...vezi ca am directionat AC-UL CATRE PITESTI .Si lasa clatitele pe mai tarziu, ca acum o sa te coci si tu odata cu ele.

Flavia somn uosr!

Dany

Mergi la inceput