Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (20)!
Raspunsuri - Pagina 13
daniela_daneza spune:
Krelia, pai urmeaza sa il primesti, nu?Eu asa am inteles.
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
addinel spune:
kreliutz, rabdare ca il primesti tu! pupicu, inainte sa ma ceara oficial, m-a scos in plaza (ca e langa casa) si m-a dus pe la toate bijuteriile sa-mi aleg inel, ca cica el nu se incumeta sa-mi ia singur ca sigur ma gasesc eu sa comentez . desi mai putin romantic, eu am fost multumita ca intr-adevar as fi comentat daca nu-mi convenea
pupici pe botici
georgi75 spune:
Krelia ce-au mey fetele astea?Ete de tine au inteles ca ai primit inel...Si io te-am felicitat ca vazandu-le pe ele, zic, hai mai ca mi-o fi scapat mie aspectu'...
Da cu mine ce au frate de ma trimit la plimbare???Io FAC PRAJI!Si astept felicitarile ca sunt bubulina gospodina, daaaaa? Ca iar ma 'nervez si scot biciusca...
La Valcea mai incolo.Si inca nu se stie.Io FAC PRAJI BAI!Apropos, e la cuptor.Am bagat-o la 170 grade.Cat o tin?Am inteles ca vreo 35-40 de minute.
O scot io dupa oki.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
krelia spune:
Urmeaza..urmeaza....cand..nu stiu......io inca mai am rabdarik ..
(sper sa nu mi-l dea cand oi fi deja "duamna" )
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
krelia spune:
georgi..cre' k le-a lovit caldura!
BTw- ce praji faci??....io mancai ieri la nasi crema de zahar ars...ce-as mai fi mancat ...adevaru' e ca...sigur al meu are pofta de o praji...da' io's cam invatacel la capitolu' asta....si sincer..nici nu prea-mi place procesu' de pregatire ...da' cand sunt acolo pe foc/in cuptor..si apoi gata..mi-e mai mare dragu'
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
diadaniela spune:
mie imi place sa fac praji ,da' nu fac,ca daca fac le si mananc.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
addinel spune:
mooooor! am plecat dimineata de-acasa cu juma' de dressing: una camasa pe mine si 3 tricouri de schimb. atat am transpirat de la raceala asta ca acu' 5 minute mi l-am pus pe ultimul. la urmatoarea serie de transpiratii plec acasa ca nu mai am cu ce sa ma schimb.
mi s-a stricat aerul conditionat. de anul trecut nu l-am mai folosit, sambata cand sa-i dam drumul nu mai mergea! trebuie rezolvata repede problema, pupicu are tema- sau aduce om sa-l repare sau cumpara altul!
georgi, dai si la fata prajiturica?
am pofta de inghetata, dar nu pot manca din cauza durerii de gat
diadaniela spune:
eu cand am dureri de gat bag inghetata in draci ,ca cica cui pe cui se scoate, da' nu te sfatuiesc daca n-ai antrenament.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
addinel spune:
zabaucelor, treceti repejor pe pagina 1 ca iar vine georgi si ne biciuie!
pupici pe botici
georgi75 spune:
Tie-ti dau Addinelu ca esti bolnava.
Dar la restul le da mama cate un praz mai bine..Hai ca aseara radeati de mine.Nah! ca mi-a venit randul...
Dana prazu' nu ingrasa.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE